Версия за печат

BG-с. Венец

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ТП ДЛС ПАЛАМАРА към СИДП ДП Шумен, с. Венец, общ. Венец, обл. Шумен, ул. Кирил и Методий 17, За: адв. Дилян Нанев, България 9751, с. Венец, Тел.: 05343 2049, E-mail: dls.palamara@dpshumen.bg, Факс: 05343 2047

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://dlspalamara.dpshumen.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://dlspalamara.dpshumen.bg/category/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%BB-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%87/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Абонаментна услуга по охрана чрез сигнално-охранителна техника (СОТ) за 2016 г., с включена доставка и монтаж на техническото оборудване на обекти в териториалния обхват на ТП ДЛС „ПАЛАМАРА”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79711000

Описание:

Услуги чрез сигнално-охранителни системи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:


ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

1200 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

с. Венец, общ. Венец, обл. Шумен, ул. Кирил и Методий 17

NUTS:

BG333

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Извършване на охрана, чрез сигнално-охранителна техника (СОТ), с включена доставка и монтаж на оборудване административна сграда, намираща се на адрес обл. Шумен, с. Венец, ул. „Кирил и Методий“ №17 2. Извършване на охрана, чрез сигнално-охранителна техника (СОТ), с включена доставка и монтаж на оборудване на Ловна хижа „Станата“, намиращ се в местността „Станата“ в пределите на ТП ДЛС „Паламара“, на територията на Община Нови пазар

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

16/02/2016 12:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1. Основни изисквания към кандидатите: 1.1. Заверено копие от лиценз /разрешение/ за извършване на охранителна дейност, чрез СОТ, издадено от компетентен орган; 1.2. Кандидата декларира, че разполага със собствена техника и необходимият кадрови ресурс за изпълнение на услугите, съгласно предварително зададените технически изисквания от Възложителя; 1.3. Срок на валидност на предложението 90 (деветдесет) дни от крайния срок за депозиране на оферти. 2. Срок и обекти на изпълнение на услугите. Срок на договора. 2.1.Срок за изпълнение на услугите – една година от подписването на договора. 2.2.Срок на договора – една година. 2.3.Обекти: а. Извършване на охрана, чрез сигнално-охранителна техника (СОТ), с включена доставка и монтаж на оборудване административна сграда, намираща се на адрес обл. Шумен, с. Венец, ул. „Кирил и Методий“ №17 б. Извършване на охрана, чрез сигнално-охранителна техника (СОТ), с включена доставка и монтаж на оборудване на Ловна хижа „Станата“, намиращ се в местността „Станата“ в пределите на ТП ДЛС „Паламара“, на територията на Община Нови пазар 3. Начин на плащане. 3.1. Заплащането на услугите ще се извършва, съгласно единичните цени на услугите без включено ДДС по представената ценова оферта, като същите не следва да се променят до приключване на срока на действието на договора; 4.2. Стойността на използваните услуги се заплаща ежемесечно в уговорените срокове от двете страни, до 10 (десет) дни след представяне на фактура. 4. Други условия. 4.1. При необходимост кандидата може да извърши оглед на обекта – предмет на охрана, чрез СОТ. 6. Класиране на кандидатите. Крайното класиране на кандидатите се извършва на основание на предложената от същите ОБЩА КРАЙНА ЦЕНА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА УСЛУГИТЕ – В ЛЕВА, БЕЗ ВКЛЮЧЕН ДДС. На първо място се касира кандидатът предложил НАЙ-НИСКА ОБЩА КРАЙНА ЦЕНА Източник на финансиране - бюджета на СИДП ДП - Шумен Дата на отваряне на офертите 17.02.2016г. от 10:00 в деловодството на административната сграда на ТП ДЛС "Паламара" в с.Венец, на ул. "Кирил и Методий" 17 Гаранция за участие не се внася. Гаранция за добро изпълнение е в размер на 3% от стойнпостта на услугата и се внася при подписване на договора.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

16/02/2016