Версия за печат

BG-Русе

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Районна здравноосигурителна каса /РЗОК/ - Русе, ул. Райко Даскалов № 16, За: Калоян Иванов Копчев, Република България 7000, Русе, Тел.: 082 886110; 082 886111, E-mail: ruse@nhif.bg, Факс: 082 886113

Място/места за контакт: Русе, ул. Райко Даскалов № 16

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nhif.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nhif.bg/web/guest/903.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на поръчката обхваща периодични доставки на разнообразни видове артикули по вид и в обем, кореспондиращ на нуждите на Възложителя. Примерните артикули, които могат да бъдат заявени за доставка, са посочени в таблица в Техническите изисквания и указания за офериране (ТИУО) към публичната покана, която обхваща общо 93 артикула, разделени в част "Електроматериали", "ВиК части" и "Железария". Възложителят няма ангажимент да извършва поръчка за всички артикули, посочени в ТИУО. Заявките за доставка ще се извършват според потребностите на Възложителя. При нужда Възложителят може да заяви за доставка и артикули, които не са изброени в ТИУО. В тези случаи Изпълнителят следва да ги достави на цени, които са продажните на същите в магазина/складовата база.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

44500000, 31300000, 31680000, 39715300

Описание:

Инструменти, брави, ключове, панти, съединителни скоби, вериги и пружини
Изолирани жици и кабели
Електрически принадлежности и аксесоари
Водопроводно оборудване


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

80 артикула посочени в ТИУО, както и доставка на електроматериали, железария и резервни части за поддръжка на стопанския инвентар извън посочените, като изпълнителят е длъжен да ги доставя на продажни цени на същите в магазина/складовата база.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

1667 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Русе

NUTS:

BG323

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Всички доставени материали следва да бъдат първо качество, да отговарят на всички нормативни изисквания за качество и безопасност при употреба. Доставените стоки следва да бъдат с опаковки, обозначения, сертификати или декларации за съответствие съобразно изискванията на българското законодателство, указания за прилагане, изготвени на български език и гаранционен срок не по-малък от посочения от производителя.Доставката се осъществява след подадена от възложителя писмена заявка (по електронна поща или факс) в срок от 2 (два) работни дни франко адреса на РЗОК – Русе (гр. Русе, ул. „Райко Даскалов” № 16). Със заявката Възложителят определя вида и количеството на конкретната доставка. Изпълнителят доставя съответния/те артикул/и съобразно цената, посочена в ценовото му предложение, неразделна част от договора. При установени разлики във вида, количеството и/или качеството на заявените стоки представители на двете страни следва да съставят „констативен протокол”, по силата на който Изпълнителят е длъжен да отстрани за своя сметка пропуска в максимален срок от 2 (два) работни дни. В случай, че Изпълнителят не се яви да подпише протокола в срок от 24 часа от надлежното му уведомяване (по факс или електронна поща), Възложителят му изпраща уведомление, в което описва своите констатации, които са обвързващи за Изпълнителя. Срокът на договора е 1 (една) година, считано от 12.06.2016 г.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

08/03/2016 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен плик с посочено наименование на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс или електронен адрес. Пликът трябва да e адресиран както следва: гр. Русе 7000 ул. "Райко Даскалов" № 16 Районна здравноосигурителна каса /РЗОК/ - Русе За обществена поръчка по реда на глава осма „а“ от Закона за обществените поръчки с предмет: „Доставка на електроматериали, железария и резервни части за поддръжка на стопанския инвентар в РЗОК - Русе”. Всяка оферта следва да съдържа следните документи: 1.Данни за лицето, което прави предложението (съгласно Образец № 1 към Технически изисквания и указания за офериране (ТИУО), с посочване на единен идентификационен код (ЕИК) по чл. 23 от Закона за търговския регистър (ЗТР), БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен, както и адрес, включително електронен, за кореспонденция. Когато участникът не представи ЕИК съгласно чл. 23 от ЗТР, освен копие от документа за регистрация, прилага и заверено копие на документ за актуално състояние. Чуждестранните юридически лица представят еквивалентен документ на съдебен или административен орган от държавата, в която са установени (в официален превод); 2.Оферта (съгласно Образец № 2 към ТИУО) с посочен срок на валидност, който не следва да е по-кратък от 30 (тридесет) календарни дни, считано от крайния срок за получаване на оферти; 3.Техническо предложение (съгласно Образец № 3 към ТИУО); 4.Ценово предложение (съгласно Образец № 4 към ТИУО). Място за получаване на офертите: деловодството на РЗОК - Русе на адрес: гр. Русе, ул. "Райко Даскалов" № 16, ет. 1. Отварянето на офертите ще се извърши при условията на чл. 68, ал. 3 от ЗОП, в сградата на РЗОК – Русе, ул. "Райко Даскалов" № 16, ет. 3, заседателна зала, на 09.03.2016 г. от 9.00 часа. Източник на финансиране: бюджетната сметка на РЗОК- Русе. ТИУО заедно с образците на документи към настоящата публична покана са публикувани на официалната страница на НЗОК, на адрес: www.nhif.bg, рубрика "Профил на купувача", http://www.nhif.bg/web/guest/903

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

08/03/2016