Версия за печат

BG-ПЛЕВЕН

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ДИАГНОСТИЧНО-КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР-ПЛЕВЕН ЕООД, ГР.ПЛЕВЕН, УЛ.ГЕОРГИ КОЧЕВ №8А, За: ДАНИЕЛА ЦВЕТАНОВА, БЪЛГАРИЯ 5800, ПЛЕВЕН, Тел.: 064 886396, E-mail: dkz_pleven@abv.bg

Място/места за контакт: ДИАГНОСТИЧНО-КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР-ПЛЕВЕН ЕООД

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: www.dkcpleven.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Отпечатване и доставка на ваучери за храна, съгласно Наредба №11 / 21.12.2005 год. за определяне на условията и реда за осигуряване на безплатна храна и отпечатване на ваучери за храна съгласно чл.209 от ЗКПО и съгласно наредба №7 на МТСП за служителите на ДКЦ-Плевен ЕООД”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

22450000

Описание:

Нефалшифицируеми печатни материали


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

взависимост от потребностите и финансовата обезпеченост на възложителя

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

40000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.Плевен, ул.Георги Кочев №8а, администратция ДКЦ-Плевен ЕООД

NUTS:

BG314

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Изработване и доставка на ваучери за храна съгласно Наредба №11 / 21.12.2005 год. и ваучери за храна съгласно чл.209 от ЗКПО и Наредба №7 на МТСП по предварителни месечни заявки; 2. Срок на изпълнение - 12 месеца, считано от датата на сключване на договора. 3. Срок на валидност на офертата - минимум 60 дни от датата на подаването й. 4. Офертата трябва да отговаря на изискванията на чл. 101в от ЗОП и изисквания за изпълнение на поръчката: 1./ Всеки участник трябва да притежава валидно Разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна, съгласно чл.9, ал.4 от Наредба №7 от 09.07.2003 година на МФ и МТСП за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна и осъществяване дейност като оператор. 2. /Участника да има сключени договори с обекти за търговия с храни, които приемат отпечатаните от него ваучери за храна на територията на гр. Плевен.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Критерият за определяне на изпълнител на настоящата поръчка е „икономически най-изгодна оферта”. Кандидатът, събрал най-много точки от Комплексната оценка (КО) се класира на първо място. Комплексната оценка (КО) на офертата на кандидата се изчислява по формулата: (КО) =(П1)*40 + (П2)*60 Показателитe П1, П2 се изчисляват с точност до втория знак след десетичната точка и означават: П1 – съотношение между най-ниската предложена стойност за отпечатване и доставка на 1 брой ваучер и предложената от кандидата стойност Оценява се Такса за отпечатване и доставка на 1 брой ваучер от Ценовото предложение. П2 – съотношение между броя търговски обекти, предложени от кандидата към максималния брой на търговските обекти, предложени в процедурата Оценява се брой на търговските обекти посочен в техническото приложение. Участниците се класират, като на първо място се класира участникът, чиято оферта е с икономически най – изгодна оферта по критерии за изпълнение на поръчката. В случай че две или повече оферти са равни, комисията провежда публично жребий в същото заседание след което избира изпълнител между класираните на първо място оферти.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

25/03/2016 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

на профил на купувача

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

25/03/2016