Версия за печат

BG-Ямбол

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Водоснабдяване и канализация ЕООД, ул. Д-р Петър Брънеков № 20, За: Василка Стоянова, Република България 8600, Ямбол, Тел.: 046 661932, E-mail: vik_yambol@abv.bg, Факс: 046 661938

Място/места за контакт: Централно управление на ВиК ЕООД

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.vik-yambol.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.vi-soft.net/vik_yambol/ZopView.aspx?Dosie=59.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на зимно, лятно и специално работно облекло, работни обувки и ботуши (мъжки) за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд на работниците на “ВиК” ЕООД гр. Ямбол, подробно описани в Техническата спецификация. Обществената поръчка е разделена на две обособени позиции, а именно: Обособена позиция № 1 - Доставка на работно облекло и Обособена позиция № 2 - Доставка на работни обувки и ботуши. Участниците могат да подадат оферта за една или повече обособени позиции.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

18110000, 18831000, 18815000

Описание:

Работно облекло
Обувки със защитно метално бомбе
Ботуши


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозните количества са както следва: Зимен студозащитен костюм (полугащеризон и яке) – 240 броя; Летен костюм (полугащеризон и яке) – 240 броя; Специално зимно работно облекло (ватиран полугащеризон и ватирано яке) – 11 броя; Специално лятно работно облекло (панталон и яке) – 11 броя; Обувки предпазни (работни обувки) – 250 чифта; Ботуши – предпазни (гумени ботуши) – 250 чифта. Посочените количества са ориентировъчни и необвързващи. Възложителят си запазва правото да ги променя в зависимост от потребностите си. Общата цена за изпълнение на поръчката се формира на база на единичните цени съгласно Ценовото предложение на Изпълнителя, по видове и количество заявени работно облекло, работни обувки и ботуши и действително изпълнени доставки.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Централен склад на ВиК ЕООД гр. Ямбол

NUTS:

BG343

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците трябва да са производители или оторизирани от производителя представители на предлаганите стоки, предмет на поръчката, за които участват. Участниците предлагат работно облекло, работни обувки и ботуши, които отговарят на техническите изисквания, съгласно Техническата спецификация на обществената поръчка. Участниците предоставят по 1 (един) брой образци (мостри) от всички видове стоки, като същите следва да отговарят на Техническата спецификация. Участниците поставят върху всяка отделна мостра етикет, на който се изписва поредния номер на съответния артикул от Техническата спецификация, за който се отнася мострата. За доказване на съответствието на вложените материали с изискванията на Възложителя, участниците трябва да представят сертификати за качество и/или протоколи от изпитване, издадени от акредитирани лаборатории. Мострата на надписа изискан от Възложителя се представя на две парчета плат по едно от всеки вид надпис (бродерия и ситопечат). Мострите се представят в подходяща опаковка, запечатана, с приложен опис на съдържанието и надпис с данните на участника, чиито мостри се съдържат в опаковката. При необходимост от изработване на работни облекла с размери извън посочените в Техническата спецификация, изпълнителят следва да осигури свой представител за вземане на проби на място при Възложителя, на адрес гр. Ямбол, ул. „Д-р Петър Брънеков“ № 20, в срок от 5 /пет / работни дни, считано от датата на получаване на писмена заявка от Възложителя. Изисквания по доставката: Всяка доставка се изпълнява след писмена заявка от Възложителя; Работните облекла да се доставят в индивидуални опаковки, с етикети за състава на материята, начина на поддържане, почистване и гладене. Работните обувки и ботушите да се доставят в индивидуални опаковки за всеки чифт, придружени с инструкция за поддържане. Изисквания към определяне на цената, начина и срока на плащане: Участниците посочват във финансовото предложение цени без включен ДДС; Посочената цена трябва да включва всички разходи по изработката и доставката; Начин и срок на плащане – по банкова сметка на Изпълнителя в срок не по – малък от 30 (тридесет) дни от датата на издаване на фактурата.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

П1 - Ценово предложение с относителна тежест на показателя в комплексната оценка 90% и максимално възможен брой точки 90 и П2 - Срок на изпълнение с относителна тежест на показателя в комплексната оценка 10% и максимално възможен брой точки 10.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

02/02/2016 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Общи изисквания при изготвяне и представяне на предложенията: Всички предложения се представят на български език, без зачерквания и поправки. Документ, чийто оригинал е на чужд език, се представя и в официален превод на български език. Всички представени документи следва да бъдат подписани и подпечатани от участника, а всички страници трябва да бъдат номерирани. Всички представени документи, които не са оригинални следва да бъдат подписани, подпечатани и заверени с “Вярно с оригинала”, а в случаите когато участникът представя документ, чийто оригинал не притежава, същият следва да бъде заверен с “Вярно с копието, притежавано от ………..”. Офертата трябва да съдържа: 1) Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан и подпечатан от участника; 2) Представяне на участника – попълнен и подписан образец (Приложение № 1), с посочване на единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен, както и адрес, включително електронен, за кореспонденция при провеждането на обществената поръчка; 3) Документ доказващ, че участникът е производител или упълномощен от производителя представител на стоките, предмет на обществената поръчката, за които ще участва; 4) Сертификати за качество и/или протоколи от изпитване, издадени от акредитирани лаборатории за доказване на съответствието на вложените материали с изискванията на Възложителя; 5) Мостри на предлаганите стоки; 6) Техническо предложение -по образец /Приложение № 2 /; 7) Ценово предложение - по образец /Приложение №3/. Офертата да се представи в запечатан непрозрачен плик, като техническото и ценовото предложение трябва да са отделно. Офертата се подава лично, по пощата или чрез куриерска служба в деловодството на “ВиК” ЕООД на адрес: гр. Ямбол 8600, ул. “Д-Р П. Брънеков” № 20. Върху плика да се посочи предмета на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Отварянето на офертите ще се извърши на 03.02.2016г. в 10:00 часа в конферентната зала № 2 на централното управление на "ВиК" ЕООД - Ямбол, ул. "Д-р Петър Брънеков" № 20. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

01/02/2016