Версия за печат

BG-Омуртаг

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Първо Начално Училище Христо Смирненски, ул. 28- ми януари № 2, За: Стелиян Борисов- Директор/Маргарита Николова – ЗАС, Р България 7900, Омуртаг, Тел.: 0605 62528, E-mail: nu_1_omurtag@abv.bg

Място/места за контакт: Първо Начално Училище Христо Смирненски

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.1nu-smirnenski.eu/.

Адрес на профила на купувача: http://www.1nu-smirnenski.eu/profil_sell.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Обществената поръчка се състои в извършване на периодична доставка на хранителни продукти с транспорт на изпълнителя до кухнята на Първо Начално Училище “Христо Смирненски”, град Омуртаг за учебната 2016/ 2017 г. (от 15.09.2016 г. до 31.05.2017 г.). Обществената поръчка се състои от две обособени позиции:Обособена позиция № 1: “Хляб, тестени и сладкарски изделия. Мляко и млечни продукти. Месо и месни продукти. Олио, оцет, варива, подправки и други хранителни продукти” и Обособена позиция № 2: “Плодове и зеленчуци в пресен вид”. Всеки от участниците може да участва за една или и за двете обособени позиции.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

15800000

Описание:

Различни хранителни продукти


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Количествата и видовете артикули са посочени подробно в Приложение спецификация за обособена позиция 1 и Приложение спецификация за обособена позиция 2. Посочените количества са ориентировъчна и нямат обвързващ характер.Прогнозна стойност: За обособена позиция 1- 42 000 лева без ДДС; За обособена позиция 2- 10 000 лева без ДДС. Източник на финансиране- Община Омуртаг

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

52000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Първо Начално Училище Христо Смирненски, град Омуртаг

NUTS:

BG334

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставката на хранителните продукти следва да се извършва със специализиран транспорт на изпълнителя до склада на училищния стол на Първо Начално Училище „Христо Смирненски”, гр. Омуртаг. Срокът за изпълнение на доставката е до 12 часа след подадена заявка от страна на възложителя. Стоките следва да са с минимум 75% остатъчен срок на годност. Стоките следва да се доставят по предвидения в закона ред и с предвидените за това автомобили. Всякакви доставки по различен начин ще се считат за неизпълнение на договора с произтичащите от това последици. При доставянето стоката следва да се придружава от сертификати за произход, сертификати за качество и означен срок на годност на продуктите, както и да се съставя приемателен протокол, отразяващ количествата вида и качествата на предоставената стока. Опаковката на продуктите да отговаря на изискванията на Закона за храните и Наредбата за изискванията за етикетирането и представянето на храните и да гарантира възможността им за съхранение при обичайните за вида продукт условия. В случай на незапечатани и/или в лошо състояние опаковки с хранителни продукти, изпълнителят следва да ги подмени незабавно с нови. Продуктите предмет на доставката, следва да отговарят на определените от производителя стандарти, както и да отговарят на действащите нормативни изисквания за тях, за тяхното пакетиране, етикетиране, съхранение и превозване.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

07/04/2016 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Предоставен е пълен достъп до документацията за участие в профила на купувача на Първо Начално Училище "Хр.Смирненски", гр.Омуртаг. Съдържанието на офертата следва да се предостави в запечатан непрозрачен плик в ненарушена цялост с ясно изписване на предмет на поръчката, обособена позиция, за която се участва, подател- наименование на участника, адрес за кореспонденция, телефон, лице за контакт и адресат. Ако офертата на участник не отговаря на изискванията на Възложителя или не съдържа някои от изискваните документи, ще бъде отстранена от по– нататъшно участие. При сключване на договор определеният изпълнител трябва да представи документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.1, т.1 и декларация за липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.5 от ЗОП. Отварянето на офертите е публично и ще се извърши на 08.04.2016г. от 09,00 часа в кабинета на Директора на ПНУ"Христо Смирненски", гр. Омуртаг.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

07/04/2016