Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национален дворец на културата - Конгресен център София ЕАД, пл. България № 1, За: Жорж Радушев, Република България 1414, София, Тел.: 02 9166057, E-mail: gradushev@ndk.bg, Факс: 02 8657053

Място/места за контакт: Отдел „Правно обслужване“

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.ndk.bg.

Адрес на профила на купувача: http://sop.bg/ndk-169/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на храни за Литературен клуб „Перото“.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

15800000

Описание:

Различни хранителни продукти


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно Приложение № 1- Технически спецификации

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, пл. България № 1

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Изпълнителят трябва да приготвя храните в собствен или нает кухненски блок с минимална площ 100 кв.м., регистриран по Закона за храните. 2. Изпълнителят трябва да приготвя сладкарските изделия в собствен или нает сладкарски цех, регистриран по Закона за храните. 3. Изпълнителят трябва да разполага с минимум 10 работника и/или служителя, назначени на трудови договори на пълен работен ден. 4. Изпълнителят трябва да разполага с минимум 1 собствено или наето транспортно средство, отговарящо на санитарно-хигиенните изисквания за доставка на хранителни продукти, регистрирано по Закона за храните. 5. При сключване на договор лицето, избарано за изпълнител, е длъжно да представи гаранция за изпълнение в размер на 1% от стойността на договора за обществена поръчка без ДДС. Гаранцията за изпълнение се представя в една от следните форми: - депозит на парична сума по банковата сметка на възложителя, или - банкова гаранция в полза на възложителя със срок на валидност най-малко 13 (четринадесет) месеца от датата на сключване на договора. При избор на парична сума за форма за гаранция за изпълнение, плащането следва да бъде извършено по следната банкова сметка на Възложителя: „УниКредит Булбанк“ АД, IBAN: BG36 UNCR 9660 1035 459803, BIC: UNCRBGSF.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Показателите за оценка на всяка оферта и техните относителни тежести са: 1. Показател „Цена на храните“ (Пцх), с относителна тежест 50. 2. Показател „Качество на храните“ (Пкх), с относителна тежест 20. 3. Показател „Цена за транспорт“ (Пцт), с относителна тежест 10. 4. Показател „Естетически характеристики на храните“ (Пехх), с относителна тежест 10. 5. Показател „Срок на доставка” (Псд), с относителна тежест 10.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

15/04/2016 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Цялата документация е налична в Профила на купувача на възложителя. Източник на финансиране: собствени средства на възложителя. Място за получаване на офертите: гр. София, пл. "България" № 1, основна сграда на НДК, ет. 4, Деловодство. Срок на валидност на офертите: 120 (сто и двадесет) календарни дни от крайната дата за получаване на офертите. Всяка оферта трябва да включва всички артикули от стоките, посочени в Техническите спеицификации. Всяка оферта трябва да съдържа минимум: 1. Данни за лицето, което прави предложението – по образец. 2. Техническо предложение, включващо срок на валидност на офертата – по образец. 3. Ценово предложение – по образец. 4. Декларация за липса на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 и ал. 5 от ЗОП – по образец. 5. Декларация за липса на свързаност с друг участник в съответствие с чл. 55, ал. 7 от ЗОП, както и за липса на обстоятелство по чл. 8, ал. 8, т. 2 от ЗОП – по образец. 6. Декларация за видовете работи от предмета на поръчката, които ще бъдат предложени на подизпълнители и съответстващият на тези работи дял в проценти от стойността на обществената поръчка, и предвидените подизпълнители – по образец. 7. Доказателства, че оферентът разполага със собствен или нает кухненски блок с минимална площ 100 кв.м., регистриран по Закона за храните. 8. Доказателства, че оферентът разполага със собствен или нает сладкарски цех, регистриран по Закона за храните. 9. Доказателства, че оферентът разполага с минимум 10 работника и/или служителя, назначени на трудови договори на пълен работен ден. 10. Доказателства, че оферентът разполага с минимум 1 собствено или наето транспортно средство, отговарящо на санитарно-хигиенните изисквания за доставка на хранителни продукти, регистрирано по Закона за храните. 11. Пълномощно в полза на лицето, подписало офертата, когато не е подписана от законен представител на лицето, което прави предложението. 12. Списък на документите, съдържащи се в офертата – по образец. Когато ценовото предложение на участник е с повече от 20 на сто по-благоприятно от средната стойност на ценовите предложения на останалите участници, комисията, назначена за получаването, разглеждането и оценката на офертите спазва разпоредбите на чл. 70 от ЗОП. Когато комисията установи, че ценовото предложение на участник съдържа единична цена на храна, която е необичайно по-ниска от средната стойност на единичните цени на останалите участници за същия артикул, комисията може да изиска от този участник представяне на писмена обосновка за начина на образуване на единичната цена в срок от 3 дни от получаване на искането. Комисията приема представената писмена обосновка при наличие на някое от обстоятелствата, посочени в чл. 70, ал. 2 от ЗОП. Отварянето на офертите ще се проведе на 18.04.2016 г. от 10:00 часа, в гр. София, пл. "България" № 1, основна сграда на НДК, ет. 4, Заседателна зала. За нуждите на оценяването по показатели „Качество на храните“ и „Естетически характеристики на храните“ от Методиката за оценка всеки оферент трябва да представи на комисията непосредствено преди отварянето на офертите по един произволен артикул от раздели І ХV от Техническите спецификации, приложени към тази публична покана.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

15/04/2016