Версия за печат

BG-Бургас

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална агенция за приходите, Териториална дирекция Бургас, ул. Цар Петър, № 5 Б, За: В. Маринова, отдел Правен, Др. Сапунджиев, отдел Логистика, България 8000, Бургас, Тел.: 056 878162, E-mail: v.marinova@ro02.nra.bg, Факс: 056 878152

Място/места за контакт: гр. Бургас, ул. Цар Петър, № 5 Б

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nap.bg.

Адрес на профила на купувача: http://nap.bg/news?id=2916.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предоставяне на технически услуги по отстраняване на аварии на сградите на ТД на НАП Бургас в градовете Бургас, Поморие, Сливен и Ямбол.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71356000

Описание:

Технически услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Предоставяне на технически услуги по отстраняване на аварии на сградите на ТД на НАП Бургас в градовете Бургас, Поморие, Сливен и Ямбол. Отстраняване на непредвидени повреди, възникнали при експлоатацията на сградния фонд на ТД на НАП Бургас. Необходимост от: - дребни тенекиджийски услуги; - дърводелски услуги; - стъкларски услуги; - бояджиийски услуги; - заваръчни, зидарски, монтажни услуги; - ВиК услуги - отстраняване течове, подмяна на батерии и кранове, подмяна на мивки, тоалетни чинии и казанчета, отпушване на тоалетни, подмяна на тръби и др.; - услуги по ремонт на водно топлообменни мрежи – отстраняване на течове кранове, вентили, клапани, подмяна на конвектори, радиатори и др.; -други видове технически услуги, неупоменати по - горе. При необходимост от влагане на резервни части при извършване на техническите услуги, изпълнителят се задължава предварително да съгласува количествата и цените на необходимите части. Необходимо е да се осигури своевременно изпращане на специалисти за извършване на техническите услуги по отстраняване на аварии в срок до 1 / един/ час от подаване на заявка или съгласно упоменатия в заявката срок / без оглед на празничен или почивен ден/. При тежки зимни климатични условия, отзоваването за отстраняване на авария е при първа възможност Доставката на резервни части, необходими за съответната техническа услуга ще се извършва от изпълнителя, като стойността им е за сметка на Възложителя. Възложителят заплаща на изпълнителя вложените резервни части и консумативи по доставни цени. Под доставна цена се разбира цената, на която изпълнителят е закупил съответната резервна част или консуматив. Горното обстоятелство се доказва чрез представяне на заверено копие от фактурата за закупените резервни части и консумативи, вложени при предоставянето на техническите услуги. При ползване на услугата възложителят заплаща на избрания за изпълнител вложения труд, изчислен на база часова ставка, съгласно възприетата оферта на изпълнителя, а вложените резервни части по доставни цени. Установяването на действително изработеното време става чрез подписан от страна на възложителя двустранен приемо -предавателен протокол за приемане на извършените технически услуги. Гаранционният срок за извършените работи следва да бъде не по-кратък от 6 / шест/ месеца, ако няма предвиден друг по силата на нормативен акт. За извършените технически услуги се издава фактура, включваща: вида на извършените работи, вложените резервни части, материали и консумативи, и времетраенето на извършените дейности, както и заверено копие от фактурата за закупените от изпълнителя резервни части и консумативи, вложени при предоставяне на услугите.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

11000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Бургас, Поморие, Сливен и Ямбол

NUTS:

BG34

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Кандидатите да разполагат с технически лица, които да изпълняват обекта на обществената поръчка, притежаващи нужната професионална квалификация. 2. Кандидатите се задължават да осигурят своевременно изпращане на специалистите си за извършване на техническите услуги в срок до 1 / един/ час от подаване на заявка от възложителя или съгласно упоменатия в заявката срок / без оглед на празничен или почивен ден/. При тежки зимни климатични условия, отзоваването за отстраняване на авария е при първа възможност. 3.Изискуеми документи - Кандидатите следва да представят декларация, че разполагат с технически лица, които да изпълняват обекта на обществената поръчка, притежаващи нужната професионална квалификация. - Кандидатите следва да представят декларация, че се задължават да осигурят своевременно изпращане на специалистите си за извършване на техническите услуги по отстраняване на аварии в срок до 1 / един/ час от подаване на заявка от възложителя или съгласно упоменатия в заявката срок / без оглед на празничен или почивен ден/. При тежки зимни климатични условия, отзоваването за отстраняване на авария е при първа възможност.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Най - ниска цена / часова ставка

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

20/04/2016 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Характерът на поръчката изисква да се обособят три позиции, както следва: Първа позиция: Предоставяне на технически услуги по отстраняване на аварии, извън текущите ремонти на сградите на ТД на НАП Бургас в градовете Бургас и Поморие, съответно: -гр. Бургас: за административни сгради, находящи се на адрес: - ул. Цар Петър, № 5 Б; - ул.Александровска, № 26; - ул.Александровска, № 83; - гаражни клетки в к-с Зорница -3 бр.; - ул. Проф. Якимов, № 25. - гр. Поморие: - Учебна база на НАП в гр. Поморие, находяща се на ул. Пазарна, № 2 Лимит 6 000 лв. без ДДС; За контакти: тел. 056 878 162. Втора позиция: Предоставяне на технически услуги по отстраняване на аварии, извън текущите ремонти на сградата на ТД на НАП Бургас в град Сливен за административна сграда, находяща се в гр.Сливен ул. Столипин, № 19. Лимит 2 300 лв. без ДДС; За контакти: тел. 044 610156. Трета позиция: Предоставяне на технически услуги по отстраняване на аварии, извън текущите ремонти на сградата на ТД на НАП Бургас в град Ямбол за административни сгради, находящи се в гр.Ямбол: - ул. Търговска, № 2; - ул. Кабиле, № 1; - ул. Джон Атанасов, № 6. - ул.„Златен Рог, № 20 Лимит 2 700 лв. без ДДС; За контакти: тел.046 686222 Всеки кандидат може да кандидатства за повече от една позиция, като подава предложение за техническото изпълнение на поръчката и оферта, за всяка обособена позиция поотделно.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

20/04/2016