Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Многопрофилна болница за активно лечение Национална кардиологична болница ЕАД, ул. Коньовица № 65, За: Цветанка Цветкова, България 1309, София, Тел.: 02 9211223, E-mail: ccvetkova@hearthosital.bg, Факс: 02 9217142

Място/места за контакт: ул. Коньовица № 65

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.hearthospital.bg.

Адрес на профила на купувача: http://procurement.hearthospital.bg/?q=page&idd=index&porachkaid=20160217KtXS520264.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Извършване на абонаментно обслужване на асансьорни уредби в сградния фонд на МБАЛ „НКБ” ЕАД в гр. София, ул. „Коньовица” 65 и гр. Банкя, ул. „Шейново” 6, подробно описани в Приложение № 1 към раздел "Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания." от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50750000

Описание:

Услуги по ремонт и поддържане на асансьори


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Видът и броят на асансьорните уредби, предмет на поръчката, са подробно специфицирани в Приложение № 1 към публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана (раздел III. "Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания").

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

27000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, ул. Коньовица 65 и гр. Банкя, ул. „Шейново” 6

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

I. ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ. Участниците следва да отговарят напълно на изискванията на Възложителя от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана (раздел III. "Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания", т. II. "Изисквания към участниците“). II. ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ИЗПЪЛНЕНИЕТО. Предлаганото от участника изпълнение следва да отговаря напълно на изискванията на Възложителя, съгласно публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана (раздел III. "Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания", т. III. "Изисквания към изпълнението"). III. Не се допускат до разглеждане и съответно се отстраняват предложения, при които: 1. Участникът предлага частично изпълнение на поръчката. 2. Участникът не отговаря на изискванията, посочени в т. I. 3. Участникът предлага изпълнение, несъответстващо на изискванията, посочени в т. II.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Участниците се класират по низходящ ред, като на първо място се класира участникът, предложил най-ниска цена.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

01/03/2016 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

I. Офертата на всеки един участник следва да бъде изготвена съобразно указанията в раздел "Оферта - образци и указания за подготовка" от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. II.Офертата на всеки един участник следва да съдържа документите, подробно описани в раздел "Оферта - образци и указания за подготовка" от публикуваната в Профила на купувача документацията към настоящата публична покана. III. Офертата на всеки един участник следва да бъде подадена в деловодство на МБАЛ „НКБ” ЕАД в непрозрачен, запечатан и надписан плик (име на участника, адрес за кореспондетнция, телефон, факс, ел. адрес, предмет на поръчката) в указания в публичната покана срок. IV. С участника, определен за изпълнител, се сключва писмен договор като същият представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП, както декларации за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП. V. Отварянето на офертите на участниците ще се извърши на 02.03.2016г. в 14.00 часа в учебната зала на втория етаж в сградата на МБАЛ „НКБ” ЕАД – гр. София, ул. „Коньовица” № 65.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

01/03/2016