Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национален статистически институт, ул. Панайот Волов № 2, За: Любен Калпаков - юрисконсулт, Република България 1038, София, Тел.: 02 9857720, E-mail: LKalpakov@NSI.bg, Факс: 02 9857225

Място/места за контакт: отдел Правни дейности

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.nsi.bg;.

Адрес на профила на купувача: http://www.nsi.bg/bg/node/11530..


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Извършване на системна поддръжка на комуникационната инфраструктура на НСИ и денонощен мониторинг на услуги и устройства.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50324100

Описание:

Услуги по поддържане на компютърни системи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Изпълнението на обществената поръчка трябва да бъде в съответствие с Техническото задание - публикувано в профила на купувача на страницата на НСИ: http://www.nsi.bg/bg/node/11530.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

50000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София; ул."Панайот Волов" № 2

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците да отговарят на следните условия и да представят следните документи: Представяне на участника, което включва: а) посочване на единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен, както и адрес, включително електронен, за кореспонденция при провеждането на процедурата; б) декларация по чл. 47, ал. 9 от ЗОП; За доказване на горните условия е необходимо представянето на копия от удостоверяващите ги документи, заверени с “вярно с оригинала” и подпечатани или съответните декларации. Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик от участника или от упълномощен от него представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка. Върху плика участникът посочва адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Всяка оферта трябва да съдържа всички изискани документи, включително Техническо и Ценово предложение, които могат да представляват и един документ.При липса/несъответствие на посочените по-горе документи, комисията разполага с правомощия да ги изисква допълнително от участниците. При липса/несъответствие на документи, представляващи Техническо и/или Ценово предложение участникът ще бъде отстранен от участие в процедурата. Срокът на валидност на офертата се посочва в Техническото предложение на участника и не следва да е по-кратък от 60 дни. Останалите изизсквания към участниците са описани в Раздел 4 на Техническото задание, публикувано на адрес http://www.nsi.bg/bg/node/11530.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Критерий за оценяване - икономически на-изгодна оферта. Показателите за определяне на комплексната оценка на офертите са посочени и пояснени в техническото задание на Възложителя: Предложена цена П1 - 40%; Оперативност П2 - 30%; Експертиза П3 - 30%.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

28/12/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Избраният за изпълнител следва да представи: -документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП, отнасящи се за законно представляващия дружеството /свидетелство за съдимост/; -декларация за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5, т.1 и 2 от ЗОП от законно представляващия дружеството. http://www.nsi.bg/bg/node/11530 и тел. 9857720 - отдел "Правни дейности"; 9857528 - дирекция ИСИ. Представените оферти ще бъдат отворени публично на 29.12.2015 г., в 11:00 часа, в сградата на ЦУ на НСИ на адрес: ул. П. Волов № 2.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

28/12/2015