Версия за печат

BG-гр.Ловеч

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

В и К АД - гр. Ловеч, ул. Райна Княгиня Nо 1-А, За: Марина Бороджиева, Република България 5500, гр.Ловеч, Тел.: 068 651142, E-mail: m.borodjieva@wss-lovech.bg, Факс: 068 651113

Място/места за контакт: В и К АД - гр. Ловеч

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.wss-lovech.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://wss-lovech.bg:8888/procurement.aspx?ProviderID=2660eff7-478a-441d-904f-9ec4420d7980&Guid=223a03c1-84a0-40b4-9b6e-9fa1c09e51bc.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на поръчката: „Изготвяне на документация за издаване на разрешителни за водовземане от подземни водоизточници за питейно-битови цели чрез съществуващи водовземни съоръжения, експлоатирани от „ВиК АД, гр. Ловеч, на 31 бр. подземни водоизточници“. Документацията трябва да съдържа: 1.Обосновка на водовземането 2.Проект за санитарно-охранителна зона Водоизточниците, за които трябва да се изготви документация за издаване на разрешителни за водовземане, са общо 31 бр. и са представени в Приложение №1 към Техническата спецификация.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71351820

Описание:

Услуги по определяне на местоположението на подпочвени води


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1. Количество: Изготвяне на документация за издаване на 31 бр. разрешителни за водовземания. 2.Прогнозна стойност на обществената поръчка: до 66 000,00 лв. без ДДС; 3.Източник на финансиране – финансирането на обществената поръчка е със собствени средства на Възложителя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изготвената документация се представя на адреса на Възложителя: гр.Ловеч, ул. „Райна Княгиня“ №1 А.

NUTS:

BG315

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Технически изисквания: съгласно Техническата спецификация. 2.Документацията за водовземане от подземни води да бъде изработена в съответствие със Закона за водите и Наредба №1 от 10.10.2007 г. за проучване, ползване и опазване на подземните води. 3.Проектната документация за санитарно-охранителните зони да бъде изготвена съгласно Наредба №3 от 16.10.2000 г. за условията и реда за проучване, проектиране, утвърждаване и експлоатация на санитарно-охранителните зони около водоизточниците и съоръженията за питейно-битово водоснабдяване и около водоизточниците на минерални води, използвани за лечебни, профилактични, питейни и хигиенни нужди. 4.Документациите за водовземане да бъдат представени в два еднообразни екземпляра на хартиен носител и в два екземпляра на магнитен носител. Проектите за санитарно-охранителните зони да бъдат представени в четири еднообразни екземпляра на хартиен носител и два на магнитен носител. 5.Участниците в документа „Техническо предложение” – образец - следва да опишат дейностите, които ще извършват във връзка с проектните работи. 6.Критерий за подбор: 6.1.Декларация – Списък на служителите/експертите, които участникът ще използва за изпълнение на обществената поръчка - образец, оригинал; Минимално изискване: Участникът следва да разполага минимум със следните експерти в екипа си: - един експерт, който да има завършено висше образование с образователно - квалификационна степен „магистър“ по специалността: „Хидрогеология“ или еквивалентна, с пълна проектантска правоспособност в областта на професионалната си квалификация; - един експерт, който да има завършено висше образование с образователно - квалификационна степен „магистър“ по специалността: „Геодезия“ или еквивалентна, с пълна проектантска правоспособност в областта на професионалната си квалификация и правоспособност по Закона за кадастъра и имотния регистър или еквивалентна. 6.2. Декларация по чл.51а от ЗОП за ангажираност на експерт – образец, оригинал /при необходимост/; Забележка: Декларацията се попълва и представя от експерти, посочени от участника в „Декларация – Списък на служителите/експертите, които участникът ще използва за изпълнение на обществената поръчка“, които не са служители на участника. В случай, че участникът участва като обединение, което не е юридическо лице, изискванията по т.6. се прилагат в съответствие с чл. 25, ал. 8 от ЗОП. 7.Срокът на договора във връзка с изпълнение на обществената поръчка е както следва, начален срок - считано от датата на сключване на договора , краен срок - до 31.12.2016 година. 8.Изисквания и условия към Гаранцията за изпълнение - съгласно т.9 от Указания за участие /елемент на документацията за участие/. Други изисквания на Възложителя относно участие в настоящия избор са регламентирани в документацията за участие (приложение към публ. покана).

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

25/04/2016 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1.Възложителят предоставя пълен достъп до публичната покана и приложената към нея документация за участие на своя Профил на купувача в интернет на адрес http://www.wss-lovech.bg/, Раздел "Обществени поръчки - Профил на купувача“, съответната поръчка. Документацията за участие е безплатна. 2. Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен плик. Върху плика с офертата се посочва наименованието на участника, предмета на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон, по възможност факс и електронен адрес. 3. Офертите се представят в предвидения в поканата срок в деловодството на "В и К" АД, гр. Ловеч, ул."Райна Княгиня" № 1-А, стая № 204, от участника или от упълномощен от него представител лично, или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка или чрез куриерска служба. 4. Срок на валидност на офертата (включително Техническо предложение и Ценово предложение) е 60 календарни дни, считано от датата, определена за краен срок за получаване на оферти. 5. Срок за представяне на офертите - съгласно поканата за участие. 6.Съдържание на офертата - съгласно т.11 от Указание за участие /елемент на документацията за участие/. 7.Всеки участник може да представи само една оферта.Не се приемат варианти на офертата. 8.Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват лицата по чл.68, ал.3 от ЗОП. Публичното отваряне на офертите ще се извърши на 26.04.2016г. от 10:00 часа в сградата на "ВиК" АД, гр. Ловеч на адрес гр.Ловеч, ул."Райна Княгиня" №1А. 9.Оценяване на офертите.Критерий за оценка на офертите – „най-ниска цена”. За целите на настоящия избор за „цена“ се приема предложената от участник Общата стойност на офертата в лева без ДДС / съставляваща сбора от предложените цени в лв. без ДДС за изготвяне на документация за издаване на разрешителни за водовземане за всички водоизточници/. На първо място се класира офертата на участника, предложил „най-ниска цена“ /най-ниска Общата стойност на офертата в лева без ДДС/.Оферти, за които е установено, че не отговарят на изискванията на Възложителя, определени в публичната покана и документацията за участие не подлежат на оценяване, като участниците се отстраняват. При сключване на договор класираният на първо място участник представя: - документи (свидетелство за съдимост), издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 б. „а” - „д” от ЗОП , освен когато законодателството на държавата, в която е установен, предвижда включването на някое от тези обстоятелства в публичен регистър или предоставянето им служебно на възложителя, - декларация за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

25/04/2016