Версия за печат

BG-Велико Търново

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Велико Търново, гр. Велико Търново, пл. Майка България № 2, За: Нелина Църова; Мая Тодорова, Република България 5000, Велико Търново, Тел.: 062 619555; 062 619251, E-mail: mop_vt@abv.bg, Факс: 062 619251

Място/места за контакт: Община Велико Търново; стая 318 и стая 321

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.veliko-turnovo.bg.

Адрес на профила на купувача: https://www.veliko-tarnovo.bg/bg/profil-na-kupuvacha/404.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Организиране и провеждане на Международно туристическо изложение "Културен Туризъм Велико Търново – 14.04.2016 г. - 17.04.2016 г.”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79950000, 79952000, 79952100

Описание:

Услуги по организиране на изложения, панаири и конгреси
Услуги, свързани с организирането на събития
Услуги по организиране на културни събития


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Видове услуги, които следва да се извършат във връзка с изпълнението на предмета на поръчката: Подготовка, организиране на програма и провеждане на МТИ „Културен туризъм". Провеждане на Национален студентски конкурс за разработка на актуална тема от областта на туризма. Официална церемония за връчване на наградите на участниците в изложението. Организиране и провеждане на четвърто издание на Националния конкурс „Чети и пътувай” Осигуряване на награди за отличените участници. Обслужване на специализирания уеб сайт на изложението. Реклама на изложението, включваща радио реклама и онлайн реклама, аудиоклип, излъчвания. Техническо осигуряване на програмата на МТИ „Културен туризъм”: Логистика и техническо обезпечаване. Посочената прогнозна стойност представлява и максималният финансов ресурс за изпълнението на обществената поръчка, с който Възложителят разполага, в този смисъл посочената прогнозна стойност се явява и максимална допустима цена за изпълнението на поръчката. Оферти, които надвишават посочената максимална прогнозна стойност ще бъдат отстранени.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

41660 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Велико Търново

NUTS:

BG321

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

При изпълнението на обществената поръчка избраният за Изпълнител е длъжен да извърши дейностите съгласно Техническа спецификация, към документацията. /Приложение 1/ Участникът трябва да разполага с екип от специалисти, който да включва минимум: 1) Ръководител екип, който да отговаря за цялостната координация и реализирането на участието на туристически борси и изложения. Той трябва да отговаря и за отчитането пред Възложителя; 2) Минимум двама експерта - които да имат професионален опит в областта на организирането и провеждането на бизнес (конферентни) прояви и събития, участие на туристически борси и изложения; 3) Участникът следва да разполага с екип от минимум 2 лица - неключови експерти за изпълнение предмета на поръчката. Участникът трябва да има опит при изпълнението на услуги, сходни с предмета на поръчката, включително да е изпълнил през последните три години, считано от датата на подаване на офертата, минимум 1 (една) услуга, сходни с предмета на поръчката. Сходни с предмета на поръчката са услуги по организиране и провеждане на международни изложения. Участниците задължително представят Техническо предложение за изпълнение на поръчката с посочване на конкретната методология на работа във връзка с изпълнението на поръчката, като в описанието задължително се включва: информация относно: - ангажираност и организация на материалните и човешки ресурси за реализиране на поръчката. Участникът, определен за изпълнител, е длъжен да разполага с необходимия персонал за изпълнение на общ. поръчка, в съответствие с предложения от него списък; - начин на изпълнение на услугата. Методиката на работа трябва да гарантира своевременност, ефективност, изпълнение в съответствие с действащото в страната законодателство, качество на услугата; - кратка анотация за дейността на участника.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Формула за определяне на краен коефициент ”К” К = Ц х 40 % + Т х 60 %, където: Ц – Ценови критерий – показател за предлаганата цена от Участника – определя най-доброто ценово предложение, което ще има за последица най-малък бюджетен разход за изпълнение на поръчката. Най-изгодно за ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ предложение е това, което ще има за своя последица най-малък бюджетен разход /най-ниска обща цена за изпълнението на всички дейности, включени в обхвата на поръчката/. Т – техническа оценка на участника, включваща Организация и методология (максимум 100) – познаване и идентифициране на ключовите моменти – подход/метод за изпълнение на договора и постигане на заложените показатели, в това число убедителност и потенциален ефект на предложената концепция, познаване и идентифициране на ключовите моменти, както и описание на структурата за мениджмънт на проекта и вътрешните за екипа взаимовръзки, както и описание на външните такива с представители на Община Велико Търново – всеки участник следва да разпише всеобхватно подхода, който е избрал и който ще прилага при евентуалното му избиране за изпълнител на поръчката. Подходът трябва да бъде ясен, разбираемо представен и адекватен на предмета на поръчката. Пълната методика за оценка е съгласно Приложение 1 "Критерий за оценка" от документацията.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

08/04/2016 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата следва да се депозира най-късно до 17:00 ч. на 08.04.2016 г. Съгласно чл.101б, ал.1, т.6 от ЗОП, отварянето и разглеждането на представените оферти ще се извърши на 11.04.2016 г. от 11:00 ч. в сградата на Община Велико Търново, при условията на чл.68, ал.3 от ЗОП (отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето). Офертата трябва да съдържа най-малко: 1. Данни за лицето, което прави предложението: наименование на фирмата, ЕИК, седалище и адрес на управление и др. данни, съгл. образец: представяне на участника; 2. Техническо предложение, съгласно образец; 3. Срок на валидност на офертата не по - малък от 2 (два) месеца, считано от крайния срок за получаване на офертата; 4. Списък по чл. 51, ал.1, т. 7 от ЗОП, на експертите/лицата, които отговарят за изпълнение на услугата; 5. Списък на услугите, които са еднакви или сходни на предмета на обществената поръчка, изпълнени през последните 3 год., считано от датата на подаване на офертата. Мин.изискване към т. 6: доказателство за извършена услуга със сходен предмет, съгл. изискв. на чл.51, ал. 4 от ЗОП - удостоверение, издадено от получател или компет. орган, за извърш.услуга, еднаква или сходна на предмета на поръчката, или посочване на публичен регистър, в който е публикувана информация за услугата; 6. Декларация за съгласие за съгласие за участие като подизпълнител (съгласно образец) ако е приложимо; 7. Ценовото предложение (по образец) следва да съдържа: - Предлагано възнаграждение за дейностите по договора, включващо общо възнаграждения за дейностите по договора, съгласно Образец № 3 „Предлагана цена”. - Аванс /при необходимост от такъв/ - Срок за плащане на аванса Образците към настоящата покана са на разположение на участниците на адреса на Профила на купувача. Информация относно движението на обществената поръчка ще се публикува или по реда на публикуване на публичната покана на интернет адреса на Община В. Търново, или чрез уведомяване на участниците в писмен вид. От участие в процедурата се отстранява участник чиято оферта не отговаря на предварително обявените от Възложителя условия. Преди сключване на договор класираният на 1-во място участник представя следните документи: - док., издадени от компет. орган за удостовер. на обст-вата по чл. 47, ал.1, т.1 от ЗОП;- декл-ии за липсата на обстоят. по чл.47, ал.5 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

08/04/2016