Версия за печат

BG-Исперих

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Водоснабдяване и канализация ООД, ул. Боровец № 1, За: Веселин Джукелов, Р България 7400, Исперих, Тел.: 08431 2053, E-mail: vikisperih@abv.bg, Факс: 08431 3725

Място/места за контакт: ВиК ООД гр. Испреих

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://vikisperih.com/.

Адрес на профила на купувача: http://vikisperih.com/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Изпълнителят извършва доставка, за период от 12 /дванадесет/ месеца, на нетна активна електрическа енергия и координатор на балансираща група за средно напрежение на един брой обект, както следва: - Обект с наименование – ПС „Димитрово”, с. Малък Поровец, обл. Разград, общ. Исперих. Участникът следва да е лицензиран като търговец на електрическа енергия съгласно чл.39 във връзка с чл.69 и чл.69а от Закона за енергетиката (ЗЕ) и координатор на балансираща група. Поради спецификата и естеството на работа на Възложителя се изисква от Участника да осигури на купувача услуга по прогнозиране на потреблението и отговорност за балансиране. Цената трябва да включва активна електрическа енергия, разходи за балансиране и разходи на Участника по осигуряването на горепосочените услуги. Възложителят няма да заплаща такса за участие в балансираща група.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

09310000

Описание:

Електрическа енергия


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозно количество за срока на договора – 900 Мwh

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

63000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ПС "Димитрово" с. Малък Поровец, общ. Исперих, обл. Разград

NUTS:

BG324

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисскуеми документи и информация: 1. Данни за Участника, който подава оферта; 2. Удостоверение за актуално състояние на участника, когато е юридическо лице издадено от Агенция по вписванията. 3. Копие от документа за регистрация или единен идентификационен код, съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец; копие от документа за самоличност, когато участникът е физическо лице; 4. Оферта за участие – образец (Приложение №1). 5. Техническо предложение – образец (Приложение №2). 6. Ценово предложение – образец (Приложение №3). 7. Административни сведения за участника – образец (Приложение №4). 8. Декларация по чл.47, ал.9 за липса на обстоятелства по чл.47, ал.1, ал.2 и ал.5 от ЗОП – (Приложение №5). 9. Декларация за приемане за приемане на условията в проекта на договора (чл.56,ал.1, т.12 от ЗОП) (Приложение №6). 10. Проект на Договор. 11. Списък на документите, съдържащи се в офертата.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

19/04/2016 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

На участниците е осигурен пълен достъп до документите, свързани с поръчката на интернет адрес: http://vikisperih.com/, в раздел: "Профил на купувача". Офертата се представя в запечатан, непрозрачен плик от участника или от упълномощен от него представител, лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

19/04/2016