Версия за печат

BG-Гоце Делчев

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 3 „ДЕТЕЛИНА”, ул. „Драма” № 50, За: Величка Андреева Крантева, Директор, Република България 2900, Гоце Делчев, Тел.: 0892 218357, E-mail: vili_kranteva@abv.bg

Място/места за контакт: гр. Гоце Делчев, ул. „Драма” № 50

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: http://pk.gotsedelchev.bg/index.php?pg=196&objtype=3&sortfield=issuedate%20desc&sortlink=issuedate%20asc&obj_id=432.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

В детската градина, престоят на децата е до вечеря, хранителният режим е четирикратен и включва сутрешна закуска, обяд и две подкрепителни закуски - преди и след обяд. Храната в детската градина се предлага по предварително изготвени дневни и седмични менюта, разработени в съответствие с изискванията на Наредба № 6 от 10.08.2011 г. за здравословно хранене на децата на възраст от 3 до 7 години в детски заведения. Доставка на храни и суровини, чрез покупка за нуждите на Целодневна детска градина № 5 „Брезичка” град Гоце Делчев. Обособени са 6 самостоятелни позиции: 1-ва обособена позиция –„Доставка на хляб и хлебни изделия, чрез покупка за нуждите на Целодневна детска градина № 5 „Брезичка”, град Гоце Делчев”; 2-ра обособена позиция –„Доставка на месо и месни продукти, чрез покупка за нуждите на Целодневна детска градина № 5 „Брезичка”, град Гоце Делчев”; 3-та обособена позиция - „Доставка на пилешко месо, риба и рибни продукти, чрез покупка за нуждите на Целодневна детска градина № 5 „Брезичка”, град Гоце Делчев”; 4-та обособена позиция - „Доставка мляко и млечни продукти, чрез покупка за нуждите на Целодневна детска градина № 5 „Брезичка”, град Гоце Делчев”; 5-та обособена позиция - „Доставка на плодове, зеленчуци, картофи и кореноплодни, чрез покупка за нуждите на Целодневна детска градина № 5 „Брезичка”, град Гоце Делчев”; 6-та обособена позиция- „Доставка на други храни, чрез покупка за нуждите на Целодневна детска градина № 5 „Брезичка”, град Гоце Делчев”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

15000000 (FA02)

Описание:

Хранителни продукти, напитки, тютюн и свързани с него продукти (За детски градини )


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Количество по обособени позиции се съдържа в техническата спецификация.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

45708 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

град Гоце Делчев, община Гоце Делчев, NUTS: BG413 франко склада на Обединено детско заведение № 3 „Детелина”: гр. Гоце Делчев, ул. „Драма” № 50, обл. Благоевград.

NUTS:

BG413

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците трябва да извършват доставки от обекти, регистрирани по чл. 12 от Закона за храните. Всеки един от участниците трябва да притежава минимум едно собствено или наето или др. моторно превозно средство за превоз на храни и суровини, регистрирано в съответната Областна дирекция по безопасност на храните към БАБХ. Храните и суровините, доставяни, приготвени и предлагани в детската градина, трябва да отговарят на изискванията за безопасност и качество, регламентирани в европейското и националното законодателство. Доставяните храни и суровини трябва да отговарят на специфичните изисквания към групите храни съгласно Наредба № 9 от 16.09.2011 г. за специфичните изисквания към безопасността и качеството на храните, предлагани в детската градина, както и към храни, предлагани при организирани мероприятия за деца и ученици. Изискванията за качество и специфичните изисквания към храните и суровините, които се доставят се съдържат в техническата спецификация. Доставките се извършват от Изпълнителя до 12 часа след получаване на предварителна писмена заявка от Възложителя, в установеното за Възложителя работно време и количества според заявените нужди на Възложителя. Плащането се извършва в лева, чрез банков превод, по посочена банкова сметка на Изпълнителя, в срок до 30 дни от фактуриране на доставката. Заплащането се извършва след представяне на фактура и отчет за извършени доставки по предварителни заявки на Възложителя. Фактурирането се извършва един път месечно. Цените във фактурата не могат да надвишават цените посочени в офертата.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

25/01/2016 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата трябва да съдържа: 1. Оферта за участие – Приложение № 2. 2. Документи за регистрация на участника: • За юридически лица или ЕТ – заверено копие от документ за регистрация или единен идентификационен код (ЕИК) съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър; • За физическо лице – заверено копие от документа за самоличност; • За чуждестранни лица - съответен еквивалентен документ, издаден от съдебен или административен орган в държавата, в която е установен, който се представя в официален превод. 3. Документ за регистрация по ЗДДС/ако е регистриран/- заверено копие от участника; 4. Декларация за подизпълнителите, които ще участват при изпълнението на поръчката и дела на тяхното участие ако кандидата предвижда подизпълнители(образец); 5. Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1, букви „а-д” от Закона за обществените поръчки (образец); 6. Декларация за запознаване с условията на поръчката и приемане условията на договора (образец); 7. Нотариално заверено пълномощно на лицето подписало офертата, в случай че същото няма представителни функции по закон; 8. Удостоверение за регистрация на транспортното средство, издадено от съответната Областна дирекция по безопасност на храните към БАБХ; 9. Удостоверение за регистрация на обект за производство или за търговия с храни, регистриран по чл. 12 от Закона за храните, издадено от Областна дирекция по безопасност на храните към БАБХ; 10. Списък на документите съдържащи се в офертата. Към поканата са приложени техническа спецификация и проект на договор. Отваряне на офертите на 26.01.2016 г. от 14.00 часа, следващия работен ден след изтичане на срока за получаване на офертите в сградата на Обединено детско заведение № 3 „Детелина”, ул. “Драма” № 50, кабинета на Директора.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

25/01/2016