Версия за печат

BG-С МАРКОВО

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ОУ П П СЛАВЕЙКОВ, ОБЩИНА КАСПИЧАН С МАРКОВО УЛ СТАНЬО ВАСИЛЕВ 26, За: ГАЛИНА БОБОДАВИЕЛА, РБЪЛГАРИЯ 9903, С МАРКОВО, Тел.: 055 22298, E-mail: pancho58@mail.bg

Място/места за контакт: ОУ П П СЛАВЕЙКОВ

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: sop.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на закуски за учениците от първи до четвърти клас от ОУ“П.П. Слвейков“ – с. Марково, община Каспичан. Прогнозна стойност на поръчката - до 5778 лв. без ДДС /пет хиляди седемстотин седемдесет и осем лева без ДДС/, 157 хранодни, общ брой на учениците от първи до четвърти клас – 80 ученици. Срок на доставка от 04. 01. 2016 г. до 31. 12. 2016 г. Доставка на топла храна на обяд за учениците, обхванати на целодневно обучение в полуинтернатни групи, от първи до шести клас, при ОУ“П.П. Слвейков“ – с. Марково, община Каспичан Прогнозна стойност на поръчката - до 48053 лв. без ДДС /четирдесет и осем хиляди и петдесет и три лева без ДДС/, 157 хранодни, общ брой на учениците от първи до шести клас – 106 ученици, 0.300 кг., включващ основно ястие, хляб и десерт. Срок на доставката от 04. 01. 2016 г. до 31. 12. 2016 г.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

55524000

Описание:

Приготвяне и доставяне на храна за ученически столове и бюфети


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Доставка на закуски за учениците от първи до четвърти клас от ОУ“П.П. Слвейков“ – с. Марково, община Каспичан. Прогнозна стойност на поръчката - до 5778 лв. без ДДС /пет хиляди седемстотин седемдесет и осем лева без ДДС/, 157 хранодни, общ брой на учениците от първи до четвърти клас – 80 ученици. Обособена позиция № 2: Доставка на топла храна на обяд за учениците, обхванати на целодневно обучение в полуинтернатни групи, от първи до шести клас, при ОУ“П.П. Слвейков“ – с. Марково, община Каспичан Прогнозна стойност на поръчката - до 48053 лв. без ДДС /четирдесет и осем хиляди и петдесет и три лева без ДДС/, 157 хранодни, общ брой на учениците от първи до шести клас – 106 ученици, 0.300 кг., включващ основно ястие, хляб и десерт.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

53831 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ОУ П П Славейков

NUTS:

BG333

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участници могат да бъдат всички лица и техните обединения, които отговорят на изискванията на чл. 47, ал., ал.2 и ал. 4 от ЗОП и могат да изпълнят изискванията на възложителя. Участниците следва да имат внедрена НАССР система за управление на безопасността на храните или сертификат EN ISO 22000:2005, както и с минимум едно специализирано транспортно средство за превоз на хранителни продукти, регистрирано по реда на чл. 246 от Закона за ветеринаромедицинска дейност. Участници, които не отговорят на посочените критерии, ще бъдат отстранявани от участие. Представените оферти следва да съдържат: 1. Посочване на данни на кандидата, в това число ЕИК и удостоверение за актуално състояние към датата на офериране, но не покъсно от 6 месеца; 2. Техническо предложение - начин на доставка, срок за изпълнение на поръчката, ограничения и други по преценка на кандидата. Съгласно техническите спецификации следва да се посочи теглото на инидивидуална опаковка на продукта; 3. Ценово предложение - предлагана цена с включени транспортни разходи без ДДС. Предложението се поставя в отделен плик; 4. Срок на валидност на офертата; 5. Заверено от участника копие на сертификат за внедрена НАССР система за управление на храните или сетификат EN ISO 22000:2005; 6. Заверено от участника копие от удостоверение за регистрация на обект за производство или търговия с храни и стоки, издадедено съгласно Закона за храните; 7. Заверени копия от документите на траспортното средство за превоз на хранителни продукти, в това число документ за собственост, договор за наем или зпредоставяне; 8. Заверено от участника копие от удостоверение за регистрация на транспортното средство за превоз на храни по реда на чл. 246 от Закона за ветеринаромедицинска дейност; 9. Декларация подписана от изпълнителя, че няма да използва подизпълнители; 10. Осигурява лице за предоставяне на храната на учениците. 11. Референции. Офертата се предоставя в запечатан прозрачен плик, с надпис за възложител, наименование на обществената поръчка и даннни за участника.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

22/12/2015 15:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация и документи са публикувани в профила на купувача на ОУ"П.П.Славейков" с. Марково, община Каспичан275

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

22/12/2015