Версия за печат

BG-Сливен

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

НЗОК чрез РЗОК - Сливен, ул.Самуил 1, За: Веселин Иванов, Р.България 8800, Сливен, Тел.: 044 615247, E-mail: sliven@nhif.bg, Факс: 044 615203

Място/места за контакт: гр.Сливен, ул.Самуил 1

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: nhif.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nhif.bg/web/guest/924.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Осигуряване на услуги по комплексно измиване и почистване на служебните автомобили на РЗОК Сливен

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50000000, 50100000, 50110000, 50112000

Описание:

Услуги по ремонт и поддръжка
Услуги по техническо обслужване и ремонт на превозни средства и свързаното с тях оборудване
Услуги по техническо обслужване и ремонт на автомобили и мотоциклети и свързаното с тях оборудване
Услуги по техническо обслужване и ремонт на леки автомобили


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

външно измиваневключващо почистване с препарат на джанти и тасове от замърсявания, ръчно-безконтактно измиване с водоструйка и измиващ препарат на целия автомобил, издухване на останалата вода от огледалата и фалцовете на автомобила със сгъстен въздух, почистване на касите на вратите и багажника. и вътрешно почистване, включващо: пране на стелките, изсмукване в дълбочина с прахосмукачка на седалките и пода, почистване на праха от повърхности и детайли в купето на автомобила, почистване на багажник, почистване на стъклата, почистване на праговете. Измиване на двигател - извършва се 1 път годишно за всеки лек автомобил. Пране на тапицерия - извършва се 1 път годишно за всеки лек автомобил.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

600 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.Сливен

NUTS:

BG342

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

външно измиване включващо почистване с препарат на джанти и тасове от замърсявания, ръчно-безконтактно измиване с водоструйка и измиващ препарат на целия автомобил, издухване на останалата вода от огледалата и фалцовете на автомобила със сгъстен въздух, почистване на касите на вратите и багажника и вътрешно почистване, включващо: пране на стелките, изсмукване в дълбочина с прахосмукачка на седалките и пода, почистване на праха от повърхности и детайли в купето на автомобила, почистване на багажник, почистване на стъклата, почистване на праговете. Измиване на двигател - извършва се 1 път годишно за всеки лек автомобил. Пране на тапицерия - извършва се 1 път годишно за всеки лек автомобил.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

най-ниска цена

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

14/04/2016 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Съдържанието на офертата, съгласно чл.101в от ЗОП, се представя в запечатан, непрозрачен плик. Ценовата оферта трябва да бъде в отделен, запечатан, непрозрачен плик с надпис „Предлагана цена” поставен в плика с офертата. Пликът трябва да адресиран, както следва: гр. Сливен 8800 ул. Самуил № 1, ет.5 Районна здравноосигурителна каса /РЗОК/ - Сливен „Комплексното измиване и почистване на служебните автомобили на РЗОК- Сливен” Върху плика с офертата се записват: името на участника, адрес за кореспонденция, телефон, факс, лице за контакт и e-mail. дата на отваряне на офертите 15.04.2016г. в 11.00ч. гр. Сливен 8800 ул. Самуил № 1, ет.8 конферентна зала при условията на чл. 101г, ал. 3 от ЗОП .

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

14/04/2016