Версия за печат

BG-ПЛЕВЕН

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ТОПЛОФИКАЦИЯ - ПЛЕВЕН ЕАД, ИЗТОЧНА ИНДУСТРИАЛНА ЗОНА №128, За: Марина Шополова; Пламен Григоров, БЪЛГАРИЯ 5800, ПЛЕВЕН, Тел.: 064 895207; 064 895203, E-mail: shopolova@toplo-pleven.com, Факс: 064 895289

Място/места за контакт: Обществени поръчки

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.toplo-pleven.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.toplo-pleven.com/index.php/zop.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на 2 комплекта /180 броя/ основни въздушни филтри за газова турбина, 4 комплекта /360 броя/предварителни филтри и 4+4 /4 напорни и 4 дренажни/ броя маслени филтри за газова турбина, необходими за периодична подмяна на база на диференциалното налягане /степента на замърсяване на въздуха.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

42514310, 42913300

Описание:

Въздушни филтри
Маслени филтри


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Поръчката е разделена на 3 самостоятелно обособени позиции: Обособена позиция А - Доставка на 2 комплекта /180 броя/ основни въздушни филтри за газова турбина; Обособена позиция Б - Доставка на 4 комплекта /360 броя/предварителни филтри и Обособена позиция В - Доставка на 4+4 /4 напорни и 4 дренажни/ броя маслени филтри за газовата турбина. Отделните обособени позиции са подробно описани в документацията за участие по вид и прогнозна стойност за всяка обособена позиция.Кандидатите могат да подават оферти за участие за една, няколко или всички самостоятелно обособени позиции.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

46400 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Топлофикация - Плевен ЕАД

NUTS:

BG314

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

За участие в процедурата ще се допуснат само кандидатите представили: I.Изискуеми документи: 1. Копие от регистрация на фирмата или копие от идентификационен код съгласно Чл.23 от Закона за търговския регистър 2. Информационен лист 3. Декларация за съответствие от участника в качеството на оторизиран от производителя и/или негов единствен и изключителен представител за такива поръчки. 4.Декларация за произход 5.Референции и сертификат за одобрен тип, съгласно Техническото задание от документацията за участие. ІІ.Техническо предложение за изпълнение с детайлна информация относно предлагания продукт, функционални възможности, технически характеристики и др. ІІІ.Ценово предложение

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

19/01/2016 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Срок на валидност на офертата: не по-малко от 90 (деветдесет) календарни дни от датата, определена като краен срок за подаване на офертите. Представяне и приемане на офертата: Офертата за участие в процедурата трябва да бъде изготвена съгласно образеца и изискванията на Възложителя в документацията. Документите в офертата трябва да съдържат дата, подпис и печат на участника. При изготвяне на офертата всеки участник трябва да се придържа точно към обявените условия. Към офертата следва да са приложени всички изискуеми от Възложителя документи. Участникът в поръчката има право да представи само една оферта. Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик от участника или от упълномощен от него представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка или чрез куриерска служба. Офертата трябва да се представи/изпрати в деловодството на "Топлофикация - Плевен"ЕАД, Източна индустриална зона №128, гр. Плевен, всеки работен ден до крайния срок за получаване на офертите, от 08:00 до 16:00 часа. Върху плика трябва да са отбелязани предмета на поръчката, името на участника и адрес за кореспонденция. Офертите ще бъдат отворени на заседание на назначената от възложителя комисия, което ще се проведе на 20/01/2016 г. от 11:00 часа в заседателна зала в сградата на "Топлофикация - Плевен"ЕАД, Източна индустриална зона №128, гр. Плевен. При промяна на датата, мястото или часа за отваряне на офертите, ще бъде публикувано съобщение в профила на купувача на "Топлофикация - Плевен"ЕАД, посочен в раздел I.1), а подалите оферти участници ще бъдат уведомени. Настоящата покана и документацията за участие към нея са публикувани на профила на купувача на "Топлофикация - Плевен" ЕАД, посочен в раздел I.1). Допълнителна информация и документацията, свързана с поръчката, могат да бъдат получени от "Профила на купувача"

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

19/01/2016