Версия за печат

BG-гр. Омуртаг

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

СИДП ДП гр. Шумен ДП ТП Държавно горско стопанство Омуртаг, УЛ.ГЕОРГИ САВА РАКОВСКИ 21, За: Валентина Георгиева, Република България 7900, гр. Омуртаг, Тел.: 0605 62154, E-mail: dgs.omurtag@dpshumen.bg, Факс: 0605 63581

Място/места за контакт: ТП ДГС Омуртаг

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.dpshumen.bg.

Адрес на профила на купувача: http://dgsomurtag.dpshumen.bg/?p=777.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Поддръжка и ремонт на персонални компютри, периферни компютърни устройства и друга офис техника на ТП ДГС „Омуртаг” за 2016 година"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

72500000, 50320000, 50323000

Описание:

Услуги, свързани с използване на компютри
Услуги по ремонт и поддържане на персонални компютри
Услуги по поддържане и ремонт на периферни компютърни устройства


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Общата цена за извършване на услугата не трябва да надвишава финансовия ресурс от 1200,00 лева без ДДС.Финансирането е със средства от стопанската дейност на ТП ДГС Омуртаг.Резервните части необходими при извършване на ремонт на техниката се заявяват предварително от Изпълнителят на услугата,като ТП ДГС Омуртаг се ангажира с доставката им.Подробна информация за количество и обем на поръчката е описана в Техническата спесификация, достъпна в Профил на купувача, посочен в настоящата покана.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

1200 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ТП ДГС Омуртаг,ул. Г.С.Раковски №21 - административна сграда

NUTS:

BG334

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Квалификационни изисквания към изпълнителите: Изпълнител може да бъде физическо лице или търговец по смисъла на ТЗ, както и техни обединения,наличие на собствен или нает сервиз на територията на област Търговище, реагиране до 1/един/час след възникване на софтуерни и хардуерни проблеми и отстраняването им до 4/четири/ часа.Учасниците трябва да разполагат с необходимият технически и кадрови ресурс,като за целта декларират с посочване на техническото си оборудване,образувание,професионална квалификация и опит на участника и/или на неговите служители,отговорни за извършване на услугите. 2.Ограничения при допускане на кандидатите: до участие не се допускат кандидати, които не отговарят на условията на чл.47, ал.1 и ал.5 от ЗОП. 3.Условия и начин на финансиране: Плащанията ще се извършват в срок от тридесет дни след изтичане на месеца и издадена фактура по банков път, съгласно единичните цени на стоките без включено ДДС по представената ценова оферта, като същите не следва да се променят до приключване на срока на действието на договора. 4.Отстраняване на участници: в случай на неизпълнение на условията обявени от възложителя. 5.Изисквания към участниците: всеки участник в процедурата има право да представи само една оферта.Срок на офертите -не по-малко от деветдесет дни от крайният срок за получаване на офертите.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

10/02/2016 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Информация за процедурата и образците на документите може да бъде получена в деловодството ТП ДГС „Омуртаг” или на електронна страница: www.dpshumen.bg/http://dgsomurtag.dpshumen.bg/?p=777/.Разглеждането на постъпилите оферти е публично и ще се извърши на 11.02.2016г. в 10,00 часа в заседателната зала в административната сграда на ТП ДГС Омуртаг на адрес:гр.Омуртаг,ул.Г.С.Раковски № 21

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

10/02/2016