Версия за печат

BG-Русе

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Русе, пл. Свобода № 6, За: Николай Симеонов - мл. експерт в дирекция ЕР, тел. 082 881 710; Моника Петрова - мл. експерт дирекция ЕР, тел. 082 881 710, България 7000, Русе, Тел.: 082 560686, E-mail: mayor@ruse-bg.eu, Факс: 082 834413

Място/места за контакт: на същия адрес

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://ruse-bg.eu.

Адрес на профила на купувача: http://www.ruse-bg.eu/bg/zop/516/index.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на поръчката включва: Изготвяне на Подробно прединвестиционно проучване в областта на интегрирания градски транспорт в град Русе със следните основни компоненти: 1.1. Проучване, изследване и избор на обекти за обособяване на обществени зони за отдих в крайбрежната зона по поречието на р. Дунав чрез рехабилитация, облагородяване, устройване и всички други дейности свързани с това; 1.2. Изследване необходимостта от изграждане на пешеходни връзки с цел улесняване движението на пешеходците и осигуряване на тяхната безопасност на пътя; 1.3. Изследване и избор на обекти попадащи в зони с висока обществена функционалност и зони с преобладаващо социален характер включени в ИПГВР на гр. Русе, които да бъдат пригодени за лесно и безопасно преминаване на пешеходци 1.4. Идентифициране на подходящи участъци за вело алеи, пешеходни алеи и зони за паркиране с цел опазване на околната среда чрез намаляване трафика на коли и предоставяне на възможности за изминаване на по-големи разстояния пеша или с колело.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71335000, 79311000, 71311200

Описание:

Технически проучвания
Услуги, свързани с проучвания
Консултантски услуги, свързани с транспортни системи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозна стойност за изпълнение на предмета на публичната покана е 56 660 лв. (петдесет и шест хиляди шестотин и шестдесет) без ДДС или 67 992 лв. (шестдесет и седем хиляди деветстотин деветдесет и два) лв. с ДДС. ПИП обхваща най-малко следните основни дейности/задачи: 1. Целеполагане 2. Преглед на транспортната стратегия на града 3. Преглед на социално-икономическата среда 4. Преглед на съществуващото положение на транспортната система в град Русе 5. Формулиране и анализ на съществуващите проблеми и причини 6. Формулиране на компоненти и предложения за вариантни решения 7. Уточняване целите на проекта и обхват на всеки компонент от проекта 8. Събиране на информация и анализ необходимостта от придобиване на терени и съоръжения ПИП ще има следните цели: • Повишена привлекателност на градската среда чрез подобряване на достъпността. • Подобрена функционалност на града в рамките на общината • Подобрена мобилност в общината, включително за работещите и населението като цяло, като се даде приоритет на велосипедните и пешеходни алеи. • Опазване на околната среда чрез намаляване на вредните емисии • Подобряване на безопасността в транспорта в град Русе.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

56660 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Русе

NUTS:

BG323

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Всяка оферта следва да съдържа: Списък на всички документи, съдържащи се в офертата, подписан и подпечатан от участника /представляващия; Представяне на участника - по образец - Образец, включващо: посочване на единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен, както и адрес, включително и електронен, за кореспонденция при провеждане на процедурата; Договор или споразумение за учредяване на обединението (копие), когато участникът е обединение, което не е юридическо лице; В случай, че в договора не е посочено лицето, което представлява участниците в обединението – следва да се представи документ, подписан от лицата в обединението в който се посочва представляващият. Декларация – списък на експертите с посочване на образованието, професионалната квалификация и професионалния опит на експертите, придружена с декларация за разположение на експерт. Декларация по образец за отсъствие на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т.1 и ал. 5 от ЗОП. Декларация за приемане условията в проекта на договора по образец. Техническо предложение – по образец; Ценово предложение – по образец; Цялата документация се предоставя безплатно и е публикувана на интернет - страницата на Възложителя. В посочения от Възложителя срок, Участникът следва да представи оферта. Същата се представя в запечатан непрозрачен плик от участника или от упълномощен от него представител - лично или по поща с препоръчано писмо с обратна разписка - до крайния срок за получаване на офертите. Върху плика участникът посочва предмета на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Офертите се подават на адрес: – гр. Русе 7000, пл. "Свобода", № 6, „Център за информационно и административно обслужване”, гише "Обществени поръчки", Община Русе.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

КОФ = 0,5 х Т + 0, 5 х Ц, където: Показател Т – Техническа оценка = Т1 + Т2 с тежест 50 %; Показател – Ц – Финансова оценка с тежест 50 %. Техническата оценка се формира по следната формула: Т= Т1+Т2, където: Т.1. Качество и пълнота на предложените дейности за изпълнение на поръчката Т.2 Качество на Програмата за изпълнение - предложена организация на работа и разпределение на дейностите и задачите на екипа за изпълнение на поръчката

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

26/02/2016 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Отварянето на постъпилите оферти е публично на основание чл. 101 г., ал. 3 от ЗОП и ще се състои на 29.02.2016 г. от 15 часа в сградата на Община Русе – гр. Русе 7000, пл. "Свобода" № 6, ет. 1, ст.136.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

26/02/2016