Версия за печат

BG-Велико Търново

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Велико Търново, гр. Велико Търново, пл. Майка България № 2, За: Теодора Минкова;, Република България 5000, Велико Търново, Тел.: 062 619229; 062 619251, E-mail: mop_vt@abv.bg, Факс: 062 619251

Място/места за контакт: Община Велико Търново; стая 318, стая 321

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.veliko-turnovo.bg.

Адрес на профила на купувача: https://www.veliko-tarnovo.bg/bg/profil-na-kupuvacha/403/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Услуга по предоставяне за ползване и обслужване на професионално оборудване за озвучаване и осветление на мероприятия, провеждани от Община Велико Търново"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

32342410

Описание:

Оборудване за озвучаване


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Изпълнителят ще извършва озвучаване и осветление на мероприятия, изграждане на сцена, съгласно конкретните потребности на Община Велико Търново и възложени му след представяне на оферта за всяко конкретно мероприятие, при спазване на оферираните единични цени за ползване на всяко отделно оборудване. Посочената прогнозна стойност на поръчката е 66000.00 /шейсет и шест хиляди/ лева без ДДС

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Велико Търново

NUTS:


ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Основните изисквания за изпълнение на поръчката са съгласно Техническа спецификация, към документацията. /Приложение 1/ 1. Изпълнителят е длъжен във всеки конкретен случай да предоставя за ползване и обслужване професионално оборудване по вид и количество, съгласно конкретната необходимост и съгласно представена от него оферта. 2. Изпълнителят е длъжен на договореното място, дата и час да достави и монтира договорената техника и да осигури нейното техническо обслужване за целия период на мероприятието. 3. Транспортните разходи по доставянето и придвижването на техниката са за сметка на Изпълнителя. 4. Изпълнителят е длъжен при изпълнението на обществената поръчка да спазва всички нормативни документи, касаещи предмета на поръчката и техниката на безопасността на труда. 5. Участниците задължително представят Техническо предложение за изпълнение на поръчката с посочване на конкретната методология на работа във връзка с изпълнението на поръчката, като в описанието задължително се включва: предложената организация на работата, предвидените от участника ресурси и тяхното разпределение при изпълнение на поръчката. 6. Участникът трябва да има опит при изпълнението на услуги, сходни с предмета на поръчката, включително да е изпълнил през последните три години, считано от датата на подаване на офертата, минимум 2 (две) услуги, сходни с предмета на поръчката. Сходни с предмета на поръчката са услуги по озвучаване и осветление на публични мероприятия. 7. При изпълнението на поръчката участникът трябва да разполага с екип от експерти, ангажирани с изпълнението на поръчката, който да включва минимум: 2 /двама/ души, които да са квалифицирани техници. 8. Участниците да притежават валиден сертификат за въведена с-ма за управление на качеството ISO 9001:2008 или екв. с обхват предмета на поръчката или аналогичен.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Формула за определяне на краен коефициент ”К”: К = Ц х 50 % + Т х 50 %, където: Ц – Ценови критерий – определя най-доброто ценово предложение. С максимален брой точки- 100 т. се оценява офертата, която предлага най- ниско възнаграждение за изпълнение на услугата. Максимален брой точки получава офертата, която ще има за последица най - малък бюджетен разход за възложителя, а всяка следваща оценка се определя по следната формула: Ц = Ц min/Ц n х 100, където: Цmin - е най – ниското предложено възнаграждение за изпълнение на услугата, а Цn – е предложеното възнаграждение за изпълнение на услугата от n-тия участник. Т – Техническа оценка, включваща оценка на представената от участника организация на изпълнението, план/подход за организацията и реализация на работите (максимум 100) По този показател се оценява дали предложението на участника показва задълбочено познаване на цялостния процес по изпълнение на поръчката, в т.ч. и начина на извършването му; видовете дейности, необходими за изпълнение на поръчката. Комисията преценява разбирането на участника за обхвата на поръчката, преценката за необходимите ресурси и организацията на работата в етапа на реализация предмета на поръчката, която участникът възнамерява да създаде. Предмет на оценка е разпределението на различните ресурси в обособените етапи на работа и координацията на дейностите и участниците в процеса. Комисията преценява дали предложената организация би осигурила в достатъчна степен качество на изпълнение на поръчката и доколко съществува сериозен риск от вътрешен организационен проблем за изпълнението на поръчката. Оценяват се стратегията, методите и похватите, посочени от участника за изпълнение на услугата, и тяхното съответствие с целите на поръчката. Преценяват се адекватността и целесъобразността на представеното разпределение на задачите и отговорностите между експертите с определените методи и етапи за изпълнение и доколко то се покрива от ресурсна осигуреност, посочена от страна на участника. Комисията преценява дали предложените методи и начини на управление на процесите от участника биха довели до качествено и навременно изпълнение на дейностите – предмет на поръчката, дали приложеното описание на начина, по който ще се гарантират резултатите, е добре обосновано и дали предвиденият вътрешен контрол в максимална степен ще гарантира качествено изпълнение на услугата и устойчивост на резултатите. Пълната методика за оценка е съгласно Приложение 1 "Критерий за оценка" от документацията.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

01/04/2016 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата следва да се депозира най-късно до 17:00 ч. на 01.04.2016 г. Съгласно чл.101б, ал.1, т.6 от ЗОП, отварянето и разглеждането на представените оферти ще се извърши на 04.04.2016 г. от 11:00 ч. в сградата на Община Велико Търново, при условията на чл.68, ал.3 от ЗОП (отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето). Офертата трябва да съдържа най-малко: 1. Данни за лицето, което прави предложението: наименование на фирмата, ЕИК, седалище и адрес на управление и др. данни, съгл. образец: представяне на участника; 2. Техническо предложение, съгласно образец; 3. Срок на валидност на офертата не по - малък от 2 (два) месеца, считано от крайния срок за получаване на офертата; 4. Списък по чл. 51, ал.1, т. 7 от ЗОП, на експертите/лицата, които отговарят за изпълнение на услугата; 5. Списък на услугите, които са еднакви или сходни на предмета на обществената поръчка, изпълнени през последните 3 год., считано от датата на подаване на офертата. Мин.изискване към т. 5: доказателство за извършена услуга със сходен предмет, съгл. изискв. на чл.51, ал. 4 от ЗОП - удостоверение, издадено от получател или компет. орган, за извърш.услуга, еднаква или сходна на предмета на поръчката, или посочване на публичен регистър, в който е публикувана информация за услугата; 6. Заверено от участника копие от сертификати: ISO 9001:2008 или еквивалентен /обхвата на сертификация да отговаря или да e сходен с предмета на поръчката/. 7. Декларация за съгласие за съгласие за участие като подизпълнител (съгласно образец) ако е приложимо; 8. Ценовото предложение (по образец); Образците към настоящата покана са на разположение на участниците на адреса на Профила на купувача. Информация относно движението на обществената поръчка ще се публикува или по реда на публикуване на публичната покана на интернет адреса на Община В. Търново, или чрез уведомяване на участниците в писмен вид. От участие в процедурата се отстранява участник чиято оферта не отговаря на предварително обявените от Възложителя условия. Преди сключване на договор класираният на 1-во място участник представя следните документи: - док., издадени от компет. орган за удостовер. на обст-вата по чл. 47, ал.1, т.1 от ЗОП;- декл-ии за липсата на обстоят. по чл.47, ал.5 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

01/04/2016