Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална електрическа компания (НЕК) ЕАД, ул. Веслец № 5, За: По обществената поръчка - Павлина Павлова, тел. 02 9263 502; По технически въпроси -Румяна Каменова, тел. 02 9885615, в.142, Р България 1022, София, Тел.: 02 9263502, E-mail: ppavlova@nek.bg, Факс: 02 9801971

Място/места за контакт: Отдел Обществени поръчки

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nek.bg.

Адрес на профила на купувача: http://nek.bg/index.php/bg/profil-na-kupuvacha/publichni-pokani/561-16ipa60a014.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

5 броя купета за УАЗ

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

34210000

Описание:

Каросерии на превозни средства


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно техническa спецификация на Възложителя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

65000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Ремонтна база на НЕК ЕАД, гр. София, ул. „Мими Балканска“ №5

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Минимални изисквания: 1.Участникът трябва да е изпълнил минимум 3 (три) броя доставки, еднаква или сходна с предмета на обществената поръчка, през последните 3 години. Под еднаква или сходна възложителя разбира доставка на нови купета за автомобили. 2. Участникът трябва да притежава внедрена система за управление на качеството или еквивалент.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

30/03/2016 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Документи, представяни от участника в офертата му: 1. Списък на документите и информацията, съдържащи се в офертата, подписан от участника; 2. Представяне на участника по приложен образец; 3. Техническо предложение , изготвено в съответствие с образеца на Възложителя; 4. Ценово предложение, изготвено в съответствие с образеца на Възложителя; 5. Списък на доставките, еднакви или сходни с предмета на обществената поръчка, изпълнени през последните 3 години, считано от датата на подаване на офертата, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършената доставка. 6. Заверено копие на валиден сертификат ISO 9001:2008 на участника за внедрена система за управление на качеството или еквивалентен, издаден от независими лица, акредитирани по съответната серия европейски стандарти от Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация” или от друг национален орган за акредитация, който е страна по Многостранното споразумение за взаимно признаване на Европейската организация за акредитация за съответната област или да отговаря на изискванията за признаване съгласно чл.5а, ал.2 от Закона за националната акредитация на органи за оценяване на съответствието. 7. Декларация по чл. 3, т. 8 и чл. 4 от Закона за икономическите и финансовите отношения с дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим, свързаните с тях лица и техните действителни собственици (ЗИФОДРЮПДРС); При подаване на офертата участникът може с декларация (свободен текст) да посочи коя част от представената от него оферта има конфиденциален характер и да изисква от възложителя да не я разкрива. Указанията за участие и образците на документите са публикувани на интернет адреса на НЕК ЕАД, посочен в настоящата покана. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в обществената поръчка или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп. Отварянето на офертите ще се извърши на 05.04.2016 от 14:00 ч, в ЦУ на НЕК ЕАД, гр. София, ул. "Веслец" №5, ет. 6 от комисия назначена от Възложителя.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

30/03/2016