Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Български пощи ЕАД, ул. Акад. Стефан Младенов №1, бл.31, За: Кремена Масарлиева, България 1700, София, Тел.: 02 9493251, E-mail: k.masarlieva@bgpost.bg, Факс: 02 96953234

Място/места за контакт: Дирекция Правна дейност

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.bgpost.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://www.bgpost.bg/?cid=277.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

2. Изисквания към обекта на поръчката: 2.1. Поръчката да се изпълнява при спазване изискванията на възложителя, посочени в Технически изисквания /Приложение № 1/; 2.2. Място на изпълнение на поръчката СП „ИМС”/БУЛПОСТ и ЦУ и РУна „Български пощи” ЕАД, с една доставка, посочена в Приложение 1-„Технически изисквания” на Възложителя. 3. Оценката на офертите да се извърши по критерия „най-ниска цена”. 4. Офертите трябва да съдържат: 4.1. Данни за участника, който прави предложението – справка за административни сведения за участника /Приложение № 2/; 4.2. Техническо предложение /Приложение № 3/; 4.3. Ценово предложение – участникът предлага цена за изпълнение на поръчката без ДДС, в съответствие с изискванията на Възложителя, съгласно образеца на ценово предложение /Приложение № 4/; 4.4. Декларация за приемане условията на проекта на договор /Приложение № 6/; 4.5. Участникът трябва да представи в офертата си минимум три броя удостоверения за изпълнени договори /референции/ със същия или сходен предмет. 4.6 Заверено копие на сертификат, издаден от акредитирана сертифицираща организация, удостоверяващ наличието на внедрена от производителя система за управление на качеството съгласно ISO 9001:2008 или еквивалент такъв (с превод н български език от лицензиран преводач); Сертификата трябва да бъде валиден до края на 2016 г. и трябва да бъде издаден от орган по сертификация, с валидна акредитация по стандарта ISO 17021, издадена от национален орган по акредитация на държавата- страна по споразумението за взаимно признаване на Европейската организация по акредитация (EA MLA) или Международен форум по акредитация (IAF MLA, в област сертификация на системи за управление на ISO 9001 и с EAC/NACE код покриващ обхвата на дейността, предмет на настоящата обществена поръчка. 4.7. Участникът трябва да представи заедно с офертата си 5 броя образци /мостри/ от всеки размер пликове. Мострите следва да представят качеството на използвания материал и размерите могат да бъдат с отклонение ±10 от зададените стойности.Участниците представят декларация, че в случай, че бъдат определени за изпълнители ще доставят пликове с опеределените в Техническите изисквания размери, както и че печатното оформление ще бъде съгласно изискванията на Възложителя. Мострите са част от документацията и не подлежат на връщане.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

30199200

Описание:

Пликове, пощенски карти и неилюстровани пощенски картички


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:


ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Централно управление, РУ и СП "IMS/BULPOST" на "Български пощи" ЕАД

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Поръчката да се изпълни при спазване изискванията на Възложителя, посочени в Техническите изисквания на Възложителя към публичната покана. Документи, които следва да се представят към офертата: Офертите трябва да съдържат: 4.1. Данни за участника, който прави предложението – справка за административни сведения за участника /Приложение № 2/; 4.2. Техническо предложение /Приложение № 3/; 4.3. Ценово предложение – участникът предлага цена за изпълнение на поръчката без ДДС, в съответствие с изискванията на Възложителя, съгласно образеца на ценово предложение /Приложение № 4/; Предлаганата единична цена следва да е изчислена до четвърти знак, а предлаганата обща цена за изпълнение на договора до втори знак. 4.4. Декларация за приемане условията на проекта на договор /Приложение № 6/; 4.5. Декларация, че предлаганите опаковки са годни за рециклиране. 4.6. Документи за произход на специализираните опаковки с адресна информация за фирмата производител и фирмата вносител(с превод на български език от лицензиран преводач); 4.7. Документ за представителни права от производител/вносител за доставка на специализирани опаковки тип "плик", с превод на български език от лицензиран преводач); 4.8. Декларация от производителя/вносителя, че предложените специализирани опаковки отговарят на "Наредбата за опаковките и отпадъците от опаковки" ( ДВ брой 19/09.03.2004г.); Документи представяни от участника, избран за изпълнител на поръчката, при подписване на договора: - Гаранция за изпълнение на договора в размер на 3 % от общата стойност на договора; - Документи, удостоверяващи липсата на обстоятелства по чл. 47, ал.1, т.1; - Декларация по чл.47, ал. 5 от ЗОП.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

22/02/2016 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Отварянето на офертите ще се извърши при условията на чл. 68, ал. 3 от ЗОП, в 11:00 часа на първия работен ден, следващ деня на приемането на офертите. Възложителят осигурява пълен достъп, по електронен път до всички приложения на публичната покана на интернет адреса си: www.bgpost.bg, в Раздел "Профил на купувача".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

22/02/2016