Версия за печат

BG-Бургас

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Водоснабдяване и канализация ЕАД, гр.Бургас,кв. Победа, ул. Генерал Владимир Вазов № 3, За: юрк. Йорданка Керанкова, Република България 8000, Бургас, Тел.: 056 871442; 0359 0886770016, E-mail: jkеrankova@vik-burgas.com, Факс: 056 842979

Място/места за контакт: юрк. Йорданка Керанкова

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://vik-burgas.com/.

Адрес на профила на купувача: http://www.vik-burgas.com/procurements?idproc=132/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Измервания по електробезопасност в обекти на дружеството за период от 2 години.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71314000

Описание:

Услуги, свързани с енергийни системи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1.Проверка ефективността на зануляването чрез измерване импеданса на контур „фаза - защитен проводник”; 2.Измерване преходното съпротивление на заземителите от защитни заземителни уредби; 3.Измерване преходното съпротивление на заземителите от мълниезащитни инсталации; 4.Издаване на сертификати за контрол за всички извършени измервания. Прогнозен брой измервания, които ще се реализират на обектите на „ВиК” ЕАД гр.Бургас за срока на договора: 1. Измерване импеданса на контур „фаза – защитен проводник”-3119 2. Измерване съпротивление на заземителна инсталация-1198 3. Измерване съпротивление на мълниезащитна инсталация-746 Броят на посочените точки е ориентировъчен и Възложителя си запазва правото да го променя. Срокът на действие на настоящата поръчка се определя на две години, което ще се отрази в договора с изпълнителя. Поръчката ще се финансира със собствени средства от Възложителя. Заплащането ще се извършва след приключване на измерванията по всяко съгласувано възлагателно писмо. Стойността се определя, съгласно Ценовото предложение на Изпълнителя по твърдо договорените единични цени за видовете измервания и приетите количества действително извършени измервания. Заплащането ще се извършва за всяко възложено и извършено измерване, в лева, по банков път, в срок от 30 /тридесет/ дни след представяне от страна на Изпълнителя на оригинална данъчна фактура, придружена с приемно - предавателен протокол и съответните сертификати за контрол с приложени протоколи от извършените измервания.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

обл. Бургас

NUTS:

BG341

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Необходими документи съдържащи се в офертата: I. Попълнено Приложение №2 - образец Оферта - без попълване и прилагане на проекто-договора, съдържащо: 1. Представяне на участника с приложен списък на документите и информацията, съдържащи се в офертата, подписан от участника - копие на документ за регистрация или единен идентификационен код (ЕИК), съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец; копие от документа за самоличност, когато участникът е физическо лице. 2. Техническо предложение. 3. Ценово предложение. 4. Декларация за съгласие на подизпълнител – ако е приложимо (по образец) 5. Декларация за конфиденциалност по чл.33, ал.4 от ЗОП – ако е приложимо (по образец). II. Пълномощно на лицето подписващо офертата (когато не е подписана от управляващия участника). При участници – обединения, които не са юридически лица, в случай, че офертата се подава от лице, което не е вписано като представляващ в документа за създаване на обединението, към офертата се представят нотариално заверени пълномощни от всички участници в обединението, с които те упълномощават това лице да подаде офертата и да попълни и подпише документите, общи за обединението. III. Валиден документ за акредитация на участника съгласно БДС EN ISO/IEC 17020:2012 (или еквивалент), като орган за контрол от вида „С”. Фирмата следва да е акредитирана от Българска служба по акредитация, съгласно БДС EN ISO/IEC 17020:2012 (или еквивалент), като орган за контрол от вида „С”. IV. Валиден документ за калибриране за точност на уредите за измерване. Измерванията да се извършват с уреди, които да отговарят на изискванията на стандарт БДС EN ISO/IEC 17020:2012 (или еквивалент) и да имат документ за извършено калибриране за точност на измерванията. *Документите следва да бъдат издадени/ заверени не по-рано от 3 (три) месеца преди датата на представяне на офертата или да са в срока на тяхната валидност, когато такава е изрично записана в тях.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Възложителят ще определи изпълнителя/ лите на обществената поръчка въз основа на критерий „Най-ниска цена” - най-ниска обща цена (стойност). При оценяване на офертите се взема предвид посочената обща стойност без ДДС, представляваща сума, равна на сбора от единичните цени за всеки вид услуга: Цобща = ЕЦ1 + ЕЦ2 + ЕЦ3, където: ЕЦ1, ЕЦ2, ЕЦ3 - единична цена на съответния вид измерване.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

07/03/2016 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Желаещите да участват в процедурата подават лично или чрез упълномощено лице или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка, своите оферти всеки работен ден от 8,30 – 16,00 часа до 07.03.2016 г., включително в деловодството на Дружеството на адрес: гр. Бургас, кв. „Победа”, ул. „Генерал Владимир Вазов” № 3, ет.4, Център за работа с клиенти. Офертите се представят в запечатан непрозрачен плик с надпис - предмета на поръчката, наименование на оферента с посочени адрес, телефон, факс и e-mail. Не се приемат и незабавно се връщат оферти, които са получени след изтичатено на крайния срок за подаването им, както и такива, които са в незапечатан или скъсан плик. Тези обстоятелства се отбелязват във входящия регистър. Отварянето на офертите на участниците в процедурата е публично, по реда на чл.68, ал.2 от ЗОП и ще се извърши от Комисия, назначена от Изпълнителния Директор на „ВиК” ЕАД, гр. Бургас. Когато участникът лично присъства на действията на комисията, следва да се представи лична карта и документ, удостоверяващ, че е законен представител на съответния участник, ако присъства упълномощен представител следва да се представи заверено пълномощно. Отварянето на Офертите ще се извърши на 08.03.2016 г. от 10,30 часа в Конферентна зала, ет. 4 в сградата на „ВиК” ЕАД, гр. Бургас, кв. Победа, ул. „Генерал Владимир Вазов” №3 При сключване на договор определеният за изпълнител представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.1, т.1, буква “а“ до „д“ от ЗОП, както и декларации за липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.5 от ЗОП. „ВиК” ЕАД публикува Протокола на Комисията в „Профила на купувача“ при условията на чл.22б, ал.3. Възложителят предоставя копие от протокола за оценка и класиране на офертите, по електронен път, при реда и условията на Закона за електронния документ и електронния подпис (ЗЕДЕП), съобразно чл.58а, ал.2 от ЗОП и чл.43 от ППЗОП. Всички комуникации и действия на Възложителя и на участниците са в писмен вид. Обменът на информация между Възложителя и участника може да се извършва по един от следните начини: • лично – срещу подпис; • по пощата – чрез препоръчано писмо с обратна разписка; • чрез куриерска служба; • по факс; • по електронен път при условията и по реда на Закона за електронния документ и електронния подпис; • чрез комбинация от тези средства.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

07/03/2016