Версия за печат

BG-Ямбол

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Водоснабдяване и канализация ЕООД, ул. Д-р Петър Брънеков № 20, За: Василка Стоянова, Република България 8600, Ямбол, Тел.: 046 661932, E-mail: vik_yambol@abv.bg, Факс: 046 661938

Място/места за контакт: Централно управление на ВиК ЕООД

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.vik-yambol.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.vi-soft.net/vik_yambol/ZopView.aspx?Dosie=64.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Изпитване на образци (извадки) от води по показатели от Приложение № 1, таблици Б, В и Г от Наредба № 9 от 16.03.2001 г. за качеството на водата, предназначена за питейно – битови цели и изпитване на образци (извадки) от отпадъчни води по показатели от Приложение № 2 към чл. 6 от Наредба № 7 от 14.11.2000 г. за условията и реда за заустване на производствени отпадъчни води в канализационните системи на населените места. Изпитването на пробите се извършва по избрани от Възложителя показатели от обособените позиции, както следва: Обособена позиция № 1 - Изпитване на образци (извадки) от води по показатели, съгласно Наредба № 9 от 16.03.2001 г. за качеството на водата, предназначена за питейно – битови цели: Антимон, Арсен, Бор, Живак, Кадмий, Мед, Никел, Олово, Селен, Хром, Желязо, Манган, Цинк, Натрий, Амониев йон, Нитрити, Нитрати, Хлориди, Сулфати, Фосфати, Флуориди, Цианиди, Електропроводимост, Перманганатна окисляемост. Обособена позиция № 2 - Изпитване на образци (извадки) от води по радио логични показатели, съгласно Наредба № 9 от 16.03.2001 г. за качеството на водата, предназначена за питейно – битови цели : Тритий, Обща алфа активност, Естествен уран, Обща индикативна доза, Обща бета активност. Обособена позиция № 3 - Изпитване на образци /извадки/ от води по органични показатели, съгласно Наредба № 9 от 16.03.2001 г. за качеството на водата, предназначена за питейно – битови цели: Акриламид, Бензен, Бенз/а/ пирен, Винилхлорид, 1,2-Дихлоретан, Епихлорхидрин, Полициклични ароматни въглеводороди, Трихалометани /общо/, Пестициди, Пестициди /общо/. Обособена позиция № 4 - Изпитване на образци /извадки/ от отпадъчни води по показатели от Приложение № 2 към чл. 6 от Наредба № 7 от 14.11.2000 г. за условията и реда за заустване на производствени отпадъчни води в канализационните системи на населените места: Активна реакция, Неразтворени вещества, Азот /общ/, Фосфати /като Р/, БПК 5, ХПК /бихроматна/, Животински мазнини и растителни масла, Анионактивни детергенти, Нефтопродукти, Хром /общ/, Мед, Никел, Цинк, Феноли летливи, Сулфиди, АОХ /абсорбируеми органохалогенни съединения/. Участниците могат да подадат оферта за една или повече обособени позиции.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71620000

Описание:

Услуги, свързани с анализи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозен брой проби по всеки показател от обособена позиция № 1, № 2 и № 3 – 30 проби. Прогнозен брой проби по всеки показател от обособена позиция № 4 – 70 проби. Количеството е ориентировъчно. Стойността на поръчката се определя в лева, без включен ДДС и не може да надвишава 65 999.99 лева (шестдесет и пет хиляди деветстотин деветдесет и девет лева и 99 ст.) без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Лаборатория на Изпълнителя

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците следва да разполагат с акредитирана лаборатория за изпитване на води за обособената/ните позиция/ии, за които участват. Участниците задължително правят ценово предложение за изпитване по всеки показател в обособената позиция, за която участват. В цената за изпитване по показателите се включват всички разходи за лабораторни изследвания, консервиране и съхранение на пробите, систематизиране и представяне на получената информация на хартиен носител в два екземпляра. Начин на образуване на цената – в лева без ДДС, франко лабораторията на Изпълнителя. Пробонабирането и предоставянето на пробите до лабораторията на Изпълнителя ще се извършва от Възложителя за негова сметка. Начин и срок на плащане – по банкова сметка на Изпълнителя в срок не по – малък от 30 (тридесет) дни от датата на издаване на фактурата.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

17/03/2016 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Общи изисквания при изготвяне и представяне на предложенията: Всички предложения се представят на български език, без зачерквания и поправки. Документ, чийто оригинал е на чужд език, се представя и в официален превод на български език. Всички представени документи следва да бъдат подписани и подпечатани от участника, а всички страници трябва да бъдат номерирани. Всички представени документи, които не са оригинални следва да бъдат подписани, подпечатани и заверени с “Вярно с оригинала”, а в случаите когато участникът представя документ, чийто оригинал не притежава, същият следва да бъде заверен с “Вярно с копието, притежавано от ………..”. Офертата трябва да съдържа: 1) Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан и подпечатан от участника; 2) Представяне на участника – попълнен и подписан образец (Приложение № 1), с посочване на единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен, както и адрес, включително електронен, за кореспонденция при провеждането на обществената поръчка; 3) Копие на валиден Сертификат за акредитация на лаборатория съгласно БДС ЕN ISO/ IEC 17025 за изпитване на води, или „еквивалент”. Сертификата да е представен с всички приложения към него; 4) Декларация за поддържане на акредитация за целият период на валидност на договора за обществена поръчка, в случай, че валидността на акредитацията изтича преди изтичане срока на договора - свободен текст, оригинал; 5) Техническо предложение - по образец (Приложение № 2); 6)Ценово предложение - по образец (Приложение №3). Офертата да се представи в запечатан непрозрачен плик, като техническото и ценовото предложение трябва да са отделно. Офертата се подава лично, по пощата или чрез куриерска служба в деловодството на “ВиК” ЕООД на адрес: гр. Ямбол 8600, ул. “Д-Р П. Брънеков” № 20. Върху плика да се посочи предмета на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Отварянето на офертите ще се извърши на 18.03.2016г. в 10:00 часа в конферентната зала № 2 на централното управление на "ВиК" ЕООД - Ямбол, ул. "Д-р Петър Брънеков" № 20. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

17/03/2016