Версия за печат

BG-Свиленград

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Многопрофилна болница за активно лечение - Свиленград ЕООД, ул. Сан Стефано №1, За: Таня Димитрова, България 6500, Свиленград, Тел.: 0379 74072, E-mail: mbalsv@abv.bg, Факс: 0379 71534

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://mbalsvilengrad.com/.

Адрес на профила на купувача: http://mbalsvilengrad.com/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Осигуряване на денонощна, физическа, невъоръжена охрана и охрана със СОТ на обекти собственост на ”МБАЛ-Свиленград”ЕООД".

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79713000, 79711000

Описание:

Охранителни услуги
Услуги чрез сигнално-охранителни системи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Физическата невъоръжена денонощна охрана ще се извършва на обект ”МБАЛ-Свиленград”ЕООД", гр.Свиленград, ул.”Сан Стефано”№1. Извършване на охрана със сигнално-охранителна техника включва следните обекти собственост на МБАЛ – Свиленград ЕООД: 1.2.1. Отделение по физиотерапия и рехабилитация към МБАЛ-Свиленград ЕООД - гр.Свиленград, бул. България №137 1.2.2. Канцелария - Каса, намираща се в МБАЛ-Свиленград ЕООД, ул.Сан Стефано №1, ет.5. 1.2.3. Болнична аптека, намираща се в МБАЛ-Свиленград ЕООД, ул.Сан Стефано №1, ет.2.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

34000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Свиленград, ул. "Сан Стефано" № 1 и бул." България" №137

NUTS:

BG422

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Всяка оферта трябва да съдържа: 1. Списък на документите и информацията, съдържащи се в офертата, подписан от участника, съгласно чл. 56, ал. 1, т. 14 от ЗОП. 2. Представяне на участника, съгласно чл. 56, ал.1, т.1 от ЗОП – съгласно, приложения към документацията образец №1; 3. Документ, удостоверяващ представителната власт на лицето, от което изхожда офертата, в случай, че това не е законния представител на участника - нотариално заверен документ. 4. При участници обединения – копие, заверено с гриф „Вярно с оригинала“ с подпис и печат на договора за обединение, а когато в договора не е посочено лицето, което представлява участниците в обединението – и документ, подписан от лицата в обединението, в който се посочва представляващия - копие, заверено с гриф „Вярно с оригинала“ с подпис и печат. 5. Декларация за по чл. 47, ал. 9 от ЗОП за обстоятелствата по чл.47, ал.1, ал.2 и ал.5 от ЗОП, съгласно приложения към документацията образец №2 – с подпис и мокър печат. 6. Декларация за използване на подизпълнител/и в обществената поръчка, ако участникът предвижда такива, както и вида на работите, които ще се извършват, и дела на тяхното участие – с подпис и мокър печат, съгласно, приложения към документацията образец №3; 7. Декларации за съгласие за участие от подизпълнител(и), съгласно приложения към документацията образец №4, когато е приложимо. 8. Декларация за приемане на условията в проекта на договор(приложение №1), съгласно чл. 56, ал. 1 т.12 от ЗОП - образец №5 от документацията за участие; 9. Декларация-по чл.56, ал.1 т.11 от Закона за обществените поръчки(образец №6) 10. Копие от валиден лиценз за извършване на охранителна дейност, валиден за територията на цялата страна или на територията на Община Свиленград, издаден по реда на Закона за частната охранителна дейност (ЗЧОД). Лицензът трябва задължително да включва дейността по чл. 5, ал. 1, т. 2 от ЗЧОД. 11. Копие на валидно Разрешение за ползване на индивидуално определен ограничен радиус-радиочестотен спектър на територията на цялата страна или на територията на община Свиленград, издадено по реда на Закона за електронните съобщения. 12. Декларация, че участникът има на свое разположение създаден и функциониращ диспечерски център-денонощен оперативен център за мониторинг, в който ще се приемат сигнали и обработват от монтираните в сградите предмет на договора СОТ, локализират подадените алармени сигнали от охраняемите зони, пренасочва веднага получения алармен сигнал от СОТ до патрулни екипи. 13. Копие от документи доказващи ,че разполага с посочените автомобили, както и декларация, че със същите има действаща мобилна връзка, както и че има обучен и квалифициран персонал. 14. Ценова оферта (образец №7) 15. Техническо предложение по образец(образец №8)

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Показателите, по които ще се определи икономически най-изгодната оферта и тежестта на всеки един от тях в комплексната оценка на офертата са както следва: а) К1 – предлагана цена за изпълнение на поръчката (без ДДС) – с относителна тежест 0,60 в комплексната оценка; б) К2 – време за реакция при алармен сигнал от всеки обект (в минути) – с относителна тежест 0,30 в комплексната оценка; в) К3 – срок за подмяна на охранител, който е в невъзможност да изпълнява задълженията си/дефектирали устройства(срокът се посочва в часове) – с относителна тежест 0,10 в комплексната оценка.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

20/01/2016 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1. Документацията за участие може да се изтегли от сайта на „МБАЛ-Свиленград” ЕООД www.mbalsvilengrad.com- Профил на купувача 2. Офертата следва да бъде представена на Възложителя на адрес: гр. Свиленград, ул. “Сан Стефан” №1, стая Деловодство до 16:00 часа на 20.01.2016г. 3.Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени лица, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване установения режим за достъп до сградата. Отварянето на офертите ще се състои на 21.01.2016г. от 10.00ч. в кабинета на главният счетоводител на „МБАЛ-Свиленград” ЕООД, гр. Свиленград, ул." Сан Стефано" 1, ет.5

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

20/01/2016