Версия за печат

BG-СОФИЯ

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ЦЕНТЪР ЗА ПСИХИЧНО ЗДРАВЕ ПРОФ. Н.ШИПКОВЕНСКИ ЕООД, ГР. СОФИЯ, УЛ.ЕКЗАРХ ЙОСИФ №59, За: КАТЯ НИКОЛОВА НИКОЛОВА, БЪЛГАРИЯ 1377, СОФИЯ, Тел.: 02 9399020, E-mail: cpz_ns@abv.bg, Факс: 02 9818166

Място/места за контакт: ГЛ. СЧЕТОВОДИТЕЛ

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.cpz-ns.com.

Адрес на профила на купувача: http://cpz-ns.com/профил-на-купувач/отворени-обществени-поръчки/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на обществената поръчка : Избор на лицензиран оператор за отпечатване и доставка на ваучери за храна за работещите по трудов договор в ЦПЗ „Проф. Н.Шипковенски”ЕООД през 2016г. Възложителят сключва договор с избрания изпълнител за отпечатване и доставка на ваучери, със срок на действие 12 месеца. Процедурата е разделена на две обособени позиции: Позиция №1 „Отпечатване и доставка на ваучери за храна съгласно Наредба №11 от 2005г. за дежурният персонал на Център за психично здраве” и Позиция №2 „Отпечатване и доставка на ваучери за храна със средствата от фонд СБКО”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

22450000

Описание:

Нефалшифицируеми печатни материали


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Приблизителната годишна стойност за позиция № 1 „Отпечатване и доставка на ваучери за храна съгласно Наредба №11 от 2005г. за дежурният персонал на Център за психично здраве” е в размер до 18 000 лева без включен ДДС. Приблизителната годишна стойност за позиция № 2 „Отпечатване и доставка на ваучери за храна със средствата от фонд СБКО” е в размер до 24 000 лева без включен ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

42000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Място на доставка – ЦПЗ”Проф. Н.Шипковенски”ЕООД, гр. София, ул. „Екзарх Йосиф”№ 59

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Начин на изпълнение - Изпълнителят, след получаване на предварителна писмена заявка за доставка, предоставя на възложителя ваучери в купюри и на обща номинална стойност, съгласно заявката. В месечните заявки се посочват броят на ваучерите по съответните им номинални стойности, както и общата номинална стойност на поръчаните ваучери. Заявките се изготвят на типови персонализирани бланки за заявка, предоставени на Възложителя от фирмата оператор при подписване на договора. 2.Срок на изпълнение - Доставката на ваучерите да се извършва в срок до 5 работни дни от датата на заплащането, като при доставката Възложителят получава оргиналната фактура. 3. Начин на образуване стойността на услугата: В общата стойност на поръчката се включва номиналната стойност на ваучерите и стойността на комисионната, включваща всички разходи по издаване и доставка на ваучерите до мястото на доставка, като сумата на данък добавена стойност се посочва отделно; Комисионната за извършване на услугата, представляваща процент от номиналната стойност на издадените ваучери, трябва да е фиксирана и да не подлежи на промяна за срока на действие на договора. 4. Начин на плащане: Плащането на номиналната стойност на ваучерите и възнаграждението за оператора се осъществява по банков път след издаване проформа фактура за потвърждаване на заявката. Изискванията са разработени в техническата спецификация и условията за участие.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Стойност на услугата за отпечатване и доставка ваучерите изразена в процент от общата им номинална стойност - тежест на показателя - 80 точки. 2. Брой на търговските обекти на територията на град София, в които ползвателите на ваучери могат да получават храни и хранителни продукти - тежест на показателя - 20 точки. Методиката за оценка на офертите е разработена в документацията за участие.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

04/01/2016 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Документацията за участие в процедурата е достъпна на интернет сайта на Възложителя - www.cpz-ns.com в обособен раздел - "профил на купувача". Офертите се подават в деловодството на ЦПЗ "Проф. Н.Шипковенски"ЕООД, гр. София, ул. „Екзарх Йосиф” № 59, ет.6, к-т 1. Офертите ще бъдат отворени в открито заседание в 09:00 часа на 08.01.2016г. в залата /ет.3/ на ЦПЗ "Проф. Н.Шипковенски"ЕООД, гр. София, ул. „Екзарх Йосиф” № 59

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

04/01/2016