Версия за печат

BG-Първомай

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Териториално поделение Държавно горско стопанство-Първомай към Южноцентрално държавно предприятие гр.Смолян, ул.Йоан Екзарх №6, За: Веселина Димитрова-гл.счетоводител, Република България 4270, Първомай, Тел.: 0336 63079, E-mail: dgsparvomai@ucdp-smolian.com

Място/места за контакт: ТП ДГС-Първомай

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: dgsparvomai.ucdp-smolian.com.

Адрес на профила на купувача: http://ucdp-smolian.com/viewart.php?id=913.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Абонамент и доставка за 2016 г. на български ежедневни и периодични печатни издания за нуждите на ТП”ДГС-Първомай”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

22000000

Описание:

Печатни материали и свързани с тях продукти


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Ежедневно издание- вестник "Труд" - от понеделник до петък, периодично издание - списание ИК"Труд и право"-"Труд и право"

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

400 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

административна сграда на ТП"ДГС-Първомай"

NUTS:

BG421

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Офертите на участниците следва да съдържат: 1. Документ за регистрация на участника или Единен идентификационен код, съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, ако участниците са български юридически лица. Когато участникът е физическо лице – заверено копие от документа за самоличност. Когато участникът в процедура е чуждестранно физическо или юридическо лице или техни обединения, документът трябва да е издаден от компетентния орган в страната, в която участникът е установен и да се представи в официален превод на български език; 2. При участници обединения - копие на договора за обединение, а когато в договора не е посочено лицето, което представлява участниците в обединението - и документ, подписан от лицата в обединението, в който се посочва представляващият. Всички документи за обединението, които са на чужд език, се представят в официален превод на български език; 3. Оферта по образец – Приложение № 2; 4. Декларация по чл.56, ал.1, т.8 и ал.2 от ЗОП относно използване на подизпълнители-Приложение №3; 5. Декларация по чл.55, ал.5 от ЗОП, подписана от подизпълнтелите –Приложеине №4 (Представя се само в случай, че се предвижда използване на подицпълнители); 6.Техническо предложение за изпълнение на поръчката –Приложение № 5; 7. Ценово предложение - Приложение № 6; 8. Административни сведения за участника – по образец - Приложение № 7; 9. Декларация за приемана на клаузите на проекта на договора-Приложение №8; 10. Списък на документите и информацията, съдържащи се в офертата, подписан от участника - Приложение № 13. 11. Нотариално заверено пълномощно на лицето, което представлява участника в случаите, когато: -офертата не е подписана от управителя на участника, съгласно актуалната му регистрация; -участникът е обединение, което не е юридическо лице. В тези случаи лицето, представляващо участника следва да бъде упълномощено от всички участници в обединението. Пълномощното следва да съдържа всички данни на лицата, както и изрично изявление, че упълномощаването се отнася за представляване на участника и за подписване на офертата. Не се представя пълномощно от лицето, което представлява участника, в случаите, когато участникът не е юридическо лице, но в договора за обединение е изрично посочено, че същото лице ще представлява обединението. Когато участник е чуждестранно физическо или юридическо лице или техни обединения документът за регистрация се представя в официален превод на български език. Документите, техническото предложение за изпълнение на поръчката и ценовото предложение, когато са на чужд език се представят и в превод на български език. Когато участникът предвижда участието на подизпълнители, документите по т.1 и 2 се представят и за всеки от тях.Ако участникът е обединение, документите по т.1 се представят и от всяко физическо и/или юридическо лице, включено в обединението.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

19/02/2016 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Отварянето на офертите ще се извърши на 22.02.2016год. от 10:00 часа в административна сграда на ТП „ДГС-Първомай”, с адрес: гр. Първомай, ул. „Йоан Екзарх” № 6. На заседанието на комисията могат да присъстват представителите на участниците или нотариално упълномощени от тях лица, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето. Неприсъствието на представители на участниците или нотариално упълномощени от тях лица не е основание за прекратяване или отлагане на разглеждането на офертите. Участниците ще бъдат информирани за оценката на офертите и класирането им чрез изпращане на протокола от работата на комисията, назначена за провеждането на настоящата обществена поръчка.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

19/02/2016