Версия за печат

BG-Плевен

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Окръжна прокуратура гр. Плевен, ул.Д.Константинов № 25 ет.5 ст.501 За: Анета Чоканова, За: Анета Чоканова, България 5800, Плевен, Тел.: 064 804597, E-mail: op@рl.prb.bg

Място/места за контакт: Плевен

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.prb.bg/oppleven/bg.

Адрес на профила на купувача: www.prb.bg/oppleven/bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Определяне на оператор за отпечатване и доставка на ваучери за храна през периода 01.01.2016 г. - 31.12.2016 г. за нуждите на Окръжна прокуратура гр. Плевен. Изпълнението на поръчката включва: Изработване и периодична доставка на ваучери за храна с номинал 1 лв., 2 лв., 5 лв. , 10 лв. и 20 лв. по предварителна заявка. Отпечатването, опаковането и доставката им се извършва след конкретни писмени заявки от Възложителя до оператора. Заявките ще се изготвят на типови бланки за поръчка (заявка), предоставени от фирмата-оператор при подписване на договора.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

30199770

Описание:

Купони за храна


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Ваучери за храна с номинал номинал 1 лв., 2 лв., 5 лв. , 10 лв. и 20 лв., изработени и доставени по предварителна заявка, окомплектовани в индивидуални пликове (книжки). Прогнозен месечен размер на едно лице - 50 лв., при щатна численост на персонала 67 души.Прогнозният брой ваучери за срока на изпълнение на поръчката възлиза на около 4 200 броя. Прогнозните стойности са ориентировъчни и не обвързват по никакъв начин Възложителя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

33500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Плевен

NUTS:

BG314

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участникът следва да притежава валидно разрешение от Министъра на финансите за осъществяване на дейност като оператор на ваучери за храна, съгласно Наредба №7/09.07.2003г. на МТСП и МФ за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна и осъществяване на дейност като оператор. Доказва се с представяне на заверено от участника копие. Участникът трябва да притежава индивидуална квота от Министерство на финансите по чл.12 от Наредба №7/09.07.2003г. на МТСП и МФ за предоставяне на ваучери до 31.12.2016 г. Доказва се с представяне на Декларация по образец (Приложение №4). Всеки участник има право да представи само една оферта за участие в настоящата процедура с предложен срок на валидност на същата - не по-кратък от 60 календарни дни. Участникът предоставя Списък-декларация, съдържащ брой на търговските обекти на територията на град Плевен, вкл. и търговски вериги, с които има сключен валиден договор за приемане на емитираните му ваучери за храна.Участниците следва да имат сключени договори с поне 3 (три) търговски вериги с национално покритие и да имат минимум три изпълнени поръчки със сходен предмет през предходните 3 (три) години. Възложителят заплаща на Изпълнителя по банков път номиналната стойност на поръчаните ваучери за храна и цената на услугата за отпечатване, опаковане в индивидуални пликове (книжки) и доставката им, съгласно представеното Ценово предложение (Приложение № 3) и след издаване на проформа-фактура от фирмата-оператор. Цената на услугата по Приложение №3 е определена като единична цена за отпечатване и доставка до адреса на Възложителя на 1 (един) брой ваучер за храна в лева без ДДС. Крайната стойност на поръчката се формира на база единичните цени от приетото ценово предложение и действително поръчаните и отпечатани ваучери за годината. Ваучерите за храна следва да са доставени до 5 работни дни, считано от датата на банковия превод по заявката и да са валидно платежно средство в срока на договора, а поръчаните през декември 2016 г. - минимум до 31.01.2017 г. Не се допускат до участие оферти, които не отговарят на изискванията на чл.101в от ЗОП или някое от условията, заложени от Възложителя.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

На оценка подлежи предложената от участниците цена, посочена в лв. без ДДС, за отпечатване и доставка до адреса на Възложителя на 1(един) брой ваучер за храна. На първо място се класира офертата, в която е посочена най – ниска единична цена в лева без ДДС. Когато най – ниската цена се предлага в две или повече оферти, комисията провежда публично жребий за определяне на Изпълнител между класираните на първо място оферти. Предложената от участника цена следва да включва всички разходи, свързани с изпълнението на поръчката, да е различна от 0 (нула) и изписана до втория знак след десетичната запетая. Цената, предложена в ценовото предложение, не може да бъде завишавана през периода на изпълнение на договора - 01.01.2016г.- 31.12.2016 г.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

16/03/2016 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Техническото задание на поръчката и приложенията към нея са публикувани на официалния сайт на Окръжна прокуратура гр. Плевен: www.prb.bg/oppleven/bg Съдържанието на офертата се представя в запечатан, непрозрачен и надписан плик, на адрес: Окръжна прокуратура гр. Плевен, ул. „Димитър Константинов” № 25, етаж 5, стая 501, гр. Плевен, 5800. Отварянето на офертите ще се извърши при условията на чл. 68, ал.3 от ЗОП. Дата, час и място на отваряне на офертите: 18.03.2016 г., 10.00 часа в Окръжна прокуратура гр. Плевен, ул. „Д.Константинов” № 25, етаж 5, стая 501.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

16/03/2016