Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Многопрофилна болница за активно лечение Национална кардиологична болница ЕАД, ул. Коньовица № 65, За: Цветанка Цветкова, България 1309, София, Тел.: 02 9211223, E-mail: ccvetkova@hearthosital.bg, Факс: 02 9217142

Място/места за контакт: ул. Коньовица № 65

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.hearthospital.bg.

Адрес на профила на купувача: http://procurement.hearthospital.bg/?q=page&idd=index&porachkaid=20160328LGMk564365.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на печатни материали за нуждите на МБАЛ „НКБ” ЕАД по 134 номенклатурни единици, подробно описани в Приложение № 1 към раздел „Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания” от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. Оферти, с които се предлага частично изпълнение на поръчката не се разглеждат.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

22000000

Описание:

Печатни материали и свързани с тях продукти


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозният дванадесетмесечен обем на потребление на отделните номенклатурни единици, предмет на поръчката е описан в Приложение № 1 към раздел „Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания” от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. Предвид прогнозния характер на посочените количества, възложителят не се задължава да ги усвои напълно (100%).

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

45000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, ул. "Коньовица" № 65

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

I. Изисквания към предмета: 1. Предлаганите печатни материали следва да отговарят на заданието-спецификация, представляващо Приложение № 1 към раздел „Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания” от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана и да съответстват на образците, представляващи Приложение № 2 към раздел „Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания” от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. 2. Възложителят си запазва правото да променя съдържанието на образците от спецификацията. II. Изисквания към изпълнението: 1. Срок за изпълнение на поръчката – 12 месеца, считано от датата на сключване на договора за възлагане на обществената поръчка; 2. Място на изпълнение – склад на Възложителя в гр. София, ул. "Коньовица" 65; 3. Срок на доставката – до 10 календарни дни, считано от датата на изпращане на заявка на факсномер, посочен от изпълнителя; 4. Начин на плащане – по банков път, в 60-дневен срок след извършване на доставка, но не преди представяне на редовна фактура, копие от съответната заявка и приемателно-предавателния протокол за извършената доставка. III. Не се допускат до разглеждане и съответно се отстраняват предложения, при които: 1. Участникът предлага частично изпълнение на поръчката. 2. Предлаганите печатни материали не съответстват на Изискванията, посочени в т. I.1. 3. Участникът предлага изпълнение, несъответстващо на изискванията, посочени в т. II.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

За всяка отделна оферта, отговаряща на изискванията на ЗОП и на изискванията на Възложителя, комисията изготвя комплексна оценка на база следните показатели: прогнозна обща цена – относителна тежест 90 и качество – относителна тежест 10, при прилагане на следната методика за оценяване: • Прознозна обща цена – оценката се изразява с число, представляващо съотношение между предложената най-ниска прогнозна обща цена от участник в обществената поръчка към прогнозна обща цена, предложена от участницка, чието предложение се оценява, умножено с тегловен коефициент 90; • Качество – оценява се с до 10 т. Крайната оценка на офертата на всеки един участник по този показател се формира като средноаритметична стойност от оценките по показателя на всяка една от представените от участника мостри, подлежащи на оценяване, а именно: 1. Номенклатурна единица № 3: амбулаторен дневник уч. ф-ма 74А, номериран – 1 книга; 2. Номенклатурна единица № 17: фактури химизирани 4 екземпляра, номерирани – 1 кочан; 3. Номенклатурна единица № 18: анестезиологичен лист – цвят жълт, химизирана хартия по 2 листа – 1 кочан с номерация; 4. Номенклатурна единица № 41: реанимационен лист ОССАИЛ – офсет, сгънат на 4 – 1 бр.; 5. Номенклатурна единица № 76: електрокардиограма – картон А4 – 1 бр.; 6. Номенклатурна единица № 130: залепващ се етикет опасен отпадък – цвят жълт – 1 брой. Оценката на всяка подлежаща на оценяване мостра се определя въз основа на: - Яснота на отпечатъка (изображението) – оценява се с до 6 т. - Книговезка и изработка – оценява се с до 4 т. Крайната обща оценка на офертата на всеки един участник се получава чрез сборуване на оценките, получени от него по всеки един от показателите за оценка. На база крайните оценки участниците се класират по низходящ ред, като на първо място се класира участникът с най-висока крайна оценка.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

06/04/2016 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

I. Офертата на всеки един участник следва да бъде изготвена съобразно указанията в раздел "Оферта - образци и указания за подготовка" от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. II.Офертата на всеки един участник следва да съдържа документите, подробно описани в раздел "Оферта - образци и указания за подготовка" от публикуваната в Профила на купувача документацията към настоящата публична покана. III. Офертата на всеки един участник следва да бъде подадена в деловодство на МБАЛ „НКБ” ЕАД в непрозрачен, запечатан и надписан плик (име на участника, адрес за кореспондетнция, телефон, факс, ел. адрес, предмет на поръчката) в указания в публичната покана срок. IV. С участника, определен за изпълнител, се сключва писмен договор като същият представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП, както декларации за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП. V. Отварянето на офертите на участниците ще се извърши на 07.04.2016г. в 14.00 часа в учебната зала на втория етаж в сградата на МБАЛ „НКБ” ЕАД – гр. София, ул. „Коньовица” № 65.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

06/04/2016