Версия за печат

BG-Свиленград

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Свиленград, бул. България №32, За: Грозденка Дюлгерова, Николена Атанасова, Република България 6500, Свиленград, Тел.: 0379 74308, E-mail: op_otdel@abv.bg, Факс: 0379 74371

Място/места за контакт: Общинска администрация, стая 308; 315

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.svilengrad.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://svilengrad.nit.bg/publichni-pokani/dostavka-na-elektro-materiali-2016g/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Обществената поръчката се състои в доставка на електро материали за нуждите на Общинска администрация-Свиленград и второстепенни разпоредители с бюджет: ОП ”Благоустрояване и озеленяване”; Исторически музей-Свиленград; Дейност „ЦДГ, Детски ясли и Здравни кабинети”-Свиленград; Дейност „Спорт и туризъм”; Дейност „Социални услуги”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

31681410

Описание:

Електрически материали


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Обществената поръчката се състои в доставка на електро материали за нуждите на Общинска администрация-Свиленград и второстепенни разпоредители с бюджет: ОП ”Благоустрояване и озеленяване”; Исторически музей-Свиленград; Дейност „ЦДГ, Детски ясли и Здравни кабинети”-Свиленград; Дейност „Спорт и туризъм”; Дейност „Социални услуги”. Общият брой на видовете артикули е 222.При констатиране на посочване на марка или модел на посочените ел. материали да се счита или еквивалентен. Прогнозна стойност на поръчката е 26916.67 лв. без ДДС и 32300 лв. с ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

26917 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Свиленград

NUTS:

BG422

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

-Доставките да се извършват ежедневно или периодично на базата на предварителна заявка от Възложителя , която се отправя чрез e-mail или по факс. Срокът за доставяне на заявените количества е 24 часа от получаване на заявката. Доставените артикули да са придружени от сертификати за качество по БДС или еквивалент. Доставката на материалите задължително се придружава със Стокова разписка. Всяка извършена доставка да се удостоверява с приемно-предавателен протокол с дата - деня на извършената доставка, подписан от упълномощен представител на изпълнителя и заявителя; -Срок на изпълнение на договора: 12 /дванадесет/ месеца, считано от датата на подписване на договора; - Транспорт – заявените количества следва да бъдат доставяни франко складовете: Общинска Администрация – Свиленград, Общинско предприятие “Благоустрояване и озеленяване” - Свиленград, Исторически музей - Свиленград, Дейност ”ЦДГ,Детски ясли и Здравни кабинети” – Свиленград, Дейност „Спорт и туризъм” и Дейност „Социални услуги”; -Доставната цена на всеки един артикул в предложената ценова оферта да е окончателна за периода на действие на договора, да включва ДДС, транспортни разходи, разходи по доставката до местонахождението на отделните обекти и всички други присъщи разходи. -Предлаганите материали трябва да отговарят напълно на посочените технически спецификации; - Посочените от Възложителят количества са прогнозни и Възложителят запазва правото си да заявява количества в зависимост от възникнала необходимост от доставка.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

11/03/2016 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Указанията и приложения към обществената поръчка са достъпни в Профила на купувача на Община Свиленград на адрес: http://svilengrad.nit.bg/publichni-pokani/dostavka-na-elektro-materiali-2016g/. Разглеждането на офертите ще се извърши на 14.03.2016г. от 9:00ч. в малката заседателна зала на Общинска администрация-гр. Свиленград. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители /чл.68.ал.3 от ЗОП/, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата на ОбА-Свиленград. Офертите да бъдат изпрашани на следния адрес: гр. Свиленград, бул. "България"№32, Общинска администрация, стая 302.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

11/03/2016