Версия за печат

BG-Русе

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Русе, пл. Свобода № 6, За: Николай Симеонов - мл. експерт в дирекция Европейско развитие; Камен Христов - гл. експерт в отдел Обществени поръчки, България 7000, Русе, Тел.: 082 560686; 082 560710, E-mail: mayor@ruse-bg.eu, Факс: 082 834413

Място/места за контакт: на същия адрес

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://ruse-bg.eu.

Адрес на профила на купувача: http://ruse-bg.eu/bg/displayzop/516/159/index.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на поръчката включва: Изготвяне на финансов анализ в областта на интегрирания градски транспорт в град Русе със следните основни компоненти - Анализа на разходите и ползите, включващ финансов, икономически анализ и анализ на риска в съответствие с насоките на ЕК за изготвяне на Анализ разходи-ползи на инвестиционни проекти; Указания за изготвяне на АРП в транспортния сектор“ (МФ, МТИТС, НКЖИ, „Метрополитен“ ЕАД, АПИ). Анализът следва да идентифицира и даде финансово изражение на всички възможни въздействия с цел определяне на разходите и ползите от проекта.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66171000, 71311200

Описание:

Финансови консултантски услуги
Консултантски услуги, свързани с транспортни системи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

ФА обхваща най-малко следните основни дейности/задачи: 1. Прецизиране на разходите по отделните компоненти на предложения проектен вариант от проведеното пред-инвестиционно проучване; 2. Анализ на разходите и ползите във връзка с предложения проектен вариант от проведено пред-инвестиционно проучване 3. Определяне на източниците за финансиране на проекта и финансовия план 4. Становище по отношение на държавните помощи 5. Планиране възлагането на обществените поръчки. Посочената прогнозна стойност е без вкл. ДДС

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

35000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Русе

NUTS:

BG323

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Всяка оферта следва да съдържа: Списък на всички документи, съдържащи се в офертата, подписан и подпечатан от участника /представляващия; Представяне на участника - по образец - Образец, включващо: посочване на единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен, както и адрес, включително и електронен, за кореспонденция при провеждане на процедурата; Договор или споразумение за учредяване на обединението (копие), когато участникът е обединение, което не е юридическо лице; В случай, че в договора не е посочено лицето, което представлява участниците в обединението – следва да се представи документ, подписан от лицата в обединението в който се посочва представляващият. Декларация - списък на услугите, изпълнени през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършената услуга по смисъла на чл. 51, ал. 4 от ЗОП. Декларация – списък на експертите с посочване на образованието, професионалната квалификация и професионалния опит на експертите, придружена с декларация за разположение на експерт. Декларация по образец за отсъствие на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т.1 и ал. 5 от ЗОП. Декларация за приемане условията в проекта на договора по образец. Техническо предложение – по образец; Ценово предложение – по образец; Цялата документация се предоставя безплатно и е публикувана на интернет - страницата на Възложителя. В посочения от Възложителя срок, Участникът следва да представи оферта. Същата се представя в запечатан непрозрачен плик от участника или от упълномощен от него представител - лично или по поща с препоръчано писмо с обратна разписка - до крайния срок за получаване на офертите. Върху плика участникът посочва предмета на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Офертите се подават на адрес: – гр. Русе 7000, пл. "Свобода", № 6, Община Русе, Център за информационно и административно обслужване, гише Обществени поръчки.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

КОФ = 0,5 х Т + 0, 5 х Ц, където: Показател Т – Техническа оценка = Т1 + Т2 с тежест 50 %; Показател – Ц – Финансова оценка с тежест 50 %. Техническата оценка се формира по следната формула: Т= Т1+Т2 Оценката по показател Т – Техническа оценка се поставя въз основа на следните 2 компонента: Т.1. Методология за изпълнение на поръчката - до 60 т. Т.2 Управление на риска - до 40 т.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

26/02/2016 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Отварянето на постъпилите оферти е публично на основание чл. 101 г., ал. 3 от ЗОП и ще се състои на 29.02.2016 г. от 14 часа, в сградата на Община Русе – гр. Русе 7000, пл. "Свобода" № 6, ет.1, ст.136.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

26/02/2016