Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална електрическа компания (НЕК) ЕАД, Ул. Веслец № 5, За: Антоанета Христова - по документацията, тел.: 02 9263 532; Силвия Миргова - по технически въпроси, тел.: 02 960 9129, Република България 1000, София, Тел.: 02 9263532, E-mail: ahristova@nek.bg, Факс: 02 9801971

Място/места за контакт: Отдел Обществени поръчки

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nek.bg.

Адрес на профила на купувача: http://nek.bg/index.php/bg/profil-na-kupuvacha/publichni-pokani/569-16ip750a012.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Целта на настоящата поръчка е да се изготви инвестиционен проект за „ВЕЦ „Симеоново“ – конструктивно укрепване на сграда съгласно мерки и препоръки на Технически паспорт по Обособена позиция 1 и за „ПАВЕЦ „Белмекен“ – изготвяне на инвестиционен проект за реализиране на мерки и препоръки за конструктивно укрепване – съгласно изготвен Технически паспорт по Обособена позиция 2.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71320000

Описание:

Инженерни услуги по проектиране и конструиране


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно техническата спецификация на Възложителя

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

54376 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Офиса на изпълнителя

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Всеки участник следва да представи оферта, която да съдържа: 1. Списък на документите и информацията, съдържащи се в офертата, подписан от участника; 2. Представяне на участника по образец; 3. Техническо предложение - по образец; 4. Ценово предложение - по образец; 5. Декларация за извършен оглед на обекта; 6. Декларация по чл.56, ал.1, т.8 от ЗОП (при участие на подизпълнител); 7. Декларация-съгласие от подизпълнител (при необходимост); 8. Декларация по чл.3, ал.8 и чл.4 от Закона за икономическите и финансовите отношения с дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим, свързаните с тях лица и техните действителни собственици (ЗИФОДРЮПДРС); 9. Списък на техническите лица, отговорни за изпълнение на предмета на поръчката с посочване на номер от регистъра на КИИП и КАБ, доказващ ППП, посочен водещ проектант и данни за физическо лице, упражняващо технически контрол по част „Конструктивна”, включено в списък, изготвен и ежегодно актуализиран от Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране, който се обнародва в „Държавен вестник”. 10.Списък на услугите, които са еднакви или сходни с предмета на обществената поръчка, изпълнена през последните три години, считано от датата на подаване на офертата, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършената услуга. Минимално изискване: Участникът трябва да има изпълнени минимум 2 (две) услуги, еднакви или сходни с предмета на обществената поръчка през последните 3 (три) години. Забележка: Под еднакви или сходни услуги да се разбира изготвяне на инвестиционен проект за изграждане и /или укрепване на производствени сгради с мин. РЗП 1000 кв.м.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

11/04/2016 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в обществената поръчка или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето. Отварянето на офертите ще се извърши на 12.04.2016 г. от 14:00 часа, в ЦУ на НЕК ЕАД, гр. София, ул. "Веслец" № 5, ет. 6 от комисия назначена от Възложителя. Условията за участие към поканата са публикувани в Профила на купувача на страницата на Възложителя. При сключване на договора, определеният изпълнител представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване на липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал.1, т.1, декларации за липса на обстоятелства по чл.47, ал.5 от ЗОП, Застраховка по чл.171 от ЗУТ и Декларация за действителен собственик по чл.6, ал.2 от Закон за мерките срещу изпирането на пари (ЗМИП).

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

11/04/2016