Версия за печат

BG-Велико Търново

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Водоснабдяване и канализация Йовковци ООД гр. Велико Търново, гр. Велико Търново, ул. П. К. Яворов № 30, За: Диана Иванова Джонгова, Република България 5000, Велико Търново, Тел.: 062 622091; 062 618131, E-mail: op@vik-vt.com, Факс: 062 639853; 062 618131

Място/места за контакт: Отдел Договори и тръжна документация

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.vik-vt.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.vik-vt.com/index.php?mod=public_invitations&show=37.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на поръчката е: "Осигуряване на метрологичен контрол върху водомери чрез извършване на последваща проверка - периодична проверка на водомери за точност и проверка на водомери за точност след ремонт, по обособени позиции, както следва: Обособена позиция № 1: Извършване на последваща проверка на водомери за студена вода с номинален разход Qn 1,5 до 10 м3/h включително; и Обособена позиция № 2: Извършване на последваща проверка на волтманови водомери за студена вода с номинален разход Qn, по-голям или равен на 15 м3/h", съгласно условията на Възложителя, подробно описани в публичната покана и документацията за участие. Предметът на поръчката предвижда предоставяне на услуги, свързани с метрологична проверка на водомери с цел осигуряване на метрологичен контрол върху средствата за измерване, експлоатирани от "В и К Йовковци" ООД, гр. Велико Търново, подробно описани в техническата спецификация, публикувана в Профила на купувача, раздел Публични покани на електронната страница на Възложителя за обезпечаване експлоатационната дейност на Дружеството, съгласно нормативните разпоредби на Закона за измерванията и изискванията на Наредбата за средствата за измерване, които подлежат на метрологичен контрол. Поръчката ще се изпълнява периодично в количества, определени по предварителни писмени заявки съобразно нуждите на "В и К Йовковци" ООД, гр. Велико Търново франко Водомерен сервиз на "В и К Йовковци" ООД, по следната схема: ежедневно - в рамките на работното време на дружеството готовност за приемане на водомерите, извършване на последваща проверка, маркиране и връщане на проверените водомери във "В и К Йовковци" ООД, съгласно техническите изисквания на Възложителя в съответствие с предложената оферта на участника, определен за изпълнител на поръчката. Всеки Участник може да участва в обществената поръчка чрез публична покана само за една или за всички обособени позиции от предмета на поръчката. Всеки Участник има право да представи само една оферта. Не се приемат варианти.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71631000

Описание:

Услуги по технически контрол и проверка


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

В техническата спецификация, приложена към документацията за участие в процедурата, са посочени видове водомери и прогнозни количества по отделни обособени позиции от предмета на поръчката за срока на договора, както и подробно са описани изискванията на Възложителя за изпълнението на поръчката. Обемът на услугата ще се определя според текущите писмени заявки на Възложителя регулярно през срока на действие на договора. Максимална обща стойност на поръчката за срока на договора е до 66 000.00 (шестдесет и шест хиляди) лв. без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Стационарната лаборатория на определения за Изпълнител на поръчката участник (участниците посочват местонахождението на лабораторията).

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Изискванията за изпълнение на настоящата поръчка се съдържат в техническата спецификация, която е част от документацията за участие; 1.1. Извършените услуги трябва да отговаря на изискванията, посочени в техническата спецификация; 1.2. Всеки Участник трябва да оферира всички видове водомери, посочени в техническата спецификация за обособената позиция от предмета на обществената поръчката, за която подава оферта и да предложи единични цени в лева без ДДС; 2. Срок за изпълнение на поръчката - 1 (една) календарна година, считано от датата на сключване на договора или до достигане на сумата до 66 000.00 (шестдесет и шест хиляди) лв. без ДДС, което от двете събития настъпи по-рано; 3. Условия и начин на плащане - плащането се извършва в левове по банков път срещу издадена фактура за извършените услуги и тяхната стойност, оформена съобразно изискванията на закона, придружена с приемателно-предавателен протокол в срок до 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на издаване на фактурата; 4. Подробна информация относно описание на предмета, място и срок за изпълнение, подготовка и подаване на офертата, методика за оценка на офертите, определяне на изпълнител на поръчката и сключване на договор се съдържа в "Изисквания при възлагане на обществена поръчка чрез публична покана", публикувани на горепосочения интернет адрес в профила на купувача; 5. При сключване на договор класираният на първо място Участник трябва да представи: 5.1. документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1, б. "а" "д" от ЗОП, освен когато законодателството на държавата, в която е установен, предвижда включването на някое от тези обстоятелства в публичен регистър или предоставянето им служебно на Възложителя, и 5.2. декларации за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

11/02/2016 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1. Документацията за участие, одобрена от Възложителя със Заповед № ОП-3/02.02.2016 г., е публикувана на електронната страница на Възложителя в профила на купувача, раздел Публични покани; 2. Офертата трябва да съдържа: 2.1. Данни за лицето, което прави предложението - представяне на участника, по образец - Приложение № 1, което включва посочване на единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен, както и адрес, включително електронен, за кореспонденция при провеждане на обществената поръчка; копие от документа за самоличност, когато участникът е физическо лице; 2.2. Заверено копие от Заповед за оправомощаване, издадена от Председателя на ДАМТН за извършване на проверка на средствата за измерване, предмет на настоящата обществена поръчка; 2.3. Техническо предложение, по образец и приложенията към него; 2.4. Ценово предложение, по образец: 2.4.1. предложена цена от участника - единична цена в левове, с точност до втория десетичен знак, по видове водомери и обща цена за изпълнение на поръчката, формирана от сумата на единичните цени на всички видове водомери; 2.4.2. срок на плащане - плащането на извършените услуги се извършва в срок до 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на издаване на фактурата; 2.5. Декларация за срок на валидност на офертата, по образец - Приложение № 2; 2.6. Декларация за приемане на условията в проекта на договор, по образец - Приложение № 3; 2.7. Списък на документите и информацията, съдържащи се в офертата, подписан от участника; 2.8. Пълномощно, ако офертата се подписва от лице, което не притежава управителни и представителни функции съгласно търговската регистрация; 3. Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик от Участника или от упълномощен от него представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка в Деловодството на "В и К Йовковци" ООД - гр. В. Търново, ул. "П. К. Яворов" № 30, стая 212 до 17:00 ч. на 11.02.2016 г. Върху плика Участникът посочва адрес за кореспонденция, телефон и по възможност - факс и електронен адрес; 4. Офертите ще бъдат отворени в административната сграда на "В и К Йовковци" ООД, гр. В. Търново, ул. "П.К.Яворов" № 30 на първия работен ден в 14:00 ч., след изтичане на срока за приемане на офертите. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето; 5. Оферта, която не отговаря на изискванията на Възложителя подробно описани в публичната покана и документацията за участие не подлежи на разглеждане и оценка.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

11/02/2016