Версия за печат

BG-БЯЛА

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ЮЛИЯ ВРЕВСКА - БЯЛА ЕООД, УЛ.ВАСИЛ ЛЕВСКИ № 62, За: ГЕОРГИ ЛУНГОЛОВ, ТОДОР АНГЕЛОВ, РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ 7100, БЯЛА, Тел.: 0817 71222; 0817 71244, E-mail: t.angelov@abv.bg, Факс: 0817 73504

Място/места за контакт: МБАЛ Ю.ВРЕВСКА-БЯЛА ЕООД

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://mbal-byala.info/.

Адрес на профила на купувача: http://mbal-byala.info/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на Видеогастроскоп и Видеоколоноскоп за нуждите на МБАЛ “Юлия Вревска” – Бяла ЕООД, включително монтаж, предварително изпитване, въвеждане в експлоатация, обучение на персонала за работа с апарата на мястото на доставката и монтажа и извършване на гаранционен сервиз. Възложителят изисква КОМПЛЕКСНО изпълнение на предмета на поръчката. Апаратите да са съвместими с наличната в лечебното заведение видеосистема „Олимпус” - видеоендоскопски комплект за горна и долна ендоскопия, с видеопроцесор Olympus Exera CV-180 и светлинен източник Exera CLV-180. Избраният за изпълнител ще бъде длъжен да предостави и ръководство за експлоатация на апарата в оригинал и в превод на български език.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

33168100

Описание:

Ендоскопи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Доставка на един нов видеогастроскоп и един нов видеоколоноскоп, включително монтаж, предварително изпитване, въвеждане в експлоатация, обучение на персонала за работа с апарата на мястото на доставката и монтажа, извършване на гаранционен сервиз.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

42000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

МБАЛ "Юлия Вревска"-Бяла ЕООД

NUTS:

BG323

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнението на поръчката да е комплексно и да обхваща доставката, монтажа, предварителното изпитване и въвеждането в експлоатация, обучението на персонала и гаранционния сервиз. Предварителното изпитване, въвеждането в експлоатация и обучението на персонала да се извърши в срок до десет календарни дни от датата на доставката и монтажа на апарата. Да се съставят отделни, двустранно подписани протоколи за: 1. доставката, монтажа и предварителното изпитване за доказване на съвместимост с наличната в лечебното заведение видеосистема „Олимпус”; 2. въвеждането в експлоатация и обучението на персонала; 3. всяка извършена профилактика в периода на гаранционния срок. Апаратите (видеогастроскоп и видеоколоноскоп) да бъдат нови и в пълна изправност, с гаранционен срок според указания от производителя, но не по-малък от 12 (дванадесет) месеца след въвеждането им в експлоатация и да отговаря на техническите изисквания, описани в Техническата спецификация към документацията. Избраният за изпълнител ще бъде длъжен да извършва профилактика на доставените апарати през периода на гаранционната им поддръжка - не по-малко от веднъж на четири месеца. При констатиране на повреда, срокът за изясняване характера на същата да бъде в рамките на 48 часа от съобщаването на Изпълнителя; срокът за отстраняване на повредата в рамките на гаранционния срок, когато се извършва на място, да бъде не повече от три работни дни. При отстраняване на дефекти с резервни части, подлежащи на доставка, срокът за отстраняване на повредата се удължава с времето на доставка. Участниците следва да представят подробна техническа характеристика на предлаганите от тях апарати. Несъответствието на някоя от характеристиките на предлаганите апарати с изискванията на Възложителя е основание за недопускане офертата на участника до оценяване и класиране.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

17/02/2016 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

17/02/2016