Версия за печат

BG-Карлово

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Карлово, ул. „Петко Събев” №1, За: Йорданка Костадинова, Република България 4300, Карлово, Тел.: 0335 54586, E-mail: ykostadinova@karlovo.bg, Факс: 0335 54581

Място/места за контакт: Община Карлово

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.karlovo.bg/.

Адрес на профила на купувача: www.karlovo.bg/index.php?option=com_content&Itemid=554&catid=87&id=3281&lang=bg&view=article.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на обществената поръчка е извършване на текущи и аварийни ремонтни дейности на обекти на територията на община Карлово.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Подробно описани в образците на документи, публикувани на "профила на купувача". Прогнозната стойност е без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

263999 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Територията на община Карлово

NUTS:

BG421

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Технически възможности Изискуеми документи и информация: 1. Участникът трябва да е вписан в Централния професионален регистър на строителя към Камарата на строителите; 2. Списък на договорите за строителство, изпълнени през последните 5 години, считано от крайната дата за подаване на оферти; 3. Списък с инженерно–технически състав, който ще бъде ангажиран в изпълнението на поръчката; 4. Заверени от участника копия на Сертификати ISO 9001:2008 за система за управление на качеството в строителството или еквивалент, ISO 14001:2004 за опазване на околната среда или еквивалент, OHSAS 18001:2007 за внедрена система за безопасни условия на труд в строителството или еквивалент или други доказателства за еквивалентни мерки за осигуряване на качеството; 5. Декларация за собственото или наето техническо оборудване, с което разполага участника за изпълнение на поръчката. Минимални изисквания: 1. Да има право да изпълнява строежи минимум от ІІ група – ІV категория; 2. Участникът да има през последните 5 (пет) години, изпълнени не по-малко от 5 (пет) строителства, придружени с препоръки за добро изпълнение; 3. Участникът да осигури минимум следния инженерно-технически състав: - Строителен техник "строителство и архитектура" или друга еквивалентна специалност със стаж по специалността минимум 5 години; - Строителен техник "В и К" или друга еквивалентна специалност със стаж по специалността минимум 5 години; - Строителен техник "пътно строителство" или друга еквивалентна специалност със стаж по специалността минимум 5 години; - Участниците предоставят данни за наличие на минимум 10 (десет) собствени или наети технически правоспособни физически лица (работници), които участникът ще използва при изпълнение на поръчката - по образец (в оригинал). Наличието на изпълнителския състав се доказва с копия от трудови книжки, граждански или трудови договори, справка от НАП; 4. Участниците да притежават Сертификати ISO 9001:2008 и ISO 14001:2004 или еквивалентни с обхват, сходен с този на поръчката или други доказателства за еквивалентни мерки за осигуряване на качеството и Сертификат OHSAS 18001:2007 или еквивалент или други доказателства за еквивалентни мерки за осигуряване на качеството; 5. Участникът да разполага минимум със следното техническо оборудване: - 3 бр. багер; - 2 бр. самосвал; - 2 бр. къртачи; - 1 бр. компресор; - 1 бр. агрегат. Участниците доказват наличието на изискуемата техника, чрез представяне на документи за собственост, договори за наем или други. Срокът на валидност на офертите не може да бъде по-малко от 90 дни. Образците на документи ще бъдат публикувани в "профила на купувача" . По своя преценка, комисията може да прилага разпоредбата на чл. 70 от ЗОП.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Предлагана цена - 50 т.; Срок за изпълнение - 30 т.; Гаранционен срок - 20 т.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

17/03/2016 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Отварянето на офертите ще се извърши на 18.03.2016 г. от 11:00 ч. в стая 401 в сградата на общинската администрация, ул. "Петко Събев" № 1. Образците на документи ще бъдат пубикувани в "профила на купувача". При сключване на договор определеният за изпълнител представя документи съгласно чл. 101е, ал. 2 от ЗОП. При оценка на офертите, комисията по своя преценка може да приложи разпоредбите на чл. 70 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

17/03/2016