Версия за печат

BG-Благоевград

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Благоевград, ул. Владо Черноземски № 3, За: Стоян Иванов Христов - специалист ІV степен в сектор УССД при ОДМВР Благоевград, Р. България 2700, Благоевград, Тел.: 073 867455, E-mail: odp_bl@abv.bg, Факс: 073 885179

Място/места за контакт: ОДМВР Благоевград

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.blagoevgrad.mvr.bg.

Адрес на профила на купувача: www.blagoevgrad.mvr.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Комплексна услуга за следгаранционно сервизно техническо обслужване и ремонт на служебни моторни превозни средства (МПС), числящи се на ОДМВР-Благоевград”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50000000, 50100000

Описание:

Услуги по ремонт и поддръжка
Услуги по техническо обслужване и ремонт на превозни средства и свързаното с тях оборудване


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

По заявки на възложителя съобразно техническата спецификация до максимално допустимата прогнозна стойност на поръчката от 66 000 лв. без ДДС с източник на финансиране: бюджетни средства на Дирекцията като второстепенен разпоредител.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Благоевград, сервизна база на изпълнителя

NUTS:

BG413

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Минимални условия и изисквания към участника: 1. Да бъде представен съгласно изискванията на чл. 56, ал.1, т.1 от ЗОП (идентификация на участника по Закона за търговския регистър, Булстат и/или друга идентифицираща форма в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен). В случай, че участникът е обединение, което не е юридическо лице, следва да отговаря и на изискванията на чл. 56, ал.1, т.1, б. "а" от ЗОП. 2. Участникът следва да разполага с минимум три технически лица, които да притежават професионална квалификация за изпълнението на поръчкатна. 3. Участникът следва да разполага със сервиз и сервизна/и база/и на територията на гр. Благоевград, където ще се извършват дейностите - предмет на поръчката. Изискване за съдържание на офертата: 1. Списък на документите и информацията, съдържащи се в офертата, подписан от участника - поставя се в началото на офертата. 2. Оферта, попълнена по образец №1. 3. Представяне на участника, което включва посочване на единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен, както и адрес, включително електронен, за кореспонденция при провеждането на процедурата - образец №2. (В случай, че участникът е обединение, образец №2 се представя от всеки от участниците в обединението поотделно). 4. Посочване на образованието, професионалната квалификация и професионалния опит на техническите лица, отговарящи за изпълнението на поръчката, чрез деклариране от участника на документи за придобита квалификация, професионален опит. 5. Декларация-списък на сервиза и сервизна/и база/и на територията на град Благоевград, където ще се извършват дейностите, предмет на поръчката. 6. Техническо предложение-попълнено по образец №3. 7. Ценово предложение- попълнено по образец №4. 8. Декларация за удостоверяване на липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал.1, т.1 и ал.5 от ЗОП- по образец №5.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Показател К1 – предложена цена за 1 (едно) техническо обслужване на МПС (обемът на дейностите включва смяна на маслен, въздушен филтри и масло на двигателя, както и проверка и оглед на системи, възли и агрегати) в лева без ДДС - с коефициент на тежест 30 %. 2. Показател К2 – предложена цена за 1 (един) човекочас вложен труд (часова ставка) при извършване на текущ ремонт на МПС – с коефициент на тежест 40%. 3. Показател К3 – предложена отстъпка от цената на вложените резервни части, материали и консумативи, необходими за извършване на текущите ремонти на МПС – с коефициент на тежест 30% Определяне на оценката по всеки показател: 1. Оценка за определяне на цената за 1 (едно) техническо обслужване на 1 МПС (обемът на дейностите включва смяна на маслен, въздушен филтри и масло на двигателя, както и проверка и оглед на системи, възли и агрегати) в лева без ДДС. При прилагане на формулата се взема сбора от единичните цени, посочени в ценовото предложение на участника. минимална предложена цена К1=------------------------------------------------ х 30 предложена цена за участника 2. Оценка за определяне на цената за 1(един) човекочас вложен труд (часова ставка) при извършване на текущ ремонт на МПС (в лева без ДДС). Максимална часова ставка е 20,00 лева за човекочас. минимална предложена цена К2=------------------------------------------------ х 40 предложена цена за участника 3. Оценка за определяне на отстъпка от цената на вложените резервни части, материали и консумативи, необходими за извършване на текущите ремонти на МПС (в проценти). Предложената от участниците отстъпка от цената на вложените резервни части, материали и консумативи трябва да бъде по–голяма от 0%. предложена отстъпка от участника К3=------------------------------------------------ х 30 максимална предложена отстъпка ІІІ. Комплексната оценка (КО) на офертата на участника се изчислява по формулата: (КО) = (К1) + (К2) + (К3) КО има максимална стойност 100 точки. В случай, че комплексните оценки на две или повече оферти са равни за икономически най-изгодна се приема тази, в която се предлага най-ниска цена от показателя по т.2 При еднаква предложена цена от двамата или повече участници, комисията провежда публично жребий на изпълнител между класираните на първо място оферти, съгласно чл. 71, ал. 5, т. 1 от ЗОП.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

26/02/2016 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация и документи, както и указания за попълване на офертите могат да бъдат получени на профила на купувача на ОДМВР Благоевград на следния интернет адресwww.blagoevgrad.mvr.bg. Поканата и приложенията са публикувани на същия интернет адрес. Офертите ще се отварят на 29.02.2016г. от 10.00ч. в сградата на ОДМВР Благоевград, ул. Владо Черноземски №3. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстсват участниците в обществената поръчка или техни упълномощени представители, както и други лица при спазване на режима за достъп до сградата на ОДМВР Благоевград.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

26/02/2016