Версия за печат

BG-Хасково

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Многопрофилна болница за активно лечение - Хасково АД, бул.Съединение № 49, За: Виолета Бориславова Йорданова, Република България 6300, Хасково, Тел.: 038 606777, E-mail: mbal_haskovo@mail.bg, Факс: 038 606722

Място/места за контакт: Многопрофилна болница за активно лечение - Хасково АД

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.mbalhaskovo.com/.

Адрес на профила на купувача: http://www.mbalhaskovo.com/?module=contracts.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Предоставяне под наем на фабрично нова возима дигитална рентгенова система тип С-рамо за нуждите на „МБАЛ - Хасково” АД

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

33100000

Описание:

Медицинско оборудване


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Срокът за наема на возимата дигитална рентгенова система тип С-рамо е 12 (дванадесет) месеца, считано от датата на предаване на апаратурата за ползване въз основа на приемо – предавателен протокол.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.Хасково, Територията на МБАЛ-Хасково АД

NUTS:

BG422

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Предлаганата апаратура да бъде фабрично нова и да има CE-mark / сертификат или еквивалент. 2.Участникът трябва да има капацитет да предаде возимата дигитална рентгенова система тип С-рамо, да я въведе в експлоатация и да обучи за работа с нея персонал на Възложителя. 3.Участникът трябва да има готовност да осъществи поддръжка на возимата дигитална рентгенова система тип С-рамо за срока на действие на договора. 4.Доставка на апаратурата – след привеждане от Възложителя на помещението в което ще се монтира апаратурата към изискванията на производителя, медицински стандарти и действашата нормативна уредба в Република България.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

A – предлагана цена, с тежест 60% ; B – срок на доставка, с тежест 40% . Методика за оценка на офертите: K - Комплексна оценка на всяка оферта; Комплексната оценка на всяка оферта се получава след сумиране оценките на участника по показателите по следната формула: K = A + B , където: Показател "Цена" /А/- Изразява се в цифра, представляваща съотношението между предложената най-ниска обща стойност в лв. без ДДС от участник в процедурата към предложената обща стойност в лв. без ДДС на всеки участник, умножена с коефициент 60. Най–ниската предложена цена получава 60 точки. За всяка предложена по-висока цена спрямо най–ниската предложена, точките се изчисляват по формулата: Минимална предложена обща стойност в лв. /без ДДС/ А = ----------------------------------------------------------------------------- х 60 Предложена обща стойност на участник в лв. /без ДДС/ Показател "Срок на доставка" /В/-изразява се с цифра, като най-ниския предложен срок в календарни дни получава 40 точки, а всички останали предложения се изчисляват по формулата: Най-кратък срок на доставка /календарни дни/ В = -------------------------------------------------------------------------------------- х 40 Предложен срок на доставка на участник /календарни дни/ Забележка: Възложителят определя максимален срок на доставка не повече от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на възлагателно писмо от Възложителя. Участник предложил по-дълъг срок на доставка ще бъде отстранен от участие. Максималния брой точки на комплексната оценка, който може да бъде получен от участник е 100 (сто).

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

28/01/2016 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Отварянето на офертите се извършва при условията на чл.68, ал.3 от ЗОП. Дата, час и място на отваряне на офертите: 29.01.2016г. от 10:00 часа в сградата на „МБАЛ-Хасково” АД – администрация, находяща се на адрес: гр.Хасково, бул.”Съединение” № 49.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

28/01/2016