Версия за печат

BG-Омуртаг

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ТП ДГС Омуртаг към Североизточно държавно предприятие ДП - гр. Шумен, ул.Г. С. Раковски №21, За: инж.Валентина Георгива, Р.България 7900, Омуртаг, Тел.: 0605 62154, E-mail: dgs.omurtag@dpshumen.bg, Факс: 0605 63581

Място/места за контакт: ТП ДГС Омуртаг гр.Омуртаг

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://dgsomurtag.dpshumen.bg.

Адрес на профила на купувача: http://dgsomurtag.dpshumen.bg/?p=683.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Охрана чрез видеонаблюдателна и сигнално-охранителна техника с включена доставка и монтаж на оборудване, на три обособени обекта – „Каса” и „Склад”в административната сграда и отделен „Склад Работилница”, на ТП „ДГС Омуртаг”, гр. Омуртаг”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79711000

Описание:

Услуги чрез сигнално-охранителни системи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

„Охрана чрез видеонаблюдателна и сигнално-охранителна техника с включена доставка и монтаж на оборудване, на три обособени обекта – „Каса” и „Склад”в административната сграда и отделен „Склад Работилница”, на ТП „ДГС Омуртаг”, гр. Омуртаг”,намиращ се в промишлена зона на гр.Омуртаг.Предвидените средства за плащане от ТП ДГС Омуртаг са собствени.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

1500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ТП ДГС "Омуртаг" гр.ТОмуртаг, бул. "Г. С. Раковски" № 21

NUTS:

BG334

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Да притежават разрешително издадено от компетентен орган за извършване на сигнално охранителна дейност и да го представят като заверено копие. Да разполагат с необходимия технически и кадрови ресурс за осъществяване на дейността. Да осигурят и монтират на место необходимото за дейността техническо оборудване. Да притежават възможност за реакция в рамките на 5 минути от постъпване на сигнал , като веднага уведомят за това два предварително уточнени телефонни номера . Да осигурят възможност за физическа охрана на обекта при възникнала необходимост.Документи за участие в процедурата на адрес:http://dgsomurtag.dpshumen.bg/?p=683.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

22/12/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Настоящата поръчка се възлага съобразно реда посочен в Глава осма"а", чл.101а и сл. от ЗОП, във връзка със Заповед № 438 от 30.11.2015 год. на Директора на "Североизточно държавно предприятие" ДП гр.Шумен.Документацията е публично достъпна на сайта на "СИДП" ДП гр.Шумен - с адрес http://dpshumen.bg/-раздел "Профил на купувача"/http://dgsomurtag.dpshumen.bg/?p=683/.Разглеждането на документите от комисията ще се извърши на 23.12.2015г. от 10:00 часа в заседателната зала на административната сграда на стопанството - гр. Омуртаг,ул. Г.С.Раковски №21.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

22/12/2015