Версия за печат

BG-ПЛЕВЕН

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ТОПЛОФИКАЦИЯ - ПЛЕВЕН ЕАД, ИЗТОЧНА ИНДУСТРИАЛНА ЗОНА №128, За: Марина Шополова; Андриян Андреев, БЪЛГАРИЯ 5800, ПЛЕВЕН, Тел.: 064 895207; 064 895250, E-mail: shopolova@toplo-pleven.com, Факс: 064 895289

Място/места за контакт: Обществени поръчки

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.toplo-pleven.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.toplo-pleven.com/index.php/zop.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на диференциални датчици и датчици за налягане по задени технически характеристики и спецификации. Във връзка с експлоатацията на основните съоръжения и с метрологичните проверки на уредите е необходимо да бъдат доставени диференциални датчици и датчици за налягане - различни количества и измервателни диапазони, за да не се допуска престой на съоръженията.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

35125100

Описание:

Датчици


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Доставка на диференциални датчици и датчици за налягане по зазадени технически характеристики и спецификации, съобразена с техническото задание.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

38000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Топлофикация - Плевен ЕАД

NUTS:

BG314

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнението се извършва съгласно техническо задание само от кандидати с представили: I.Изискуеми документи: 1.Копие от регистрация на фирмата или копие от идентификационен код съгласно Чл.23 от Закона за търговския регистър 2.Информационен лист 3. Заверени копия на сертификати, съгласно техническото задание 4. Декларация, че при доставката, датчиците ще бъдат придружени с документи, както следва: • Сертификат за качество, • Сертификат за произход, • Декларация за съответствие, • Ръководство за употреба, • Технически паспорт на изделието, • Документ удостоверяващ гаранцията на изделието. 5. Доказателства удостоверяващи, че са производители или представители на производители, надлежно упълномощени за такива поръчки. II. Техническо предложение III. Ценово предложение

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

11/04/2016 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Срок на валидност на офертата: не по-малко от 90 (деветдесет) календарни дни от датата, определена като краен срок за подаване на офертите. Представяне и приемане на офертата: Офертата за участие в процедурата трябва да бъде изготвена съгласно образеца и изискванията на Възложителя в документацията. Документите в офертата трябва да съдържат дата, подпис и печат на участника. При изготвяне на офертата всеки участник трябва да се придържа точно към обявените условия. Към офертата следва да са приложени всички изискуеми от Възложителя документи. Участникът в поръчката има право да представи само една оферта. Не се допуска представяне на варианти в офертата. Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик от участника или от упълномощен от него представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка или чрез куриерска служба. Офертата трябва да се представи/изпрати в деловодството на "Топлофикация - Плевен"ЕАД, Източна индустриална зона №128, гр. Плевен, всеки работен ден до крайния срок за получаване на офертите, от 08:00 до 16:00 часа. Върху плика трябва да са отбелязани предмета на поръчката, името на участника и адрес за кореспонденция. Офертите ще бъдат отворени на заседание на назначената от възложителя комисия, което ще се проведе на 12.04.2016 г. от 11:00 часа в заседателна зала в сградата на "Топлофикация - Плевен"ЕАД, Източна индустриална зона №128, гр. Плевен. При промяна на датата, мястото или часа за отваряне на офертите, ще бъде публикувано съобщение в профила на купувача на "Топлофикация - Плевен"ЕАД, посочен в раздел I.1), а подалите оферти участници ще бъдат уведомени. Настоящата покана и документацията за участие към нея са публикувани на профила на купувача на "Топлофикация - Плевен" ЕАД, посочен в раздел I.1). Допълнителна информация и документацията, свързана с поръчката, могат да бъдат получени от "Профила на купувача"

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

11/04/2016