Версия за печат

BG-гр.Търговище

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Център за спешна медицинска помощ- Търговище, ул.Петлешков № 27, За: Милена Тошева - Гл. мед. сестра, РБългария 7700, гр.Търговище, Тел.: 0601 63971, E-mail: csmptarg@elnics.com

Място/места за контакт: Сградата на ЦСМП- Търговище, ул.Петлешков № 27

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.csmp- targovishte.com.

Адрес на профила на купувача: www.csmp- targovishte.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

“Сервизно обслужване и ремонт на МПС - санитарни автомобили на ЦСМП-Търговище за срок от една календарна година". Санитарните автомобили, подлежащи на сервизно обслужване и ремонт са съгласно списък на Възложителя.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50000000

Описание:

Услуги по ремонт и поддръжка


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Сервизно обслужване на 10 броя санитарни автомобили марка Ситроен, Форд и Фолксваген.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

30000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Търговище, ул." Петлешков" № 27

NUTS:

BG334

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Участникът трябва да притежава валиден сертификат ISO 9001:2008 или еквивалент, с обхват „Гаранционно обслужване, поддръжка и ремонт на автомобили“. 2 Участникът следва да притежава необходимите технически възможности за изпълнение на поръчката - наличие на собствен/нает специализиран сервиз за ремонт и сервизно обслужване на съответната марка автомобили, находящ се в радиус не повече от 100 км от ЦСМП – Търговище. 3. Участникът следва да разполага с квалифициран човешки ресурс за изпълнение обекта на поръчката, което обстоятелство да докаже с декларация на персонала на участника, квалифициран за изпълнение предмета на поръчката. 4. Участникът следва да притежава опит за изпълнение предмета на поръчката, доказан от същият чрез представен списък – декларация на сключени договори с предмет, съответстващ на предмета на поръчката. 5. Участникът следва да осъществява гаранционно обслужване, поддръжка и ремонт на съответните марки автомобили, съгласно списък, неразделна част от документацията за участие, за която дейност следва да представи необходимите документи. Участникът следва да извършва качествено и в срок сервизното поддържане и ремонт на санитарните автомобили, собственост на ЦСМП – Търговище. При изпълнение на дейностите по възложената услуга следва да бъдат влагани оригинални авточасти, произведени от заводите на съответната марка автомобили. След диагностицирането на повредата, изпълнителят се задължава да определи срок за извършване на ремонта, преди същият да бъде започнат. При невъзможност да извърши определени действия по ремонта, да уведоми незабавно Възложителя. Ремонтирането и специализираната поддръжка на автомобилите включва труд и материали /авточасти и масла/. Участникът следва да обезпечи и следремонтна гаранционна поддръжка на автомобилите, в срок съгласно депозирано от него техническо предложение за изпълнение предмета на поръчката.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Критерия за възлагане на поръчката е „икономически най-изгодната оферта” при оценка на предложенията и начин за определяне на тежестта им, както следва: К1 – предложена най-ниска цена за часова ставка труд (без ДДС). Максималния брой точки – 40 т. получава участникът, предложил най-ниска цена, а всеки следващ в низходящ ред с по 5 точки по-малко. К2- най-висок процент отстъпка от цената на вложените оригинални авточасти. Максималния брой точки – 30 т. получава участникът, предложил най- висок процент отстъпка, а всеки следващ в низходящ ред с по 5 точки по-малко. К3 - най-кратък срок за приемане на автомобила в сервиза и завършване на работата. Максималния брой точки – 15 т. получава участникът, предложил най- кратък срок, а всеки следващ в низходящ ред с по 5 точки по-малко. К4 - най-дълъг гаранционен срок след извършването на ремонта /в месеци/. Максималния брой точки – 15 т. получава участникът, предложил най-дълъг срок, а всеки следващ в низходящ ред с по 5 точки по-малко. На първо място се класира участникът, спечелил най- голям брой точки, при сбора на К1+К2+К3+К4.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

22/01/2016 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Неразделна част от публичната покана са следните документи, публикувани на профила на купувача на ЦСМП-Търговище на следния адрес:www.csmp- targovishte.com. Приложения: 1. Тех. спецификация,2. Указания към участниците и Образци от №1 до № 8 3. Списък на санитарните автомобили в ЦСМП-Търговище, подлежащи на текущ ремонт и поддръжка. Отварянето на офертите ще се извърши на 25.01.2016г. в 10.00 часа в сградата на Център за спешна медицинска помощ-Търговище, гр.Търговище, ул."Петлешков" № 27, при условията на чл.68, ал.3 от ЗОП. Цялата документация ще бъде качена на профила на купувача.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

22/01/2016