Версия за печат

BG-с. Братя Даскалови

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Братя Даскалови, ул. Септемврийци 55, За: Емил Филипов, Република България 6250, с. Братя Даскалови, Тел.: 04134 2266, E-mail: kmet@bratia-daskalovi.com, Факс: 04134 2271

Място/места за контакт: Център за услуги и информация

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.bratia-daskalovi.com.

Адрес на профила на купувача: http://info-m.eu/profil/?cat=20.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Извършване на доставка и монтаж на медицински уреди и оборудване за нуждите на рехабилитационна зала за Център за почасово предоставяне на услуги за социално включване в общността или в домашна среда по проект BG05M9OP001-2.002-0012-C001 „С грижа за независим живот на територията на община Братя Даскалови”, Процедура на директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG05M9OP001-2.002 „Независим живот”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

39200000, 39290000, 39300000

Описание:

Обзавеждане
Различни видове обзавеждане
Различно оборудване


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Обема на поръчката е изчерпателно описан в Техническата спецификация, част от документацията за участие. Прогнозната стойност за изпълнението на поръчката е в размер на 3 000 /три хиляди/ лева без ДДС или 3 600 /три хиляди и шестстотин/ лева с ДДС. Участниците предложили оферти с по-висока стойност от посочената прогнозна цена, ще бъдат отстранени.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

3000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

с. Оризово

NUTS:

BG344

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Минимални изисквания за икономическо и финансово състояние на участника: Към участник не се поставя изискване за разполагаем финансов ресурс. 2. Минимални изисквания към техническите възможности и квалификация на участника. 2.1. Участникът трябва да покаже опит в изпълнението на поне 2 /две/ доставки, които са еднакви или сходни с предмета на поръчката за последните 3 /три/ години, считано от датата на подаване на офертата. При подаване на оферта от обединение, което не е юридическо лице, изискването се отнася за обединението като цяло и документите за доказване на това изискване се предоставят само от тези участници, чрез които обединението доказва съответствието си с критериите за подбор. Под доставки „сходни” с предмета на поръчката, следва да се разбират доставки на оборудване и/или обзавеждане, имащи за предмет сходни/близки с предвидените в техническата спецификация към настоящата публична покана. Доказването на опита се извършва с представянето на списък с доставките, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на офертата, заедно с доказателство за извършената доставка – удостоверение, издадено от получателя или от компетентен орган, или чрез посочване на публичен регистър, в който е публикувана информация за доставката. Когато участник в поканата е чуждестранно физическо или юридическо лице или техни обединения, същите представят еквивалентни документи на посочените изисквания от Възложителя, издадени от компетентен орган от страната, в която са установени.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Срок за изпълнение на доставката и монтажа – 30 % 2. Гаранционен срок на доставеното и монтирано обзавеждане/оборудване – 20 % 3. Ценово предложение – 50%

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

29/03/2016 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всяка оферта, подадена от участник трябва да съдържа следните документи по образци, съгласно документацията за участие: - Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан от участника - по образец; - Данни за участника по образец; - Нотариално заверено пълномощно на лицето, упълномощено да представлява участника в публичната покана (когато участникът не се представлява от лицата, които имат право на това, съгласно документите му за регистрация или за учредяване при обединенията неперсонифицирани лица); - В случай, че участникът е обединение, което не е юридическо лице, копие на договора за обединение, а когато в договора не е посочено лицето, което представлява участниците в обединението - и документ, подписан от лицата в обединението, в който се посочва представляващият; - Декларация по чл. 47, ал. 1, т.1 и ал. 5 от ЗОП, в оригинал - по образец; - Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл. 3, т. 8 и чл. 4 от Закона за икономическите и финансовите отношения с дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим, свързаните с тях лица и техните действителни собственици - по образец; - Декларация за участие/неучастие на подизпълнители - по образец; - Декларация за съгласие за участие като подизпълнител в обществената поръчка; - Декларация за приемане на условията в проекта на договора - по образец; - Списък по чл. 51, ал. 1, т. 1 от ЗОП на доставките, еднакви или сходни с предмета на поръчката, изпълнени през последните 3 (три) години - по образец, заедно с доказателствата придружени със съответните удостоверения за извършената доставка, по смисъла на чл. 51, ал. 4 от ЗОП; - Техническо предложение за изпълнение на поръчката - по образец; - Ценово предложение - по образец Офертата се представя в един запечатан непрозрачен плик на адрес: Община Братя Даскалови, с. Братя Даскалови, ул. Септемврийци 55, преди часа и датата посочени в публичната покана, като срок за представяне на оферти. Отварянето на офертите ще бъде на 30.03.2016 година от 10:30 часа в заседателната зала на Община Братя Даскалови намираща се на ет. 2, ст. 23.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

29/03/2016