Версия за печат

BG-Видин

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална Здравноосигурителна каса / НЗОК /, чрез Районна Здравноосигурителна каса / РЗОК / Видин, Видин, бул „Панония” № 2 п.к. 2, За: Елеонора Цолова Микова, РБългария 3700, Видин, Тел.: 094 609859, E-mail: vidin@nhif.bg, Факс: 094 609811

Място/места за контакт: Видин, бул „Панония” № 2 п.к. 2

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: http://www.nhif.bg/web/guest/725.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Осигуряване на услуги по комплексно измиване и почистване на служебните автомобили на РЗОК-Видин. ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УСЛУГАТА: 1. Външно измиване – един или два пъти месечно което включва: почистване с препарат на джанти и тасове от замърсявания с феродо, ръчно-безконтактно измиване с пароструйка, издухване на останалата вода от огледалата и фалцовете на автомобилите със сгъстен въздух, почистване на касите на вратите и багажника. 2. Цялостно измиване и почистване - един път месечно, което включва описаното по-горе външно измиване и вътрешно почистване, включващо: пране на стелките, изсмукване с прахосмукачка на седалките и пода, почистване на праха от повърхности и детайли в купето на автомобила, почистване на стъклата, почистване на праговете. 3. Измиване на двигател – по един път годишно за всеки автомобил 4. Пране на тапицерия – по един път годишно за всеки автомобил 5. Срок за приемане и обслужване на автомобилите: - без предварителна заявка – да бъде приет за обслужване до 1 час след пристигане на територията на автомивката - с предварителна заявка – автомобилът да бъде приет в заявения час с толеранс до 10 минути след пристигане на територията на автомивката. Заявките ще се извършват от упълномощено длъжностно лице по договора по факс, телефон или електронна поща.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90917000

Описание:

Услуги по почистване на превозни средства


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Осигуряване на услуги по комплексно измиване и почистване на 2/два/ бр. служебни автомобили на РЗОК-Видин, за 12 /дванадесет/ месеца, считано от датата на подписване на договора.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.Видин

NUTS:

BG311

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците следва да отговарят на условията, посочени по-долу и удостоверяват това като представят съответните документи - оригинали или заверени от участника копия с подпис и печат: 1.Български или чуждестранни физически или юридически лица, регистрирани като търговец по търговския закон. 2.Всеки кандидат следва да представи заверени от него копия на документите за регистрацията си, както и заверено копие от документ за регистрация или идентификационен код съгласно чл.23 от закона за търговския регистър. 3.Кандидатите следва да представят декларации за отсъствие на обстоятелствата по чл.47, ал.1,ал.2 и ал.5 от ЗОП. 4.Кандидатите следва да притежават собствена или наета автомивка на територията на гр. Видин. 5.Кандидатите следва да декларират възможност за извършване на услугата в работното време на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ от 8.00ч. до 17.00ч. всеки делничен ден. 6.Кандидатите следва да имат възможност за извършване на услугата със собствени качествени материали и консумативи притежаващи всички необходими сертификати съгласно действащата нормативна уредба. 7.Кандидатите са задължени да представят подписана и подпечатана оферта за изпълнение на поръчката, която да съдържа техническото и финансовото предложение и срок за изпълнението й.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

22/02/2016 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация и документи, свързани с поръчката, могат да бъдат получени на посочения интернет адрес: http://www.nhif.bg/web/guest/725 Офератата се представя в запечатан непрозрачен плик от участника или от упълномощено от него лице и се представя лично или по поща с препоръчано писмо с обратна разписка. Срок на валидност на предложението е 60 (шестдесет) календарни дни считано от датата на подаване на офертите. Предложения се приемат всеки работен ден от 8:00ч. до 16:30ч., от служителите в деловодството на РЗОК-Видин, на адрес гр.Видин,бул.Панония – 2, стая 106 с краен срок 22.02.2016г. Важи датата на пощенското клеймо.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

22/02/2016