Версия за печат

BG-с.Ружинци

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ОБЩИНА РУЖИНЦИ, с.Ружинци, ул. Георги Димитров № 31, За: Евтим Иванов Евтимов, РБългария 3930, с.Ружинци, Тел.: 09324 2283, E-mail: rujinci@abv.bg, Факс: 09324 2604

Място/места за контакт: Евтим Иванов Евтимов

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://obshtina-ruzhintsi.com/.

Адрес на профила на купувача: http://obshtina-ruzhintsi.com/обществени-поръчки/43-профил-на-купувача-публична-покана-id-4.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

ОР покрив на сграда общинска собственост – Кметство Дреновец, включва следните видове дейности: Демонтаж на съществуващи етернитови платна; Разкриване на летвена обшивка по покриви; Демонтаж на лежащо покривна конструкция, съществуващи сгради вкл. изнасяне на материал; Ремонт дървена покривна конструкция с иглолистен бичен материал; Направа на дъсчена обшивка за покриване при ремонти; Полагане на покривна мушама, без залепване при ремонти; Покриване с LT ламарина върху готова основа при ремонти; Оформяне на билото с ламарина; Демонтаж и монтаж улуци от поцинкована ламарина, водосточни тръби, водосточни казанчета; Демонтаж, изправяне и монтаж гръмоотводна инсталация и др.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45261000, 45261213

Описание:

Покривни работи
Работи по покриване с метални плоскости


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозната стойност на поръчката е до 50 660 лв. с ДДС. Видовете и количествата строително-монтажни работи са посочени в документацията за участие. Финансиране на поръчката – от бюджет на общината, целеви средства за капиталови разходи.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

42217 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

с.Дреновец, общ. Ружинци, обл. Видин

NUTS:

BG311

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

І. Кандидатите за участие да представят оферта, която да съдържа - данни за лицето което прави предложението, техническо и финансово предложение, документите по приложените образци и документация за изготвяне на офертата.Оферта, която не отговаря на изискванията за участие, която оферта е непълна, не отговаря на условията в тази процедура, не е представен някои от посочените документи и на изискванията на чл. 101в от ЗОП, ще бъде отхвърлена от Възложителя, като кандидатът не може да я коригира допълнително за повторно внасяне и разглеждане. Офертата се изготвя по приложените образци в документацията за участие, както следва: 1. Представяне на участника – Образец № 1; 2. Административни сведения - Образец № 2; 3. Копие от документа за регистрация или единен идентификационен код съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец; 4. Декларация по чл. 47, ал. 9 от ЗОП - Образец № 3; 5. Декларация по чл. 56, ал. 1 т. 8 от ЗОП – Образец № 4; 6. Декларация от подизпълнител за съгласие на участие в поръчката - Образец № 5 (ако е приложимо); 7. Декларация за приемане условията на проекта на договора -Образец № 6; 8. Декларация по чл.8, ал.8, т.2 от ЗОП- Образец № 7; 9. Техническо предложение за изпълнение на поръчката - Образец № 8; 10. Ценово предложение - Образец № 9; Приложение - КСС; ІІ. Кандидатът съставя ценовото си предложението, по приложените образци- Образец № 9; Приложение- КСС и приложи към него, съответните анализа за тези единични цени. Всички цени следва да са в лева.; ІІІ. Срокът на валидност на офертите да бъде не по-малко от 60 /шестдесет/ календарни дни, считано от датата на подаването на офертите. ІV. При сключване на договора за изпълнение, определеният за изпълнител, представя документи за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП и декларация за липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 5 от ЗОП, също се внася гаранция за изпълнение на договора в размер на 2 % от стойността на договора без ДДС.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Комплексна оценка = ФП х 60% + ТП х 40%, 1. ФП- Финансов показател, се определяя по формулата ФП = (ФПmin / ФПn) х 100, където: ФПmin е най-ниската предложена обща цена в лева без вкл. ДДС от ценовите предложения на участниците; ФПn е предложената обща цена от ценовото предложение в лева без вкл. ДДС на n-я участник. 2. ТП- Технически показател, се определяя по формулата ТП = ТП 1 x 50% + ТП 2 x 50% от подпоказателите: ТП 1 – Предложен гаранционен срок/ ТП1 = (Gi/Gmax)*100, където: Gi – предложен гаранционен срок на съответния участник; Gmax – най-голям предложен гаранционен срок/ и ТП 2 – Срок на изпълнение на поръчката/ТП2 = (Сmin /Ci)*100, където: Сi е срокът в календарни дни на съответния участник; Сmin е минималния срок, предложен за изпълнение на поръчката от участниците/.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

19/04/2016 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик от участника лично или от упълномощен от него представител или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка или чрез куриерска служба, върху който се записва предмета на поръчката, име на фирмата и адрес за кореспонденция. Поканата, документацията, образцитe и проекта на договора за строителство са публикувани на профила на купувача /обществени поръчка/ на интернет адреса на Възложителя община Ружинци – http: //obshtina-ruzhintsi.com. Офертата трябва да бъде получена от Възложителя на адрес: с.Ружинци, ул. „Георги Димитров” № 31, обл. Видин, п.к. 3930, не по-късно от деня и часа, посочени в поканата. Публичното отваряне на офертите ще е на 20.04.2016 г. в 11.00 часа в заседателната зала в сградата на Община Ружинци, с адрес с.Ружинци, ул. „Георги Димитров” № 31, обл. Видин.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

18/04/2016