Версия за печат

BG-Русе

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Русе, площад Свобода 6, За: Ердинч Мевлюдов - директор дирекция Административно обслужване, Мария Димитрова - старши експерт в отдел Обществени поръчки, България 7000, Русе, Тел.: 082 881668; 082 881710, E-mail: mayor@ruse-bg.eu, Факс: 082 834413

Място/места за контакт: отдел Обществени поръчки

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://ruse-bg.eu/bg/zop/516/index.html.

Адрес на профила на купувача: http://ruse-bg.eu/bg/displayzop/516/164/index.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Избор на предприятие за предоставяне на фиксирана гласова телефонна услуга за нуждите на Община Русе и на всички второстепенни разпоредители на бюджетна издръжка, които не са самостоятелни юридически лица.”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

64211000

Описание:

Обществени телефонни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Спецификацията и мястото на предоставяне на услугите, предмет на настоящата обществена поръчка, са посочени в Списък №1 с адресите и ползваните услуги, който е част от техническата спецификация.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

40000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Русе

NUTS:

BG323

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Приложения към настоящата публична покана са техническата спецификация и проекта на договор. Техническата спецификация съдържа: - Технически изисквания; - Параметри за качество на предоставяните услуги; Други изисквания (изисквания към кандидатите и участниците). Приложенията към публичната покана са налични в профила на купувача на Община Русе: http://ruse-bg.eu/bg/displayzop/516/164/index.html

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Ценови критерии: Ц1 - Цена на месечна такса за 1 бр. разговорен канал (1 бр. телефонен пост – 1 бр. разговорен канал, 1 бр. ISDN BRI – 2 бр. разговорни канала, 1 бр. ISDN PRI – 30 бр. разговорни канала), в лева без ДДС – 20 т.; Ц2 - Цена на първоначална такса свързване при повикване, в лева без ДДС – 15 т.; Ц3 - Цена на минута разговор извън включените безплатни минути (средноаритметично между цена на минута разговор в собствена фиксирана мрежа и цена на минута разговор във фиксирани мрежи на други оператори), в лева без ДДС – 5 т.; Ц4 - Цена на минута за разговори между фиксираните номера на Възложителя (корпоративна група), извън включените безплатни минути, в лева без ДДС – 5 т.; Ц5 - Цена на минута за разговори към мобилни мрежи, в лева без ДДС – 10 т.; Ц6 - Безплатни минути месечно на 1 разговорен канал за обаждания към абонати във фиксираната мрежа на Участника – 20 т.; Ц7 - Предложени безплатни минути на 1 разговорен канал месечно за обаждания към абонати извън фиксираната мрежа на оператора към други фиксирани мрежи в страната – 10 т.; Технически критерии: Т1 - Качество на разговорната връзка (Фактор за оценка преноса на глас – R (R фактор), съгласно ITU – T Rec.G.109) – 5 т.; Т2 - Процент повреди на абонатната линия (Съотношение между броя на повредите на абонатната линия и средния брой на абонатните линии в проценти) – 5 т.; Т3 - Процент на жалбите относно коректност на сметките (Съотношение на сметките, за които са подадени жалби, спрямо, общия брой издадени сметки в проценти) – 5 т.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

02/03/2016 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата се депозира в “Център за административни услуги и информация”, гише „Обществени поръчки“, в сградата на Община Русе на адрес: град Русе, пл.Свобода № 6. Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен плик, върху, който се посочва: наименованието на участника, адрес за кореспонденция, телефон, факс, е-mail и описание на поръчката по раздел ІІ от настоящата публична покана. Копия на документи, представени към офертата, се представят от участника с гриф „Вярно с оригинала” и заверени с подпис и свеж печат на участника (когато участникът разполага с такъв). Офертата трябва да е със следното минимално съдържание: 1. Списък на приложените документи - изготвя се от участника; 2. Представяне на участника по образец от документацията; 3. Заверено копие на Разрешение за извършване на съответната дейност, предмет на настоящата поръчка, издадено от Комисия за регулиране на съобщенията; 4. Общи условия за взаимоотношения между оператора и крайните потребители на фиксирани телефонни услуги; 5. Кратко описание на осигуряването на техническа поддръжка по системата 24х7х365 Help Desk, телефон и начини за връзка; 6. Извлечение от Интернет страницата на участника и линк към нея с Параметрите на качеството на обслужване за 2014 г. съгласно чл.38, Приложение 5 от „Общи изисквания при осъществяване на обществени електронни съобщения” изм. и доп. ДВ. Бр.4 от 14 Януари 2014г.; 7. Декларация за запазване на географските номера ползвани от възложителя; 8. Декларация за поверителност на данните; 9. Декларация за осигуряване на непрекъснатост на услугите; 10. Заверени копия на следните сертификати: - Сертификат за внедрена от участника система за управление на качеството ISO 9001:2008 или еквивалент; - Сертификат за внедрена от участника система за управление на електронните услуги ISO 20000-1 :2011 или еквивалент; - Сертификат за внедрена от участника система за информационна сигурност ISO 27001-2005 или еквивалент. 11. Предложение за изпълнение на поръчката; 12. Ценова оферта; 13. Декларация за приемане условията в проекта на договор. Образците на документи по т. 2, 7, 8, 9, 11, 12 и 13, необходими за подготовката на оферта за участие, са на разположение на участниците на адреса на Профила на купувача. Отварянето на офертите е публично и ще се извърши на 07.03.2016 в 14:00 часа в сградата на Община Русе, ет. 3, Заседателна зала. На него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

02/03/2016