Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

УМБАЛ Света Екатерина ЕАД, бул. Пенчо Славейков 52А, За: Юлия Добрева, България 1431, София, Тел.: 02 9159454, E-mail: jdobreva@uhsek.com, Факс: 02 9159443

Място/места за контакт: отдел Пазарни проучвания и доставки

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.uhsek.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.uhsek.com/puborders.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Избор на изпълнител за предоставяне на финансови услуги - платежни и свързани услуги, вкл. превод на трудовите възнаграждения на служителите на болницата и управление на разплащателни сметки от финансови институции за нуждите на УМБАЛ “Света Екатерина” ЕАД”, съгласно Постановление №127 на Министерския съвет от 27 май 2013 г. за допълнение на Правилника за реда за упражняване правата на държавата в търговските дружества с държавно участие в капитала, приет с Постановление №112 на Министерския съвет от 2003 г."

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66100000

Описание:

Услуги в областта на банковото и застрахователно дело


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

18 броя финансови услуги, , посочени в приложение № 2 към поканата за участие и прогнозни количества за срок от 24 месеца

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

8000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Централен офис и клоновете на банките

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

В процедурата могат да участват само банки,по смиссъла на Закона за кредитните институции, които: 1. притежават пълен лиценз за извършване на банкова дейност; 2. имат сключен договор с Министерство на финансите за обслужване на плащания в СЕБРА и транзитните сметки; 3. имат възможност да предоставят до 3-то число на следващия месец информация за салдата по сметките и начислените лихви на титуляра на сметката; 4. предлагат онлайн /интернет/ банкиране; 5. имат възможност за обслужване на работните заплати за служителите на болницата – прогнозен брой 460 души; 6. финансовата институция да заема позиция сред първите 10 банки по големина на активите; 7. финансовата институция да има развита АТМ мрежа/собствени банкомати в основните населени места в страната. 8. финансовата институция следва да представи доказателства за възможността си да изпълнява редовно и без забава всекидневните си задължения /доказателства за ликвидността си/; 9. финансовата институция следва да представи доказателства за своята капиталова адекватност. Допълнителните изисквания към лицата, които правят предложението са публикувани на Интернет страницата на възложителя: http://www.uhsek.com/puborders.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Кнеколичествени – присъжда се тегло от 40% от общата оценка Кколичествени – присъжда се тегло от 60% от общата оценка Повече информация за показателите за оценка на офертите е публикувана на Интернет страницата на възложителя в Профил на купувача, както следва: http://www.uhsek.com/puborders.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

29/01/2016 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Минимални изисквания към участниците, изискваните от тях документи и оббразци на документи са публикувани на посочения в поканата адрес на профила на купувача:http://www.uhsek.com/puborders. Други изисквания:1. Лицето, което прави предложението следва да подаде оферта за всички описани в обекта на поръчката платежни и свързани услуги;2. Възложителят ще сключи писмен договор за изпълнение на предмета на поръчката с участниците класирани на първите четири места, съгласно предложените от тях условия и стойности;3. Договорът за обществена поръчка се сключва с лицето, определено за изпълнител, което при подписване: 3.1. Изпълни задължението по чл. 47, ал. 10 от ЗОП, като представи документите от съответните компетентни органи за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т.1 от ЗОП /в оригинал или нотариално заверен препис/. 3.2. Представи декларация за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал.5 от ЗОП, съгласно приложения към публичната покана образец (Приложение №3).3.3. Представи декларация по чл. 4, ал. 7 и по чл. 6, ал. 5 от Закона за мерките срещу изпирането на пари, съгласно приложения към публичната покана образец (Приложение №5).3.4. Представи декларация по чл. 6, ал. 2 от Закона за мерките срещу изпирането на пари, съгласно приложения към публичната покана образец (Приложение №6).3.5. Гаранция за изпълнение на договора в размер на 3 /три/ % от общата крайна цена за изпълнение на услугите, предмет на поръчката, в лева; 4. В случай, че лицето представило предложението бъде определено за изпълнител на услугите, то се задължава:4.1. да монтира безплатно банкомат на територията на болницата, на място посочено от Възложителя;4.2. да предостави безплатно на Възложителя ПОС - терминали за 7 броя работни места.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

29/01/2016