Версия за печат

BG-Пазарджик

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

МБАЛ Пазарджик АД, ул. Болнична 15, За: Стоянка Михайлова, България 4400, Пазарджик, Тел.: 034 408603, E-mail: mbal_pz_op@abv.bg, Факс: 034 408766

Място/места за контакт: Стоянка Михайлова

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: mbal-pz.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.mbal-pz.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Абонаментно обслужване на съпровождащи дейности при ползване на специализиран софтуер, върху който „МБАЛ Пазарджик” АД е придобила лицензни права и закупуване на нови лицензи”. Програмните продукти, необходими за обслужване на дейността на лечебното заведение са – Гама КОДМАСТЕР, Гама КАЛК, Гама КОНТ, Гама МУЛТИЛАБ, Гама МУЛТИЛАБ-КААВ, Гама СТОР и Гама КОНКУРЕНТ Поръчката е запазена за участие на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания съгласно чл. 16 г от ЗОП.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

72250000, 72200000

Описание:

Услуги по поддържане на системи и оказване на помощ
Програмиране и софтуерни консултантски услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Количество: съгласно спецификация на Възложителя. Участниците трябва да оферират по всички посочени програмни продукти от спецификацията. Липсата на предложение по някой от програмните продукти ще бъде основание за отстраняването на участника от процедурата. Възложителят има право да променя броя на горепосочените работни места, както и да възлага допълнителни дейности свързани с изпълнение предмета на поръчката, в зависимост от своите потребности, като стойността на поръчката за целия период на договора, не може да надхвърля указания праг по чл. 14, ал. 4, т.2 от ЗОП. Видът и количеството на заявените нови лицензи и свързаните с тях услуги се определят от конкретните нужди на Възложителя и по цени, заложени в ценовата оферта на Изпълнителя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

МБАЛ ПАЗАРДЖИК АД, гр. Пазарджик, ул. Болнична №15

NUTS:

BG423

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците трябва да представят следните документи: 1. Списък на документите в офертата; 2. АДМИНИСТРАТИВНИ СВЕДЕНИЯ- по образец №1 3. Декларация от участника, че притежава изходния код (source code), авторските права и може да предостави неизключително право за ползване върху приложните програмни продукти Гама КОДМАСТЕР, Гама КАЛК, Гама КОНТ, Гама МУЛТИЛАБ, Гама МУЛТИЛАБ-КААВ, Гама СТОР и Гама КОНКУРЕНТ и техните модули, изграждащи информационната система на „МБАЛ Пазарджик” АД 4. Декларация, съдържаща списък на специалисти за поддръжка и актуализация на информационната система, с посочване на образованието, професионалната квалификация за сервиз и поддръжка на модулите, изграждащи болничната информационна система на „МБАЛ Пазарджик” АД. Участникът трябва да разполага с минимум 5 (пет) специалисти за поддръжка и актуализация на модулите, изграждащи болничната информационна система на „МБАЛ Пазарджик” АД 5. Заверено от участника копие на валиден сертификат за внедрена система за управление на процесите за предоставяне на ИТ услуги в съответствие с ISO 20000-1:2011 или еквивалентен за техническа поддръжка на софтуер, издаден на името на участника от акредитирана институция или агенция; 6. Заверено от участника копие на валиден сертификат за внедрена система за управление на информационна сигурност в съответствие с ISO 27001:2005 или еквивалентен, за разработка и техническа поддръжка на софтуер, издаден на името на участника от акредитирана институция или агенция. 7. Оферта Техническо предложение (съгласно Образец № 2) с посочен срок на валидност, който не следва да е по-кратък от 30 (тридесет) календарни дни, считано от крайния срок за получаване на оферти; 8. Ценово предложение (съгласно Образец № 3); Офертата се изготвя съгласно приложените образци към настоящата документация, като се спазват указанията, определени от Възложителя. Предложения, които не отговарят на поставените изисквания не се допускат до оценяване.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

26/02/2016 13:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата да е представена в запечатан непрозрачен плик, върху който се отбелязва участникът, предмета на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон, факс и електронен адрес. Офертата се представя от кандидата или от упълномощен от него представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка на адрес : „МБАЛ Пазарджик” АД , гр. Пазарджик, ул. Болнична 15 , Деканат, Деловодство. Офертата трябва да съдържа всички посочени от Възложителя изисквания Публичното отваряне на получените оферти ще се състои на 29,02,2016г. от 09:00 часа в „МБАЛ Пазарджик” АД , гр. Пазарджик, Деканат, на което могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето. На интернет адрес mbal-pz.com на Възложителя в Профила на купувача се намират : 1. Публична покана 2. Описание на поръчката 3. Техническа спецификация 4. Данни за участника – по образец 5. Техническа оферта – образец 6. Ценова оферта- образец 7. Проект на договор Поръчката е запазена за участие на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания съгласно чл. 16 г от ЗОП. Забележка: Навсякъде в документацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, патент, тип, сертификат, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент”.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

26/02/2016