Версия за печат

BG-Габрово

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

В и К ООД, бул.Трети март № 6, За: Емилия Станишева, Р.България 5300, Габрово, Тел.: 066 800500, E-mail: office@vik-gabrovo.com, Факс: 066 801178

Място/места за контакт: бул.Трети март № 6

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.vik-gabrovo.com.

Адрес на профила на купувача: http://op.vik-gabrovo.com/vsichki-obshtestveni-porachki/96-publichna-pokana-po-zop-s-predmet-inkasirane-na-sumi-za-v-i-k-uslugi-po-17-obosobeni-pozitzii.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на поръчката е "Инкасиране на суми за В и К услуги по17 обособени позиции“. Изпълнението на поръчката се финансира със собствени средства на възложителя. Пълното описание на предмета на поръчката е достъпно като самостоятелен текстови файл в профила на купувача.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79941000

Описание:

Услуги на агенти по събиране на дължими суми


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

изпълнението на договора е през работните дни на изпълнителите през целия срок на договора

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

55000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

В собствени или наети помещения на изпълнителя / изпълнителите в местата, посочени в отделните обособени позиции.

NUTS:

BG322

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Срок за изпълнение на услугата – дванадесет месеца, считано отначалната дата, посочена в договора 2. Начин на инкасиране - посочен в описанието на предмета на поръчката. 3. Върху стойността без на инкасираните суми за един месец се начислява договорена комисионна без ДДС, която се заплаща в срока, посочен в договора за изпълнениеслед издаване на фактура от Изпълнителя. Максималните размери на комисионните, който могат да се предложат са посочени във всяка обособена позиция. Инкасираните суми в гр.Габрово се издължават на Възложителя ежедневно, за останалите населени места - до 5 работни дни. В предложената цена трябва да са включени абсолютно всички разходи свързани с изпълнението на поръчката. Възложителят ще заплаща само договорената комисионна. 4. По отношение на изпълнителите следва да не са налице обстоятелствата по чл.47, ал.1, т.1 от ЗОП (за което се представят доказателства при сключване на договора), както и по чл.47, ал.5 от ЗОП (за което се представя декларация при сключването на договора за възлагане на обществената поръчка).

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

01/02/2016 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертите ще бъдат отворени на 02.02.2016г. от 10.00 часа в седалището на дружеството в град Габрово, бул.„Трети март“ №6 при условията на чл.68, ал.3 от Закона за обществените поръчки.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

01/02/2016