Версия за печат

BG-Смолян

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Районна здравноосигурителна каса, бул. България, 7, За: инж. Манол Илиев Радков, България 4700, Смолян, Тел.: 0301 67040, E-mail: smolian@nhif.bg, Факс: 0301 67041

Място/места за контакт: РЗОК - Смолян

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: http://www.nhif.bg.web/guest/618.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Избор на изпълнител за: “Доставка на електроматериали, железария, резервни части за стопански инвентар, материали за поддръжка и ремонтни дейности на сградния фонд на РЗОК – Смолян”. За поддръжката на стопански инвентар и работни, санитарни и други помещения в административните сгради на РЗОК- Смолян е необходимо периодично закупуване на различни електроматериали, железария, резервни части и материали за извършване на строителни ремонтни работи. Необходимите материали се закупуват периодично съобразно възникналите потребности.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

31681410, 44411000, 44500000, 44110000

Описание:

Електрически материали
Санитарни изделия
Инструменти, брави, ключове, панти, съединителни скоби, вериги и пружини
Строителни материали


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:


ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

1500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

РЗОК - Смолян, бул. България, 7 или обект на изпълнителя

NUTS:

BG424

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Оферта в отговор на публичната покана може да подаде всяко българско или чуждестранно физическо или юридическо лице, извършващо търговска дейност с артикули по предмета на поръчката, както и техни обединения. 2. Кандидатите следва да разполагат с търговски обект (магазин/склад) на територията на гр. Смолян, и съответен персонал, чрез които да са в състояние да изпълнят качествено изискванията към доставката и условията за изпълнение на поръчката, посочени в настоящите Технически изисквания и указания за офериране. 3. Електроматериалите, железарията, резервните части за стопански инвентар и материалите за поддръжка и ремонт на сградния фонд, следва да бъдат предоставяни в подходящи за съхранение и транспорт опаковки. Артикулите следва да са със съответните обозначения и с приложени инструкции за употреба и експлоатация (когато е приложимо), съобразно изискванията на българското законодателство. 4. Стоките предмет на договора следва да отговарят на европейските стандарти за качество, безопасност и опазване на околната среда и гаранционен срок не по-малък от посочения от производителя. 5. При закупуване на луминисцентни лампи от възложителя да се изземват изгорелите такива.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

17/03/2016 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация и документи, свързани с поръчката могат да бъдат получени на посочения Интернет адрес: http://www.nhif.bg/web/guest/618 . Информация се получава на адрес: гр. Смолян, бул. България, 7, П.К.85. Предложенията за участие се приемат всеки работен ден от 8.30 ч. до 17.00 ч. в деловодството на РЗОК - Смолян с краен срок до 17.03.2016 г. Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик от участника с препоръчано писмо с обратна разписка. Офертите ще бъдат отваряни и разглеждани на 18.03.2016 г. в 13.00 ч.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

15/03/2016