Версия за печат

BG-Куклен

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ОБЩИНА КУКЛЕН, ул. Александър Стамболийски 43, За: г-жа Мария Белчева - кмет на Община Куклен, България 4101, Куклен, Тел.: 03115 2120, E-mail: mail@kuklen.org, Факс: 03115 2065

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.kuklen.org.

Адрес на профила на купувача: http://buyers-profile.kuklen.org/?q=page&idd=index&porachkaid=20160316lKva278170.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Община Куклен обявява публична покана за избор на експерт – рехабилитатор, необходим за изпълнение на дейностите по „Договор № BG05M9OP001-2.002-0147-C001 по Проект №BG05M9OP001-2.002-0147„Възможност за независим живот” по процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ №BG05M9OP001-2.002 „Независим живот” на ОП РЧР 2014-2020“ Дейността на рехабилитатора ще се състои в предоставяне на услугата в домашна среда

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

85000000

Описание:

Услуги на здравеопазването и социалните дейности


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно техническата спецификация

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

15500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Куклен

NUTS:

BG421

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

МИНИМАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ: Предоставяне на услуги от рехабилитатор • Образование - Образователна степен – професионален бакалавър, професионална област на висшето образование – Физиотерапия и рехабилитация, Рехабилитатор, Кинезитерапия, Медицинска рехабилитация или еквивалентно • Минимум 3 години професионален опит ДОКУМЕНТИ, С КОИТО СЕ ДОКАЗВА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА МИНИМАЛНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ: 1. Копия от дипломи за завършено висше образование (професионален бакалавър, бакалавър, магистър, доктор на науките и др.) или документи, удостоверяващи завършената образователна степен; Документи за подбор: 1. Копие от документа за регистрация или единен идентификационен код съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец; копие от документа за самоличност, когато участникът е физическо лице; При участници обединения - документ, подписан от лицата в обединението, в който задължително се посочва представляващият; Когато участникът в процедура е чуждестранно физическо или юридическо лице или техни обединения, офертата се подава на български език, документът за регистрация се представя в официален превод. 2.Доказателства за техническите възможности и квалификация по чл. 51 от ЗОП, посочени от Възложителя, а именно: 2.1. Копия от дипломи за завършено висше образование (професионален бакалавър, бакалавър, магистър, доктор на науките и др.) или документи, удостоверяващи завършената образователна степен; 3. Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл. 47, ал. 9 от Закона за обществените поръчки./ по образец/ 4. Декларация за използване на подизпълнител /по образец/ ако се предвиждат участието на подизпълнители се представя декларация от подизпълнителя за съгласие за участие като подизпълнител в обществена поръчка подписва от управителя, съответно от членовете на управителния орган на подизпълнителя, като документите по чл.56 ал.1, т.1, 4, 5, 6 от ЗОП се представят за всеки от тях, а изискванията се прилагат съобразно вида и дела на тяхното участие 5. Декларация за запознаване и приемане на условията на поръчката. /по образец/ 6. Административни сведения за участника 7. Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан от участника. 8. Техническо предложение за изпълнение на поръчката (оригинал) - включващо техническо предложение за изпълнение на поръчката, съгласно образец. 9. Ценова оферта за изпълнение на поръчката (оригинал), съдържащо ценовото предложение на участника по отделните ценови показатели, съгласно образец.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Комплексната оценка е с максималния брой точки 100. За първия показател – P1 По този показател ще се извършва оценка на допълнителната квалификация на участника; Допълнителна квалификация на участника се удостоверява с необходимите документи-дипломи, сертификати и други. За всяка доказана допълнителна квалификация, свързана с изпълнението на дейностите по договора, участника получава по 5 точки. Максималният брой точки за Р1 е 30. За втория показател – Р2 Максималният брой точки за Р2 е 30. По този показател ще се извършва оценка на опита на участника, свързан с работата му по други проекти със предмет, сходен с предмета на поръчката - 0т. получава участник, който не е участвал в изпълнението на други проекти с предмет, сходен с предмета на поръчката - 10 т. получава участник, който е участвал в изпълнението на един или два проекта с предмет, сходен с предмета на поръчката - 20 т. получава участник, който е участвал в изпълнението на три проекта с предмет, сходен с предмета на поръчката - 30 т. получава участник, който е участвал в изпълнението на повече от три проекта с предмет, сходен с предмета на поръчката Изпълнение на дейности по други проекти с предмет, сходен с предмета на поръчката се доказва с копия от договори и/или препоръки, удостоверения, референции. За третия показател – Р3 По този показател ще се извършва оценка на предложената обща/крайна цена от Ценовото предложение на участника в съответствие с най-ниската предложена цена в процедурата. Максималният брой точки за P3 е 40; • Максималният брой точки (40 т.) получава офертата с най-ниска цена. Точките на останалите участници се определят в съотношение към най-ниската предложена цена по следната формула: Min предложена обща/крайна цена Р3= --------------------------------------------------------------- х 40 Предложена крайна/обща цена от съответен участник Показател Р3 ще се изчислява от комисията в последната фаза на оценяване на офертите на участниците. Крайната оценка на всеки Участник се изчислява по формулата: КО = Р1 + Р2 +Р3 Офертата, получила най-висока комплексна оценка, се класира на първо място.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

25/03/2016 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Получаването, разглеждането и оценката на офертите се извършва от комисия, назначена от възложителя. Отварянето на офертите ще се извърши на 28.03.2016 год. от 09:00 ч. в сградата на общинска администрация Куклен, заседателна зала, адрес: гр.Куклен, община Куклен, ул."Александър Стамболийски" № 43. Отварянето на офертите се извършва при условията на чл. 68, ал. 3 от ЗОП. След отварянето на офертите, комисията обявява ценовите предложения и предлага по един представител от присъствуващите участници да подпише техническите и ценовите предложения.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

25/03/2016