Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

БДЖ-Товарни превози ЕООД, ул.Иван Вазов № 3, За: Мартина Георгиева - по документацията и Вероника Кузманова - по техническата част, Република България 1080, София, Тел.: 0889 400707; 0884 495039, E-mail: opp_tp@bdz.bg, Факс: 02 9800424

Място/места за контакт: Oтдел Обществени поръчки и проекти и отдел Здравословни и безопасни условия на труд и Околона среда

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://bdzcargo.bdz.bg/bg/.

Адрес на профила на купувача: http://bdzcargo.bdz.bg/bg/publichni-pokani/dostavka-na-lichni-predpazni-sredstva-za-nujdite-na-personala-ot-bdj-tovarni-prevozi-za-ednogodishen-period.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Доставка на лични предпазни средства за нуждите на персонала от „БДЖ – Товарни превози”, за една година", по реда и условията на глава Осмa "а" от ЗОП.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

18140000

Описание:

Аксесоари за работни дрехи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Количествата са описани в т. 9 от "Техническата спецификация" - Приложение № 1 към поканата.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

64287 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. За ПТП София - ЦРЕСТВ Подуяне, ул. "Майчина слава" 2; 2. За ПТП Пловдив - гара Филипово - централен склад; 3. За ПТП Горна Оряховица - Товарна гара Г.О. - централен склад.

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Офертата трябва да съдържа: 1. Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан от законен или упълномощен представител на участника; 1.1. Административни сведения за участника, попълнени по образеца приложен към настоящата покана - Приложение № 6; 1.2. Декларация по чл.47, ал.9 от ЗОП, попълнена по образеца приложен към настоящата покана - Приложение № 7; 2. Доказателства за техническите възможности на участника за изпълнение на поръчката: 2.1. Списък на доставки съгласно чл. 51, ал. 1, т. 1 от ЗОП. За сходни с предмета на обществената поръчка ще се считат доставки на лични предпазни средства. Списъкът се представя в оригинал, по образец на възложителя, а доказателствата за извършените доставки - под формата на удостоверение, издадено от получателя. 2.2. Образци от съответния вид лични предпазни средства, които ще се доставят и са подробно описани в Техническата спецификация. Мострите са част от офертите и като такива се задържат от възложителя след приключване на процедурата. 2.3. Сертификати за извършени изпитания за ефективността на предпазните свойства на предпазните средства и качеството на използваните материали. Сертификатите следва да бъдат издадени след датата на обявяване на настоящата процедура, от изпитвателна лаборатория, акредитирана от ИА „Българска служба за акредитация” или еквивалентен сертификат, издаден от орган, установен в друга държава - членка на ЕС. Представя се на български език в заверен от участника екземпляр. 2.4. Сертификат от серия ISO 9001:2008, който удостоверява съответствието на участника със стандарти на системи за управление на качеството или друг еквивалентен документ с обхват на сертификация, съответстващ на предмета на поръчката, издаден на името на производителя - представя се в заверено от производителя копие; 3. Ако участникът не е производител, той следва да представи оригинален/и или заверен/и за 2016 г. документ/и от производител, доказващ/и правото на участника да предлага и извършва доставки на личните предпазни средства, предмет на поръчката (оторизационно писмо, дистрибуторски договор, пълномощно или друг еквивалентен документ). 4. Техническо предложение, изготвено по образеца, приложен към настоящата покана - Приложение № 3.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

08/01/2016 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

5. Ценово предложение изготвено по образеца приложен към настоящата покана - Приложение № 4; 6. Декларация по чл. 56, ал. 1, т.12 от ЗОП за приемане на условията на приложения към поканата проект на договор, попълнена по образеца към настоящата покана - Приложение № 9; 7. Декларация по чл. 3, т. 8 и чл. 4 от ЗИФОДРЮПДРСЛТДС, попълнена по образеца към настоящата покана - Приложение № 10; 8. Декларация по чл. 56, ал. 1, т. 8 от ЗОП, попълнена по образеца приложен към настоящата покана - Приложение № 8; Всички документи към офертата, които не се изискват в оригинал или с нотариална заверка, следва да бъдат представени в заверен препис с гриф „Вярно с оригинала", подписани и подпечатани от законния представител на участника или изрично упълномощено лице за настоящата поръчка, което се удостоверява с нотариално заверено пълномощно (оригинал). Когато участникът е чуждестранно лице докумените по чл. 56, ал. 1, т. 1 от ЗОП се представят в официален превод, а всички останали документи, които са представени на чужд език се придружават с превод на български език. Офертата на участника, заедно с приложените към нея необходими документи се представя в деловодството на „БДЖ - Товарни превози" ЕООД, в запечатан непрозрачен плик с надпис: До „БДЖ–Товарни превози” ЕООД, гр. София 1080, ул. Иван Вазов № 3 - „Оферта за участие в обществена поръчка с предмет: „Доставка на лични предпазни средства за нуждите на персонала от „БДЖ – Товарни превози”, за едногодишен период". Изписва се името на участника, адрес, лице за контакт, факс, e-mail и телефон /GSM/ за връзка с лицето за контакт. При сключване на договора, определеният за изпълнител участник следва да представи: 1. Документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.1, т.1 ЗОП - оригинал или нотариално заверено копие; 2. Декларация/ии за липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.5 от ЗОП в оригинал - подписана/и от лицата по чл.47, ал.4 ЗОП; 3. Гаранция за изпълнение на договора в размер на 5 /пет/ % от общата стойност на договора, учредена в полза на "БДЖ-Товарни превози" ЕООД. Гаранцията се представя в една от следните форми: безусловна и неотменяема банкова гаранция в оригинал или парична сума, внесена по банковата сметка на „БДЖ-Товарни превози" ЕООД в УниКредит Булбанк АД, гр. София, IBAN: BG02UNCR70001501006261. BIC: UNCRBGSF, със срок на валидност един месец след изпълнение на договора. Лица и телефони за контакт: Мартина Георгиева - по въпроси, свързани с документите в поканата - 0889 400707, а по техническата част - Вероника Кузманова - 0884 495039. Датата на провеждане на заседанието на комисията за отваряне и разглеждане на подадените оферти е 11.01.2016г. от 11:00 часа в сградата на "БДЖ-Товарни превози" ЕООД, на адрес: гр. София, ул. Ив. Вазов № 3. Присъствието на външни лица на заседанието на комисията се осъществява по правилата на чл. 68, ал. 3 ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

08/01/2016