Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална електрическа компания /НЕК/ ЕАД, ул. Веслец № 5, За: Борис Йорданов - по процедурата, тел. № 02 9263511; Милен Александров - по технически въпроси, тел. № 02 9263378;, Р България 1040, София, Тел.: 02 9263511, E-mail: bjordanov@nek.bg, Факс: 02 9872550

Място/места за контакт: Отдел Обществени поръчки

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nek.bg.

Адрес на профила на купувача: http://nek.bg/index.php/bg/profil-na-kupuvacha/publichni-pokani/526-16tpp19a004.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Техническо обслужване, презареждане и хидростатично изпитване на устойчивост на носимите и возими пожарогасители в обектите на Централно управление и предприятията на „НЕК“ЕАД за срок от една година“, Реф. № 16ТП – Р19А004.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50413200

Описание:

Услуги по ремонт и поддържане на пожарогасители


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

В съответствие с техническата спецификация

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

35000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Територията на Р България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Заверено копие от валидно разрешение на участника за осъществяване на дейност по техн. обслужване, презареждане и хидростатично изпитване на устойчивост на налягане на носимите и возимите пожарогасители и по-специално по чл.21, т.4 от Наредба № 8121з-647 от 1 октомври 2014 г. за правилата и нормите за пожарна безопасност при експлоатация на обектите, получено за осъществяване на тази дейност по реда на ЗМВР. 2. Заверено копие от валидно удостоверение за съответствие на всички видове гасителни агенти, използвани в пожарогасителите, в съответствие с Наредба № 8121з-906 от 30 юли 2015 г. за изискванията към продуктите за пожарогасене, реда за оценяване и удостоверяване на съответствието им с тези изисквания, задълженията на производителите, вносителите и дистрибуторите на продукти за пожарогасене и реда за осъществяване на контрол 3. Декларация от Участника за техническото оборудване (собствено или наето), във връзка с изискванията на чл. 129 от ЗМВР, с което разполага за изпълнение на поръчката. Минимално изискване: Участникът трябва да разполага с оборудване за техническо обслужване, ремонт, хидростатични изпитвания и презареждане, вкл. стендове (пълначни станции) за зареждане с прах и СО2 , за прахови и водни/водопенни пожарогасители – не по-малко от 20бр./ден.; за техн. обслужване на пожарогасители с СО2 – не по-малко от 20бр./ден; за презареждане на пожарогасители с СО2 – не по-малко от 10 бр./ден; за хидростатични изпитвания – не по-малко от 5 бр./ден; затворена система за повторно използване на гасителния прах, при която прахът се съхранява отделно в плътно затворен съд (не само с отделни машини за изпразване и пълнене на прах). Участникът да има на разположение минимум 1 бр. автомобил, подходящ за транспортиране на возими 100 килограмови пожарогасители и минимум по 20 бр. оборотни пожарогасители с тегло/обем съответно най-малко от 5 кг/6 л от всеки вид: СО2, водни, водопенни и прахови (АВС и ВС).

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

12/02/2016 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1. Списък на документите и информацията, съдържащи се в офертата, подписан от Участника. 2. Представяне на участника по образец; 3. Заверено копие от валидно разрешение на участника за осъществяване на дейност по техн. обслужване, презареждане и хидростатично изпитване на устойчивост на налягане на носимите и возимите пожарогасители и по-специално по чл.21, т.4 от Наредба № 8121з-647 от 1 октомври 2014 г. за правилата и нормите за пожарна безопасност при експлоатация на обектите, получено за осъществяване на тази дейност по реда на ЗМВР. 4. Заверено копие от валидно удостоверение за съответствие на всички видове гасителни агенти, използвани в пожарогасителите, в съответствие с Наредба № 8121з-906 от 30 юли 2015 г. за изискванията към продуктите за пожарогасене, реда за оценяване и удостоверяване на съответствието им с тези изисквания, задълженията на производителите, вносителите и дистрибуторите на продукти за пожарогасене и реда за осъществяване на контрол. 5. Декларация от Участника за техническото оборудване (собствено или наето), във връзка с изискванията на чл. 129 от ЗМВР, с което разполага за изпълнение на поръчката. 6. Декларация за участие на подизпълнител по образец; 7. Декларация за съгласие за участие от подизпълнител по образец; 8. Декларация съгласие за проучване от ДАНС при работа в стратегически обекти по образец; 9. Декларация по чл. 3, т. 8 и чл. 4 от Закона за икономическите и финансовите отношения с дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим, свързаните с тях лица и техните действителни собственици (ЗИФОДРЮПДРС); 10. Декларация по чл. 4, ал. 7 и по чл. 6, ал. 5, т. 3 от Закон за мерките срещу изпирането на пари (ЗМИП) (представя се при подписване на Договора от Изпълнителя); 11. Декларация за действителен собственик по чл. 6, ал. 2 ЗМИП (представя се при подписване на Договора от Изпълнителя); 12. Техническо предложение за изпълнение на поръчката, по образец; 13. Ценово предложение, с ценови таблици по образец; Указанията за участие и образците на документите са публикувани на Интернет адреса на НЕК ЕАД, посочен в настоящата покана. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп. Офертите ще бъдат отворени на 15.02.2016 г. в 14:00 часа в сградата на НЕК ЕАД, ЦУ в гр. София, ул. "Веслец" 5.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

12/02/2016